(Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:))) (beszélgetés)
Ezt most mondod ? Miért nem előbb szóltál ! :-)
Olyan 30 évvel kb. :-) ☺♥☺ Jobb később mint soha !
:-)
Másik napi rosszaság: átminősítettem a halottak napját. Ez nem ünnep ez *#>&@! (jobb ha nem írok szavakat rá)
Mégis miért jó az hogy mindenki akinek rokonai vannak a temetőben egyszerre tülekedik oda be? Én mondjuk szigorúan egyedül szeretek leülni a sír mellé és 1-2 órán át akár egyedül, magányban merengeni.
Napi rosszaság: messzire elkerülöm a temetőt, majd ha lemegy a tömeg elnézek én is. Mondjuk... éjfélkor??? ;)
Napi rosszaság: már két embert kiosztottam, mert a ház előtt parkolt le, ahol lakunk. De úgy, hogy még véletlenül se tudjunk megállni. Az hogy itt a temető a közelben és éppen halottak napja van, nem jogosít fel senkit, hogy beterpeszkedjen a kapubeállóba. Bár ennyi legyen az összes bajom, és boldog leszek, de elviselhetetlen ez a néhány nap koszorúzási felhajtás. :S
Szóval osztom a népet. Mindjárt lemegyek és folytatom, mert párom nem tud majd hazajönni a sok nagy értelmű tülekedő idióta miatt.
Már elkezdtem! :-)
Szomjas lettem és vizet öntöttem a kávés poharamba.:-(
Volt még benne egy korty maradék kávé.:-) Te vagy a bűnös ? :-) ☺♥☺
További ajánlott fórumok:
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- Mikor gyerekek voltatok, milyen csínytevéseket, rosszaságokat csináltatok?
- 20 napig csak fehérje+zöldség. Csatlakozik valaki?
- Anyák, ti nem gondoltatok még arra, hogy nekünk, csak napi 4 óra munka elég lenne?
- Szoktál névnapi bulit tartani vagy csak a családban megünnepled?
- Napi 12-km kerékpározás eredményez-e fogyást, vagy csak erősít?