Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem jött össze az élet, emiatt nem merem megközelíteni,... fórum

Nem jött össze az élet, emiatt nem merem megközelíteni,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

25. kristo_f (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 19. 17:27

Nincs olyan hogy "csak együtt legyünk", max pár napig. Aztán a beszélgetés főlex a szex eldönti hogy érdemes volt-e teperni, belehalni miatta

Ha nem sikerült, te élve maradsz, kinlódsz és majd jön megint valaki akiért meghalnál. Így tellik az élet egy darabja, de időben kell dönteni

A cipődben senki más nem fog járni hiába ajánlgatod, mindenkinek megvan a sajátja

márc. 19. 17:11
Így is szenvedsz, látható. Szóval most te választod meg, hogy miről szól a szenvedésed. Most arról, hogy nem teszed meg a hőn vágyott lépést. A más nem jár a te cipődben, meg mi mindenen mentél át, az szerintem most nem releváns. Max annyiból, hogy nincs villád meg luxusautód. De nem tudom, ha a másikat a vagyonod, karriered érdekli csak, alelked nem, akkor meg minek az egész.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Fenevigye)
márc. 19. 00:38
Lehet! 😄 Bár mint írtam nem ez az elsődleges szempont nálam, hanem hogy együtt legyünk, bensőségesebben, és nem ÚGY! 🙂 (nem vagyok semmilyen testi játéknak az ellensége, csak úgy mellékesen)
22. fenevigye (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 18. 23:59
Arra gondolok, hogy talán valamelyik szex isten megbüntetett.
márc. 18. 23:52
Mondom ezt úgy hogy már gyerekkoromban is olyan dolgokat csináltam amit másoknak eszük ágába sincs, mintha nem érzékelném a határaimat, emiatt egy KICSIT ijesztőnek és "őrültnek" tűnök (vagy az is vagyok:), de van 1-2 ember, akinél leblokkolok! És Ő az egyik! 🙂
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Ágio8405)
márc. 18. 23:48
Régen is olyan voltam hogyha megláttam, sarkon fordultam (képletesen), mert annyira bemarjréztam! Sokkol a jelenléte! Ezt nem tudom másképp megfogalmazni! 🥲
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Ágio8405)
márc. 18. 23:45
Jó de én nem szexkapcsolatot keresek Tinderen, nekem Ő olyan hogyha meglátom...😶💧 KICSIT nagy a tét! Majdnemhogy élet-halál!
18. Ágio8405 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 18. 22:05
Mást nem tudsz tenni mint megpróbálni és nem halálosan komolyan venni. Ha ilyeneken vagy túl mint írtad, érdekes hogy mégis ettöl ennyire tartasz. Pont aki sok nehézséget átélt már az ilyen dolgokat sokkal könnyebben lazàbban vesz, pont azért mert megerösödött.
márc. 18. 21:49
márc. 18. 21:49

Hú milyen érdekes, ezt pont most találtam valakinek az adatlapján:

[link]

márc. 18. 21:46

Nem akarom terhelni Őt a nyomorommal!

Bár ne nevessetek ki, ma két mondat szólalt meg bennem és Őrá utalt, talán nem őrültem meg: 🙂

"Nagyon hiányzol!😓"

"Elhiszed hogy nem érdekel hol tartasz az életben?❤️"

márc. 18. 21:42
*ugrottam
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Katácskák)
márc. 18. 21:40
Köszönöm! Kedves vagy! 😘
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Myra)
márc. 18. 21:39
Ez nem ilyen egyszerű. Úgyis mondhatnám hogy bonyolult!
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Anyagi)
márc. 18. 21:38

"Mondd csak, mit veszthetsz??? Mert, ha annyira kell az illető, akkor ugorj, de gyorsan, míg el nem viszi valaki az orrod elől!!! Mert ha marad a barátság, Te csak szenvedni fogsz és ő meg nem érti, hogy mi a baj???? Indulj el felé! Ne habozz!!!"

Nagyon sokat!! Egyszer már ugortam. Nagyon csúnyán megégettem magam. Ott is évekig küzdöttem, annyira tönkrementem. Ott is majdnem meghaltam.

Ez nálam már nem játék!

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Fülemüledal)
márc. 18. 21:34

Ez ennél sokkal bonyolultabb. Olyan dolgokkal küzdöttem tinédzserkorom óta, amivel sok más ember nem. Azt mondta a terapeutám hogy amin keresztülmentem, azt más nem élte volna túl, konkrétan belehalt volna, szó szerint. És nekem se erőm, se időm nem volt az életemet építgetni, örültem hogy luk van a seggemen és túlélem. Hogy egy példát mondjak: valaki halálos beteg és évek-évtizedek mennek el a küzdelemmel hogy felépüljön, hogy legalább egy normálisan funkcionáló szintre felküzdje magát. A legkisebb problémám volt a karrier, nem ez volt a prioritás, ehhez képest jártam iskolába és vannak papírjaim, még jogsim is.

Most hogy olvastad a történetem, talán tisztább kép alakult ki rólam az ítélkezés helyett. Olyan félelmeket küzdöttem le amit más nem biztos.

Ez mégis kemény dió nekem.

márc. 18. 07:51
Nem jött össze az élet, talán azért, mert ott sem próbálkoztál, hanem féltél. Mint most.
8. lolita2112 (válaszként erre: 6. - Myra)
márc. 18. 00:56
teljesen egyetertek veled!
márc. 17. 11:56

Mondd csak, mit veszthetsz???

Mert, ha annyira kell az illető, akkor ugorj, de gyorsan, míg el nem viszi valaki az orrod elől!!!

Mert ha marad a barátság, Te csak szenvedni fogsz és ő meg nem érti, hogy mi a baj????

Indulj el felé! Ne habozz!!!

6. Myra
márc. 17. 09:17
Gondolom ha ő is szeretne többet akkor mondaná.
5. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 17. 06:24
általában az ember sokkal szigorúbban ítéli meg saját magát. ha barátok vagytok, Ő valószínűleg értékes embernek tart. a helyedben adnék egy esélyt magamnak a mai fejemmel. én legalábbis nagyon bánom a - szintén félelem miatt, - elszalasztott lehetőségeimet.
márc. 17. 02:09
Még mindig jobb hogy nem mered megközelíteni, mintha az lenne hogy nem tudod megközelíteni. Hiszen ha lesz bátorságod, ott van a közelbe, tudsz vele beszélni ha jól értem. Ha nem tudnál az még rosszabb lenne. Mert akkor hiába jön meg a bátorságod majd hogy na most bevallod az érzéseidet ha azt se tudod hol van az illető. Fel a fejjel, meg tudod csinálni.
3. katácskák (válaszként erre: 2. - Katácskák)
márc. 17. 00:04

Kérlek szépen semmiképpen ne fojtsd Magadba az sose tesz jót így szerettem volna írni csak előbb küldtem üzenetet el.

Bocsánat.

márc. 16. 23:57

Szia Kedves♥️Valaki♥️

Ne félj.

Adj kérlek szépen esélyt Magadnak. Kérlek szépen semmiképpen ne fojtsd Magadba az sose Anyukámmal♥️

Kívánom ígérem imádságban🙏♥️

legyen Ő♥️ Aki Szeret♥️viszont Megbecsül♥️

Tisztel Téged♥️.

fèlkata:Detti

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook