Nem adjuk fel! (beszélgetés)
Remélem leszünk itt páran, akik segíteni tudunk egymásnak!!
Most ebédet főzök, de később még jövök!!!
Szép napot!!
Nagyon szépen köszönöm.
Azt érzem engem is elért az a bizonyos bekattanás!!!:)
Nagyon csinos vagy , megnéztem a képeid!!
Köszi!:)
Gratulálok, ügyi vagy!:) Nem is jó a gyors fogyi, ahogy Te haladsz az reális:) Azt kívánom, hogy legyen sok-sok kitartásod, ne add fel még akkor sem, ha úgy látod stagnál a mérleg!:)
Engem ez motívált a fogyi elkezdésében: A rossz közérzet és az, hogy már a régi jó ruháim, nadrágjaim nagyon szűkek, vagy egyáltalán nem jöttek fel rám. "L"-es méretem volt, de volt olyan is, hogy "XL"-es kellett. Ez persze függött, hogy honnan vettem:) Mostmár "S"-es szoknya és nadrág kell, ha európai a méretezés, és nem kínai:)
Egyre inkább inspirálnak ezek a dolgok, hogy a tornával formáljam az alakom és tartsam a már jól bevált étkezési szokásomat:)
Kitartást kívánok!:)
Akkor te nagy harcos vagy!!
Gratulálok!!!
Hajlamos vagyok én is cukorbetegségre, mamám által, de bízom benne, hogy nem fog kialakulni!!
Ha igazán akarod biztos menni fog!!!
Nagyon ÜGYESEK vagytok. Én most baba témán vagyok, úgyhogy nem fogyózom, meg amúgy is marha nehezen szánom rá magam! mostanság arra figyelek hogy kevesebbet egyek, de mindent amit szeretek. Nem sok egy 6 kiló az ami rám jött fél év alatt.
sok sikert lányok , kitartást kívánok!!!!
Sziasztok!
Folyamatosan harcolok a kilóimmal...
kialakuló cukorbetegségem miatt fogytam 7 kg-ot,még kellene 10-t legalább.Péntektől nem cigizem,félek a kettő már megterhelő lenne együtt.☻
De én is szeretném visszakapni a régi magam!!!
Gratulálok nektek!!!
Én 03.26-tól kezdtem.
Eddig 7 kg-nál tartok.
Mindig is molett voltam.
Molett?Duci inkább, de ennek véget vetek!!!
Titeket mi vitt rá a változtatásra?
Sziasztok!
Én tavaly augusztusban kezdtem el a fogyit és a rendszeres tornát. Elértem, hogy lemenet -10 kg, mostmár csak az van hátra, hogy a tornával elérjem a kívánt alakot:) Heti rendszerességgel (5 alkalom) tornázom:) Mellette tartom a jól bevált étkezési formát:)
Kitartást és sikert kívánok !
A kilókkal való küzdelem életem jelentős részét felemészti.
Március végétől UTOLJÁRA belevágtam, hogy visszakapjam önmagam, azt a NŐT, akit az évek folyamán elvesztettem.
Aki szintén harcot vív magával, vagy csak most kezdi, várom szeretettel!
Beszélgessünk!!
További ajánlott fórumok:
- NEM adjuk fel, de pihennünk kell egy kicsit...
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- Antibiotikum! Adjuk a gyereknek vagy ne?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Életmódváltás diétával, mozgással! Gyertek támogassuk egymást, hogy ne adjuk fel pár nap után!