Nem annyira külön Karám (beszélgetés)
amatriciana 3 főre rendel, mert én is utálom a halas étkeket!!!!
:)
na én lemondok erről a nyalánkságról...
inkább full vega leszek :PPP
erre mondják, hogy a rokonait nem választhatja meg az ember? :DD
a nagyüzemi feldolgozás így történik :P a kisüzemi és házi felhasználást nem láttam, mi max csak véletlenül léptünk rájuk, nagyanyám tyúkjainak meg mindegy volt, hogy ki van-e szedve vagy nem, remek csőrszedőjük volt ilyen célokra :))
na, akkor egyetek sokat belőle :( :P
most már csak az lenne a kérdésem, hogy ennyi nyalánkság után mit csináltok még mindig Mo-on, nem kellene a franciákkal társulni inkább?? :DDD
:DD szerintem Benji meg Manfi is szívesen segítenének :D csak a végén néznének bután, mikor nekiállnál megenni, mert anyu azt mondta, ne edd meg azt a csigát fiam! Erre a néni micsinááál? Megeszi. Nah akkor hoznák a gilisztákat is, süssük meg, néni azt is megeszi? :DDD
Amúgy tudod hogy kell elkészíteni? Csak olvastam, és azt hiszem egyáltalán nem szép dolog élő csigákat forró sós vízbe dobálni házastul, akkor sikítani kezdenek, végül kihalásszák őket a vízből meg a házból, páclébe bele a húsukat, kimossák a házukat és visszagyömöszölik őket...így fordulhat elő, hogy a Kis Géza csiga házába Béla bácsit a harmadikról tömködik vissza :P :)))
mini win diesel :DD
sexy a kis pasi nagyon :DDD
annyira leálltatok a sok fura szóval, hogy már matyar sem mety? :DD
én döglök :) semmi kedvem semmihez :P
szerintem ohne tengeri herkentyűk prego!
:DD
jöhet!!! :)) imádom
és a bietola-t is
További ajánlott fórumok:
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?