Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem hívom meg a ballagásra, egy éve nem is látta a gyereket... fórum

Nem hívom meg a ballagásra, egy éve nem is látta a gyereket... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

27. Miss Angel (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:41

nem olvastam végig a fórumot,ti tudjatok....

26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Miss Angel)
ma 09:59
Már írtam, hogy a Lányom nem akarja hogy meghívjam. Az Ő döntése a legfontosabb.
ma 09:23
hívd meg,ha nem megy el,az az ő szégyene!!
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Ágio8405)
ma 07:11
Nem volt ilyen régen, Ő volt a legboldogabb mikor kiderült babánk lesz, kicsi korában rendszeresen jött és támogatta a gyereket. Azután ez kezdett csökkeni, évekig nem voltunk jóban, utána megint felbukkant és ez így ment tovább. Ma már egyáltalán nem keresi de már elengedtük ezt a problémát.
23. Ágio8405 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:19

Hogy ilyen undorító alak. nem tudtad amikor gyereket vállaltál vele?

Persze tudom változnak az emberek, én férjem is sokat változott és nem feltétlenül elönyère de ezek nem velünk kapcsolatosak. Az hogy milyen férj és apa nem változott.

22. Panna.33 (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:15
Szerintem jól van ez így.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Panna.33)
tegnap 15:49
Nálunk is ugyanez a helyzet, mi is általánosból ballagunk. És azok lettek meghívva akiket Ő szerette volna.
20. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:44

Mekkora a gyerek?

Az enyém általános iskolából ballag, az lett meghívva, akit ő látni akar.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - 55Judit)
tegnap 15:34
Teljesen megértelek és igazad van, az ilyen ember csak önmagát szereti,átgázol mindenen és mindenkin. Biztosan nem szereti, hozzáteszem van egy pár gyerek máshonnan is de azokkal sem foglalkozik,egyedül a fiával, mert azt tudja pattogtatni. Undorító egy alak, nem is érdemel meg semmit.
18. 55Judit (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:13

Persze hogy a tartásdíj miatt. Holott amit kaptunk, 1 pár olcsó cipőre se futotta. Viszont nem dobtam őt ki mikor felbukkant, mert akkor már középiskolás volt fiam, én meg anyagilag teljesen padlón pedig nagyon sokat dolgoztam. Titokban arra számítottam hogy ha hagyom őket összeismerkedni, hátha támogatja fiamat. Meg is beszéltem vele, legyen barátságos az apjával bármit is érez. Elértük a célunkat, az iskola végéig rendesen támogatta, sőt még utána is tartották a kapcsolatot néhány évig. De aztán besokalt a förtelmes természetétől fiam és úgy elhajtotta hogy az életben többet nem fog elé kerülni.

Egy ilyennek nem jut el a tudatáig hogy bármit is veszít. Ha szeretné a lányodat, esetleg. Egy anyát vagy egy apát el lehet hagyni valamilyen indokkal, de egy gyereket hogy??? Ezt sose fogom megérteni.

Küldjed a képet ha gondolod, én nem küldeném az biztos. Kutyából nem lesz szalonna. Érzései sincsenek az ilyennek.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - 55Judit)
tegnap 14:52
Na igen, ez egy fontos kérdés gondolom a tartásdíj miatt. Nálunk azért is könyörögni kell minden hónapban. Határozottan nem akarja a lányom, de úgy sem jönne el. Képet csak azért kap hogy lássa mit veszít, bár lehet az sem hatja meg.
16. 55Judit (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:41

Akartam írni, kérdezd meg a gyereket meghívjad-e az apját, de látom már megbeszéltétek. Ha 1 éve felétek se néz, azt sem érdemli hogy szemközt köpjétek. Nem hogy meghívót!

Ismerem a helyzetet. Én fiam 17 éves volt mikor 15 év elteltével először találkozott az apjával. Akkor is azért jött hogy megtudakolja tanul-e még a gyerek.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Enissa)
tegnap 14:01
Már többször mondtam neki, volt is egy idő amikor rendszeresen vitte magával, meg szülinapot rendezett neki, de aztán megint megszakította a kapcsolatot. Ez régebben odáig fajult, hogy pszichiáter kezelte a gyemeket meg pszichológus, de ma már nem kell neki.
14. Enissa (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:51

Okos a kislány, bízd rá akkor , hogy mit szeretne.

Ilyenről sem tudsz az apával beszélgetni, hogy mit érez a gyerek, mennyire fáj ez neki, hogy nem vesz részt az örömeiben sem?

13. Enissa (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:48
Azt tudom, hogy még nincs, de a félévi most elég a továbbtanuláshoz, mert azt viszont már tudják, hova mennek tovább az általánosból.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Enissa)
tegnap 13:38
Még nincs bizonyítvány, de nem gratulál ő semmihez, még a születésnapján sem köszönti fel. Ez van, már elengedtük, biztosan nagyon fáj ez a gyermekemnek csak nem beszél róla. Ez olyan amit nem lehet erőltetni, így döntött.
11. Enissa (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:29
A bizonyítványához gratulált?
tegnap 12:40
Úgy hagyta anno apa a fiúkat hogy vissza sem nézett. Mindig meghívattam velük minden jeles eseményre soha nem jött el. Unokám született külföldön, itthon voltak nem vitték el hozzá/ki tudja hogyan fogadta volna őket? /annyira mély a fiamban a seb hogy azt mondta nem megy el hozzá. Nehéz dolgok ám ezek.
9. fenevigye (válaszként erre: 8. - Enissa)
tegnap 12:39
De más ám, a címből kimaradt hogy "a gyerek kifejezetten nem szeretné ha meghívnám".
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:37
Azért ez más sztori, mint ahogy kezdted.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnap 12:31
Tud róla, mert mondtam neki. Kap tablóképet, a gyerek kifejezetten nem szeretné ha meghívnám. Teljesen elhidegült tőlünk. Személyesen nem is találkozunk, csak messengeren beszélünk.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:56

Hívd meg, ha apja, nagyszülők. Így a gyerek sem tudja esetleg később a fejedhez vágni, hogy meg sem próbáltad.

Így csakis győztesként jöhetsz ki.

5. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:51
Legyél jobb mint ő. Hívd meg, aztán majd ő eldönti.
tegnap 11:18
Én sem hívnám, csak megemlíteném vagy üzennék neki hogy a ballagás ekkor és ekkor lesz itt és itt és csá. Kezdjen az információval amit akar.
tegnap 11:13
Én meghívnám a helyedben. Legyen az ő döntése, ne a tiéd! Legalább elmondhatod, hogy te megtetted!
tegnap 11:00

Azért megemlíteném, aztán az ő döntése.

Így viszont fejedhez vághatja, hogy eljött volna, miért nem szóltál.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook