Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem engedek kutyát az albérletbe, a jelentkezők hiába... fórum

Nem engedek kutyát az albérletbe, a jelentkezők hiába... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 11:48

Én igen. 3 havi kauciót kérek, negyedévente egyszer személyesen szedem be a sarcot, akkor látom, mi a helyzet. De eddig semmi baj nem volt a kisállatokból. Pedig az egyik lakásunkban két macska és egy kutya is lakik.

De a te lakásod, a te döntésed, hogy kivel szerződsz, hiszen nem szívességet teszel, hanem szolgáltatsz, amiért ő fizet. Engem még sose ért kár, de a barátnőm lakását úgy lelakta egy külföldi üzletember, hogy a kaució nem fedezte a károkat.

tegnap 10:32

Egyrészt megértem, mert van kutya aki ugat vagy kárt tesz akkor az ügye gond.

De rengeteg embernek van jól nevelt kutyája, aki társ, családtag, tehát természetes, hogy viszi magával, ha új albérletbe megy.

A szerződésbe ki kell kötni ,hogy ha kárt tesz, akkor azt meg kell fizetni, vagy ki kell javítatni a bérlőnek. Illetve ha zavarja többi lakót az ugatás, akkor felmondható a szerződés.

DE te lakásod, te döntésed!

tegnap 10:24
Miénkben van kutya. Pont letojom. Mi nem akarunk ott lakni sosem, festetni meg úgyis kell.
5. Tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:46

A te házad .

Szelektálhatsz.

Az albérlet keresőknek sok sikert és hatalmas szerencsét kívánok (nagyon nehéz lesz)

tegnap 09:40
Jól teszed!
tegnap 09:30
Te tudod. Nincs ezzel baj. Te is, ő is talál magának megfelelőt.
tegnap 09:28

Jogod van hozzá.

Biztosan találsz olyan albérletet keresőt, aki kutya vagy bármilyen más állat nélkül költözne albérletbe.

Bár arra semmilyen garancia nincs, hogy aki kisállat nélküli albérlő lesz, nem okoz majd kárt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook