Nem jött össze az élet, emiatt nem merem megközelíteni,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nincs olyan hogy "csak együtt legyünk", max pár napig. Aztán a beszélgetés főlex a szex eldönti hogy érdemes volt-e teperni, belehalni miatta
Ha nem sikerült, te élve maradsz, kinlódsz és majd jön megint valaki akiért meghalnál. Így tellik az élet egy darabja, de időben kell dönteni
A cipődben senki más nem fog járni hiába ajánlgatod, mindenkinek megvan a sajátja
Nem akarom terhelni Őt a nyomorommal!
Bár ne nevessetek ki, ma két mondat szólalt meg bennem és Őrá utalt, talán nem őrültem meg: 🙂
"Nagyon hiányzol!😓"
"Elhiszed hogy nem érdekel hol tartasz az életben?❤️"
"Mondd csak, mit veszthetsz??? Mert, ha annyira kell az illető, akkor ugorj, de gyorsan, míg el nem viszi valaki az orrod elől!!! Mert ha marad a barátság, Te csak szenvedni fogsz és ő meg nem érti, hogy mi a baj???? Indulj el felé! Ne habozz!!!"
Nagyon sokat!! Egyszer már ugortam. Nagyon csúnyán megégettem magam. Ott is évekig küzdöttem, annyira tönkrementem. Ott is majdnem meghaltam.
Ez nálam már nem játék!
Ez ennél sokkal bonyolultabb. Olyan dolgokkal küzdöttem tinédzserkorom óta, amivel sok más ember nem. Azt mondta a terapeutám hogy amin keresztülmentem, azt más nem élte volna túl, konkrétan belehalt volna, szó szerint. És nekem se erőm, se időm nem volt az életemet építgetni, örültem hogy luk van a seggemen és túlélem. Hogy egy példát mondjak: valaki halálos beteg és évek-évtizedek mennek el a küzdelemmel hogy felépüljön, hogy legalább egy normálisan funkcionáló szintre felküzdje magát. A legkisebb problémám volt a karrier, nem ez volt a prioritás, ehhez képest jártam iskolába és vannak papírjaim, még jogsim is.
Most hogy olvastad a történetem, talán tisztább kép alakult ki rólam az ítélkezés helyett. Olyan félelmeket küzdöttem le amit más nem biztos.
Ez mégis kemény dió nekem.
Mondd csak, mit veszthetsz???
Mert, ha annyira kell az illető, akkor ugorj, de gyorsan, míg el nem viszi valaki az orrod elől!!!
Mert ha marad a barátság, Te csak szenvedni fogsz és ő meg nem érti, hogy mi a baj????
Indulj el felé! Ne habozz!!!
Kérlek szépen semmiképpen ne fojtsd Magadba az sose tesz jót így szerettem volna írni csak előbb küldtem üzenetet el.
Bocsánat.
Szia Kedves♥️Valaki♥️
Ne félj.
Adj kérlek szépen esélyt Magadnak. Kérlek szépen semmiképpen ne fojtsd Magadba az sose Anyukámmal♥️
Kívánom ígérem imádságban🙏♥️
legyen Ő♥️ Aki Szeret♥️viszont Megbecsül♥️
Tisztel Téged♥️.
fèlkata:Detti
További ajánlott fórumok:
- Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése
- Megromlott a kapcsolatunk, már nem olyan mint az elején, amikor összejöttünk! Már sokszor gondolkoztam a szakításon, de nem merem megtenni!
- Eger megközelítése
- Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok..
- Szerinted mi a pánikroham...nem orvosi megközelítésből...
- Vonattal megközelíthető szép helyeket keresek