Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek fórum

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek

1 2
56. Mandula. (válaszként erre: 38. - B4c8da4363)
2012. aug. 21. 08:07

Neked Rosezech: Be kellene ülnöd az iskolapadba, mert sok mindent kellene még megtanulnod, mert hát... nem vagy valami okos, ez kitűnik a soraidból is.

Gondolom van 8 általánosod, az is csupa kettessel.

2012. aug. 21. 07:59

Ha egy férfi igazán szeret, nem tudja elviselni, hogy más férfi is szexeljen veled, még a gondolatát sem képes elviselni, nemhogy a látványát.


Az első alkalommal vissza kellett volna utasítanod!


Én nem vagyok konzervatív, igenis szeretem a jó szexet, jókat szeretkezni ki nem szeret, de ami nekem nem jó, abba nem megyek bele, illetve kell tudni nem-et mondani, még ha attól félünk is, hogy elveszítjük az a bizonyos férfit. Ha ezért veszítjük el, akkor nem volt kár érte!

Aki igazán szeret, azt nem tudod csak egy ilyen "nem"-el elveszíteni. Ha meg ezért faképnél hagy, hagyni kell menni, még csomagolni is segíthetsz neki, mert nem érdemli meg a szeretetedet, nem érdemel meg téged.


Vannak normális pasik, találhatsz magadnak egy rendes, szeretetreméltó férfit, mert én azt mondom, nem igaz, hogy "minden férfi egyforma", mert vannak nagyon kedves, szeretetéhes pasik is. Az mondjuk igaz, hogy mind szexet akar. De mi nők is, szeretkezést, érzelmeket. A szex-el kapcsolatosn minket úgy neveltek, hogy mi ne mutassuk ki effajta érzéseinket, mert akkor ilyen-olyan cédák vagyunk. De csodálatos dolog szeretkezni... és ez szerintem 2 ember ügye, nem többé!!! (igazi szerelemnél több ember nem tartozik bele ebbe a mély intimitásba)


Sajnálom a betegséged, remélem mihamarabb meggyógyulsz, és hogy a szövettan is jó lesz.

Akár HIV vírust is összeszedhettél volna. Erre sose gondoltál? Meg bármilyen más nemi betegséget. Aki ilyen sok emberrel él szexuális életet jobban ki van téve bármilyen más betegségnek, akár egy tripper, szifilisz vagy bármi egyébnek. Óriási felelőtlenség volt!


Gondolom tanultál belőle, és nagyon remélem, hogy újra helyes útra terelődik az életed egy szerető, gondoskodó, szerelmedre méltő férfi mellett.

Mindenezt kívánom neked!

54. f1b90fd9a8 (válaszként erre: 50. - Ecc37797d3)
2011. máj. 31. 23:14
Tökéletesen egyetértek!!!!
2011. máj. 31. 23:13
Örülj neki, hogy megszabadultál ettől a pasitól! Lehet, hogy én konzervatív vagyok, de felháborító, hogy mennyire elkorcsosult ez a világ! Hol vannak a valós, mély érzelmek? Ez biztosan nem az volt a részéről!
52. Mylady15 (válaszként erre: 50. - Ecc37797d3)
2011. ápr. 3. 09:01
A barátnőm helyzete hasonló mint Petanié, kivéve a betegséget. Ő szereti a férfit, egy ideig szépen alakult közöttük minden. Meg sem fordult a fejében, hogy mire megy ki a játék...Úgy másfél év után kimutatta a pasi a foga fehérjét:legyen 4-es, mert ez minden vágya. A csaj nagyon fanyalogva és tele félelemmel, kétségekkel,de belement. Borzasztó volt, de túlélte. Hamarosan szakított a pasival, bár nem volt végleges szakítás, inkább szünet. A pasi újra és újra keresi. Barátnőm ilyenkor mindig kezd hinni: viszontszereti őt. Aztán nem telik bele rövid idő, már me g is lenne szervezve a következő csoportos. Ma már tudja, hogy ez nem szerelem a férfi csak eszköznek használja, hogyha belemegy újra, kilegyen a létszám! Szerintem ez valami eltévelyedés, mert a szerelmünkkel az együttlétünk kizárólag intim, vagyis 2 személyes.
51. *adelinda* (válaszként erre: 42. - Dr.Barna)
2011. ápr. 2. 21:58

Én nagyon egyetértek ezzel a hozzászólással.

Elhiszem és meg is értem Petani, hogy dühös vagy a férfire, aki miatt tönkrement az egészséged, de nem fair, hogy csak őt szidod és magadat áldozatként állítod be. Erről legalább annyira te is tehetsz mint ő. SOHA TÖBBET ne légy ilyen meggondolatlan egy pasiért sem! Ha pedig belemész valamibe akkor vállald a következményeit, ne másra mutogass!

Kívánom neked, gyógyulj meg, és köszönjük, hogy leírtad a sztorit mert sokan tanulhatnak belőle.

2011. márc. 20. 21:52
Ha egy valakit szeretek ilyen hihetetlen módon,akkor el nem tudnám képzelni hogy más pasi egyáltalán hozzám érjen egy hármas vagy négyes felállásban méghozzá.Ráadásul ha a pasi hozza fel ezt nekem,ott rögtön feléledne a gyanúm,hogy nem is szeret igazán,ha el bírja viselni hogy a jelenlétében más hapsival enyelgek.
49. e705905164 (válaszként erre: 47. - Odax)
2011. márc. 19. 11:15
pff:(
2011. márc. 19. 11:14

soha nem vállalnék be ilyet,főleg nem olyan sokszor...ez nem szerelem a pasi részéről..a tiédről igen,mert szinte az életedet adtad érte...


sajnálom,hogy így alakult..jó,hogy ezt leírtad..mert mások talán tanulnak ebből..nagyon sajnálom:(

47. Odax
2011. márc. 6. 19:43
Egy kollégám 2 nőt is tart a felesége mellett a tudta nélkül. Megkérdeztem tőle, h ez miért jó neki. A válasz: Ha már több évtizedet töltesz el ugyanannál a nő mellett, akkor már nem úgy fogsz hozzá vonzódni, és nem is kívánod majd annyira. Most, h van több nője is állítása szerint a feleségével is jobb a sex és jobban is szereti.
46. e04ff68c27 (válaszként erre: 45. - C6560fb39d)
2011. jan. 18. 18:59
EZ TELJESEN IGAZ!!! Nem mennék többé bele ilyen dolgokba. Megtapasztaltam, megjártam/ a hadak útját is. Senkinek nem kivánom./ Nem lehet senki annyira szeretni, hogy ilyen dolgokat felvállalj érte!. Ha valaki igazán szeret ilyet nem is kivánhat a másiktól. Rájöttem !!! Nagyon sok volt a tanulópénz. REmélem tényleg eltudom felejteni majd. Egyenlőre a munkába élem ki magam, és ugy vagyok vele nem kell senki. Idővel biztos változik majd a véleményem. REMÉLEM
45. c6560fb39d (válaszként erre: 43. - Kiadan)
2011. jan. 3. 08:14

"Két ember akkor tudja igazán szeretni és kivánni egymást ha kettesbe van. Nem? Vagy lehet hogy én vagyok ennyire maradi?"

Én is ezen a véleményen vagyok,és ha ettől maradi akkor az,de ez a dolog így normális, két ember között a többi már beteges,nem természetes.

Nem ítélek el másokat,magánügy csinálják ha nekik ez jó,de akkor sem normális dolog.

44. c6560fb39d (válaszként erre: 41. - E04ff68c27)
2011. jan. 3. 08:07

Sajnálom,hogy így jártál,remélem egyszer valaki feledteti Veled ezt a szörnyűséget,és boldog leszel!


"Ő meg éli világát."

Valameddig igen,de a sorsa utóléri majd meglátod megkapja a büntetését.

43. kiadan
2011. jan. 3. 00:07
Igazából nekem elég durva ez a sztori. Én már attól kivagyok ha rajta kapom a férjemet hogy meztelen nöi képeket les a neten.Hát ha még egy ilyen kéréssel jönne.Ez annyira gusztustalan.Két ember akkor tudja igazán szeretni és kivánni egymást ha kettesbe van.Nem? Vagy lehet hogy én vagyok ennyire maradi?
2010. dec. 5. 16:45
Hát, én nem igazán értem a storyt. Ha huszonpár évig házasságban éltél, akkor csitri már nem lehetsz - ő felajánlott valamit, te rábólintottál, nem egyszer, nem kétszer, akkor nem értem. Honnan tudhatta volna, hogy te annyira nem akarod??? Nem tartott pisztolyt a fejedhez.Na meg, aki ilyen játékokba belemegy, annak bizony a védekezésre nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni. Miért kell egy férfitól annyira függeni? Hiszen annyi, de annyi van belőlük, majd jött volna a másik. Én nem is tudnám szeretni, tisztelni, ha egyszer is előhozna egy ilyen ötletet. Remélem hamar rendbe jössz, testileg-lelkileg. És ne gondolj rájuk, ő tovább lépett régen, igen, ez k. rossz érzés, de neked is tovább kell és olyan férfira kell "pazarolnod" az időt, aki meg is érdemli. Minden jót!
2010. dec. 1. 07:37
Remélem minden rendben lesz most már 3 havonta kell mennem ellenőrzésre.Sajnos még mindig bennem él a tüske, hogy ilyen emberek vannak. remélem nem tesz tönkre mást.! Nekem ez az akció 200000 forintomba került. kértem segítséget tőle./ mert ugye neki köszönhetem / úgy néz ki mindent nekem kell vállalnom.lelki-fizikai fájdalom és az anyagiak. Ő meg éli világát.
2010. nov. 25. 17:12
Szerintem minden betegségnek lelki oka van. Próbálj belül megtisztulni,ugy biztos könnyebb lesz.(jóga,taj-chi,pszichológus)Most hogy vagy?A rák elmúlt?Ha van még akkor ha érdekel írok privit h mit érdemes kezdeni vele.Jobbulást!
2010. nov. 18. 08:16
Jól tetted,hogy kiirtad magadból,első a gyógyulás.
2010. okt. 31. 19:02
Én elmesélem a szexuális életemeet Janiról. Együtt éltünk. 15 voltam mikor elvett feleségül most vagyok 16 éves. Megszületett a kis jóska akit Ádonisznak hívtam, mert olyan szexi baba volt. Jani és én sokat játszottunk szex közben, de a büdös lába annyira jó volt.
37. e04ff68c27 (válaszként erre: 33. - E04ff68c27)
2010. okt. 30. 16:19
Azóta harmadszor is meg műtöttek! Sajnos most már egy tehetetlen dühöt is érzek. Pedig tudom, nem szabadna foglalkoznom vele, sem az uj nőjével. Mindenki fizesse meg a cselekedetei árát. Én azt teszem. Nekem most a gyógyulásommal kellene foglalkoznom, mégis bennem van, hogy megtudja az uj nő a sok hazugság vele s megeshet és meg is esik, mer az ilyen ember nem változtat az életén még ilyen áron sem mint ahogy én jártam. Nem a Ő gondja.Pedig ez nem így van....
36. magicmag25 (válaszként erre: 33. - E04ff68c27)
2010. okt. 4. 18:20
Szia,lehet mar kapni ugynevezett noi ovszert is,ez egy ilyen latex kerek lapocskaszeru ize...sosem hasnaltam meg,de mar hallottam rola a baratnomtol aki patikban dolgozik.
2010. okt. 3. 17:31
Ki mit tett rosszul, az kerdes. Aki szeret, mindig probalja megtartani akit szeret, es sok hibajara 1szerüen vak. Mielöbbi teljes gyogyulast kivanok!
2010. okt. 1. 10:37
Meglátod meggyógyulsz és új életet kezdhetsz.
2010. okt. 1. 08:25
Köszi az együtt érzéseteket. Azóta át esetem még egy műtéten mert nem lett jó az eredményem, most várom a második szövettani eredményt. Bánom azt a napot amikor belementem a kis játékaiba. Tudom nem szeretett igazán.!!! Nagyon szeretnék meggyógyulni., és elfelejteni mindent ami most velem történik. Nem leány álom az biztos. /Lehet vicces de a védekezéssel kapcsolatban: sajna a nyelvedre nem huzhatsz óvszert...!/ És mi van ha tényleg a páromtól kaptam el. Számomra borzasztó. Nem lett volna szabad ebbe belemennem. Nagy árat fizetek érte.
2010. szept. 30. 21:06

Gyógyulást Neked! Bár ha ilyen élete van akkor akár tőle is elkaphattad.

Sajnálom. :(((

31. nincs jövő (válaszként erre: 1. - E04ff68c27)
2010. szept. 30. 19:05

Egy rettenet volt ezt elolvasni.

Nagyon sajnállak.

Remélem, mihamarabb rendbe jössz egészségileg.

Lelkileg nem tudom, mikor tudod túltenni magad rajta.

Nagyon nem értem az indíttatásod. Miért kellett ez ?

Egy friss párkapcsolatot még nem kell feldobni , egy friss kapcsolatban egymásnak kell örülni, egymást felfedezni. Főleg, ha nemcsak a szexről szól a kapcsolat. Érzelmek, szerelem nem hármasban és nem négyesben teljesedik ki.

Ha egy férfit csak így lehet megtartani akkor rá kell jönni, hogy az a férfi nem szeret.

50 évesen , ilyen kétes helyzetben hogyan nem használtatok óvszert.

Jaj, Istenem nem is tudom. Ez szörnyű ! Hogyan tehetted így magad tönkre ?

Sajnállak.

Nem hisze

30. Mirta (válaszként erre: 27. - 73cdbfbb2c)
2010. szept. 30. 18:02

Bezzeg a mi időnkben, haha! :D

Lina, szerintem ne hagyd, hogy a fiad ilyen műsorokat nézzen. Röhög rajta, de benne marad a fejében. Inkább téged lásson Apával normálisan, és kultúráltan összebújni... (mondom ezt egy 11 éves fiúgyerekkel)

29. a284cbe523 (válaszként erre: 27. - 73cdbfbb2c)
2010. szept. 30. 15:15
Sajnos ez van, az iskolában meg simán beviszik az osztálytársak a pornót telefonon, bár mondjuk ott az internet is... nekünk furcsa, mert nem így nőttünk fel.
2010. szept. 30. 15:01

Nekem voltak ismerőseim,akik hasonló beállítottságúak.Ők mindig próbáltak engem/minket bevonni ilyen dolgokba.Mindketten egyértelmű nemet mondtunk és még mi éreztük magunkat kellemetlenül.

Később otthon beszéltünk róla,sőt több férfival ezzel kapcsolatban és mind azt mondta:ha egy férfi szereti a párját,nem kér tőle ilyet,sőt...nem is működne neki a dolog.

Nem tudom..ez az ismerős házaspár látszatra szerette egymást nagyon,gyerekeik vannak,tervük a jövőre együtt.

Tényleg nem értem,de attól hogy én nem értem,attól még lehet hogy ők valóban boldogok és szerelmesek.Így.

Itt mindenki csak magáról tud beszélni,hogy belemenne-e vagy sem.

Így én is csak magamról:nem.Ha egy ff ilyet kérne tőlem,igencsak elgondolkodnék.

De ez semmit nem jelent,nem vagyunk egyformák.

Minden jót kívánok a cikkírónak,jobbulást testileg lelkileg,a későbbiekben pedig egy igazi szerelmet,ahol csak ketten,egymásnak léteznek.

27. 73cdbfbb2c (válaszként erre: 26. - A284cbe523)
2010. szept. 30. 15:01
El sem tudod képzelni, hogy ez mekkora gondot okoz nekem. A fiam 12 éves, a lányom 10. A fiam már elkezdett a lányok iránt érdeklődni, és nyilván 2-3 éven belül a lányom is elkezd majd a fiúk iránt. A tv-ben a nappali és a kora esti filmek is és műsorok is azt sugallják, hogy ez egy lazán kezelhető kérdés, mindent lehet. Én egyetértek azzal, hogy nyíltan kell kezelni a kérdést, de azért nem így. Most éppen megy az Édes négyes című műsor ( most ne taglaljuk hogy ez mennyire szar műsor), és azt látom, hogy egy este végigsmárol az éppen társkereső valaki 4 " udvarlót". Akik készítik ezt a műsort, talán fel sem fogják, milyen torz képet mutattnak a fiataloknak ezzel. ( persze a fiam ott ül a tv előtt, és jókat röhög a sok hülyén):)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook