Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem annyira külön Karám fórum

Nem annyira külön Karám (beszélgetés)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1322. Klimpírozi (válaszként erre: 1321. - Ancika)
2009. jún. 10. 12:00

semmi vész, aki kell, úgyis megkerül..

:)

1321. Ancika
2009. jún. 10. 09:22

sütteti a hasát vajon? nem írja a naplóját sem :))

mondom én.. aki szintén eltűnt :))

1320. Ancika
2009. jún. 10. 09:22

hahó :)))


szia drága!!! de örülök neked :)))))

1319. Klimpírozi (válaszként erre: 1318. - Ancika)
2009. jún. 10. 09:18

Klimpi:)

Camillenak írtam a napokban, nem tudni hol kamillázik..

napot, szépet, kereket, fényeset, szerencséset!

:)

1318. Ancika
2009. jún. 10. 09:14

klimpi????


camille???

1317. Ancika (válaszként erre: 1316. - Édesmandula)
2009. jún. 10. 09:14
én is veled :))))
1316. édesmandula (válaszként erre: 1315. - Ancika)
2009. jún. 5. 18:45
szeretek veled beszélgetni :))))
1315. Ancika (válaszként erre: 1314. - Édesmandula)
2009. jún. 5. 12:51
de jól elbeszélgetünk így kettesben..
1314. édesmandula (válaszként erre: 1313. - Ancika)
2009. jún. 4. 13:28
nah azt tényleg nem tudom :DD
1313. Ancika
2009. jún. 4. 08:21
és mi a steissz??
2009. jún. 3. 17:34
mi a karám? :)
1311. Ancika
2009. jún. 2. 12:01
:DDDDDDDDDD
2009. jún. 1. 22:22
jégláma :DDDD
1309. Ancika
2009. jún. 1. 18:41
itt meg vége kibújt a nap, már lefagyott mindenem basszus!!
1308. 223cf40dc0 (válaszként erre: 1307. - Ancika)
2009. jún. 1. 17:32
nyugodtan - esik tegnap óta :(( holnapra is esős-kibújós időt mondott :(((
1307. Ancika
2009. jún. 1. 08:35
megyek segíteni :DD
2009. máj. 31. 16:53
valaki küldjön már egy host-ot - olyan csatatér van, hogy még a jövő héten sem fogom tudni helyre rakni rendesen :((
1305. Klimpírozi (válaszként erre: 1304. - 223cf40dc0)
2009. máj. 31. 15:50

jó étvágyat!

:)

2009. máj. 31. 15:17
:))) megjött a palack - megfőtt a rizs is :))
1303. Klimpírozi (válaszként erre: 1302. - 223cf40dc0)
2009. máj. 31. 14:45

egyre jobb, halragasztó, és marhavér...

a jó öreg zselatinban...

nem is akarok panna cottát enni, nem is..

2009. máj. 31. 14:32
majd keresek valamit :)) mert írja, hogy kell hozzá colla di pesce - halragasztó :DDD szerintem zselatinnak is jó lesz :))
1301. Klimpírozi (válaszként erre: 1300. - 223cf40dc0)
2009. máj. 31. 14:05
olyanra gondoltam, ami magadnak bevált, csak nem a konzerv megoldásra...recept van özön, sajátélményre vágytam:)
2009. máj. 31. 14:01

azt dobozban veszem és csak megfőzöm :)) mint a puding otthon, csak a csomagolásban már benne van külön az öntet is - külön a pannát (tejszínt) kell hozzá megvenni

egyszerű az élet, nem?? de majd megpróbálok keresni valami jó kis receptet :))

1299. Klimpírozi (válaszként erre: 1298. - 223cf40dc0)
2009. máj. 31. 13:53

ez isteni így, legközelebb kipróba, kéretik folytatni az olasz főzőiskolát...

esetleg egy panna cotta Camille módra?

1298. 223cf40dc0 (válaszként erre: 1296. - Klimpírozi)
2009. máj. 31. 13:51

pancetta affumicata - külön már előre vágva kicsomagolva lehet kapni


vaj felolvaszt, vagy pancetta lesüt előre - tészta rádob, átforgat - erre megy a már kikevert tojás + panna + parmezán keverék - gyors forgat, hogy ne süljön le és krémes maradjon :)) pici bors mehet bele, de nem mindenki szereti

2009. máj. 31. 13:47
no, dőreség.. persze, hogy nem fekete erdővel..
1296. Klimpírozi (válaszként erre: 1295. - 223cf40dc0)
2009. máj. 31. 13:46

van mikor én is reszelem a répát, idő függvényében persze, Virág miatt meg a gombát kell pépesítenem ,de így is észreveszi..

a carbonarat feketeerdősomkával, tejszínnel, tojássárgájával készíted te is, bele a parmezánnal?

2009. máj. 31. 13:38
nagyon más :)) én a répát reszelem :)) a hagymával egyetemben, mert ezek ha megtalálják nem esznek tovább, reszelve meg elveszik :))
1294. Klimpírozi (válaszként erre: 1293. - 223cf40dc0)
2009. máj. 31. 13:37

legyen, nagyon jól hangzik...a kedvencem mégis az általam gyártott sugo..

hagyma olajon lepirít, rá darált marha,két - három szeletke feketeerdő sonka lekockázva, rá kockára vágott sárgarépa..ráreszel gomba,fokhagyma,bors,ételízesítő,oregano, bazsalikom, ezt összesüt, egy doboz hámozott paradicsom, némi száraz fehérbor, és lassan csodává rotyogtat..a végső rottynál nagy marék petrezselyem, és friss bazsalikom...kell ennél jobb?

Igaz, a lusta olasz asszonyok csak sima paradicsomtruttyal főzik a makkaronit, de valahogy az is más, mint itthon..

2009. máj. 31. 13:31

:)) ok!!


ettél már 'salmone affumicato'-t bármilyen módon??? imádom tejszínesen tésztával, tortina-nak ...... :)))

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook