Nekrotizáló fasciitis, hallott már valaki róla? (beszélgetés)
Óh, szegények, nagyon sajnálom, hogy 1 éve nem tud kigyógyulni belőle. Az én ismerősöm tényleg hetek alatt ment el, nagyon gyorsan,nem épült le. Úgy lehet, ahogy itt már korábban írták, ő volt a tizből az egy.
Bízom benne, hogy erős a férjed szervezete és a korábbi műtétekkel jól ki tudták tisztítani és meg fog gyógyulni belőle.
Sajnálom az ismerősödet, de nem kell ijesztgetni szegényt.
5 emberből 1 hal meg. Férfi talán erősebb.
De azt nem értem, miért nem műtik meg???
Őt már megműtötték vagy 3x, de mindig visszaújjul, kb 1éve van ez neki..lebénult..de most már javul az állapota lassan tud járókerettel járni, de még mindig ott van a derekán.Nem használnak az antibiotikumok...Sugarat kapott nemrég.Attól mintha jobb lenne, de fáj neki
Sajnálom:(Azt megkérdezhetem hogy hogy halt meg ?úgy értem egyik pillanatról a másikra vagy pedig hirtelen leépült?Csak annyira félek, minden jár már a fejemben...
Sziasztok,az érdekelne hogy hallott e már valaki erről a betegségről, esetleg volt e valakinek már ilyen, vagy hozzátartozójának,ismerősének, és ha igen mennyi idő után gyógyult fel belőle?Egyáltalán fel lehet ebből gyógyulni , van rá esély?
Gondolom alternatív gyógymódok erre a betegségre nincsenek...
Sajnos kiderült, hogy páromnak az a baja, és nagyon szeretnék rajta segíteni..valahogy...de fogalmam sincs hogy tudnék..nem ismerem ezt a betegséget csak olvasgattam róla, de tapasztalatokat nem találok, remélem itt hátha lesz valaki...
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Putnokon volt egy halottlátó hölgy! Hallott már valaki róla?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?