Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ne fogyókúrázz, biztosan lefogysz! fórum

Ne fogyókúrázz, biztosan lefogysz! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
2009. márc. 20. 14:05
Hali! A helyes étrend is kell, de mozgás nélkül nem ér az egész semmit!Vannak tök jó programok kezdőknek is: tök jó túrák, különféle versenyszámok kombójával, meg a Nike-nak is van egy futóversenye. Informálódjatok, aztán hajrá!
73. MelisUK (válaszként erre: 65. - Erikpipi)
2009. márc. 20. 14:02
Én is oda vagyok érte. Heti egy alkalommal általában ezt eszünk reggelire. Van, aki heti 4-5 alkalommal is ezt eszi, állítólag nem lehet megunni. :P Máskor meg jöhet az omlett, a tojásrántotta, a grillsütőben sült extra feltétes melegszendvics és mindenhez egy bögre tea. Fontos az is, hogy meleg a reggeli, jobban indul a nap tőle, nagyon feltölt energiával.
72. MelisUK (válaszként erre: 64. - Csutkababa)
2009. márc. 20. 14:00

Elsőre tényleg nehéznek tűnik, több mint 3 éve ettem az első ilyen reggelim, azt mondta a főnököm, hogy meg kell ennem, menni fog. Hát nem sikerült az egészet - pedig pirítóst nagyon keveset ettem, egy téglatest alakú kenyér vékony szeletjét, de nagyon megmaradt, hogy életemben először reggeli után csak este 6-7 körül lettem éhes. Nagyon jó érzés volt.

A töménysége végett telít el.

71. m.gery
2009. márc. 20. 13:58

Itt a hölgy saját honlapja, szerintem itt is találhatunk érdekességet a témát illetően:

[link]

70. m.gery (válaszként erre: 69. - Csera)
2009. márc. 20. 13:53

Itt a teljes cikk,

szerintem is nagyon igaz dolgokról ír benne.

[link]

69. csera (válaszként erre: 51. - M.gery)
2009. márc. 20. 13:44

Én is elolvastam, nagyon érdekes, de jobban belegondolva igaz dolgok vannak benn.

Honnan másoltad be, van folytatás?

68. m.gery
2009. márc. 20. 13:33
Én sem szeretek sokat reggelizni, sőt azt figyeltem meg, hogy minél későbbig húzom a reggelit, annál jobban birom.
67. e8f2c9dfce (válaszként erre: 65. - Erikpipi)
2009. márc. 20. 13:10

Én éppen ellenkezőleg vagyok (és még sokan mások is): ha elkezdek enni, onnantól kezdve nem tudom abbahagyni... :(

Ezért én délelőtt, sőt kora délutánig csak pár falatot eszek (már ha bírom, amíg bírom). Mert ha bereggelizek/nék, onnantól kezdve elszabadul(na) a pokol...

66. 021ff75d72 (válaszként erre: 51. - M.gery)
2009. márc. 20. 13:01
Szia!Elolvastam,sok igazság van benne,az biztos!Azt már gyerekkoromban észrevettem,hogy az"ünnepi" dínom-dánom valahogy nem normális dolog.De létezik olyan magyar család(tegyük fel,az étel nem pénzkérdés),ahol karácsonyra van egy szerény kis vacsora és ennyi?Én gyerekkoromban így terveztem,de most kiakadna a (karcsú)férjem egy egészséges,szerény ,kis húsvéti vasárnapi ebéden,az biztos!Az ö elve,ami belefér,minden legyen!Ö is,a vérrokonai is normál súlyban vannak.A mi közös gyerekeink sajnos nem örökölték ezt töle,inkább rám ütöttek.
65. erikpipi (válaszként erre: 57. - MelisUK)
2009. márc. 20. 12:47
NAgyon jó a kiadós reggeli, ha reggelizek, utána nem kopog a szemem délben, és jobban bírom az estét is. Hú, te ez valami Isteni, igaz most mindent megennék:DDD
64. csutkababa (válaszként erre: 60. - MelisUK)
2009. márc. 20. 12:42
..de ennyit hogy lehet egyszerre megenni???
63. MelisUK (válaszként erre: 62. - E1e9ab571d)
2009. márc. 20. 12:00
Egy orvos ismerősöm azt mondta, hogy túlzásba se szabad vinni, de napi egy tojást meg kéne enni mindegy, hogy milyen formában. Én is igyekszem betartani.
62. e1e9ab571d (válaszként erre: 61. - MelisUK)
2009. márc. 20. 11:55
Pedig lényeges:), én is igyekszem sok tojást menni, bár időszakonként sajnos feledésbe merül.
61. MelisUK (válaszként erre: 57. - MelisUK)
2009. márc. 20. 11:52
A brit reggeliből kimaradt a tükörtojás. :P
60. MelisUK (válaszként erre: 59. - E1e9ab571d)
2009. márc. 20. 11:52

Itt nevezik az építőmunkások reggelijének is, mert olyan kiadós. :P De ha az ember tényleg úgy dolgozik, mint itt mi, azaz 9-5-ig, akkor kénytelen is így enni, mert napközben nincs úgy idő és szinte estig kibírja vele az ember.

Persze kisebb adagot is lehet enni belőle, akkor bír egy kis ebédet is meg gyümiket, zöldségeket enni az ember.

Tojásra pedig azért van szükség, mert igaz van benne koleszterin, de úgynevezett jó koleszterin van benne, ami a szívnek kell.

59. e1e9ab571d (válaszként erre: 57. - MelisUK)
2009. márc. 20. 11:49
Én is ennék egy ilyen brit reggelit:), tuti bejönne rendszeresen.
58. e1e9ab571d (válaszként erre: 56. - B4a3a4979d)
2009. márc. 20. 11:48
Nincs is objektív "igazság" ezen a földön :). Relatív sajnos.
2009. márc. 20. 11:47

Nekem ami igazán bejött, az a nagy és kiadós meleg reggeli, ami zsíros vagy olajos is lehet.

Ilyen pl a brit reggeli (bacon, virsli, gomba, paradicsom, paradicsomos bab, májas és véres hurka plusz pirítós), az omlett mindenféle extrákkal, a tojásrántotta, a grillben sütött melegszendvics jó sok feltéttel (felvágott, piros arany, alma, sajt, vagy felvágott, paradicsom, oliva, sajt, stb.).

Ha megéhezem tízórai idején, akkor valami gyümi, ebédidőben pl leves kenyér nélkül, főzelék kenyér nélkül, korn flakes vagy csokis pehely vagy mézes pehely, tejben főtt zab tetszőleges ízesítéssel, párolt zöldség friss zöldséggel, kevés főtt krumplival és felvágottal, stb.

Uzsonna idején szintén valami gyümi vagy zöldség, vacsira pedig kis adag bármilyen ebéd - kenyér nélkül. Ma pl fajitas-t fogok készíteni estebédre, mexikói kajcsit. Ez egy nagy kerek tésztalap, amibe pulyka vagy csirkemellet kell oliván megpirítani és mexikói fűszerkeverékkel fűszerezni, hozzátenni csírát, kukoricát, hagymát, répát, bármi zöldséget, így is tovább készíteni, majd beletenni a kerek tésztalap közepébe, rá friss zöldségek, natúr joghurt, avokádó szósz és sajt. Ezután feltekerni és kész is. Isteni finom és egészséges.

56. b4a3a4979d (válaszként erre: 31. - 2577cdcc12)
2009. márc. 20. 11:43

Mi lesz utána?

Fél év alatt 14 kiló mínusz. És fantasztikus energia, erőnlét a jojó leghalványabb jele nélkül.

És ennek csak az elindítója volt a fehérjediéta.

Tudom, mi a véleményed a fehérjeturmixokról, egyszer már kaptam tőled "kedves" hangú véleményt a módszeremről. Erről nem is szándékozom sem veled, sem mással vitát nyitni sem most sem máskor.

A gyümölcsöt nem vettem egyébként tiltólistára, és én is a mennyiségről írtam, ha visszaolvasol figyelmesen.

Tudom, hogy az adatlapodon az van feltüntetve, hogy személyi edzőként dolgozol, de ettől még nem kell másokat lehengerelned folyton ezt lobogtatva, és az egyedüli IGAZSÁG-ot zászlódra tűzve.

55. az álarcos (válaszként erre: 50. - A9338a7669)
2009. márc. 20. 11:42
Én is idetaláltam! :-)
54. a9338a7669 (válaszként erre: 53. - E8f2c9dfce)
2009. márc. 20. 11:39
Jajj bocsánat :) Idetaláltál egyedül is :)) Szerintem veled sincs semmi gond, de ezt már megbeszéltük egy párszor, és igaz, hogy neked kell jól érezni magad a bőrödben! :)
53. e8f2c9dfce (válaszként erre: 50. - A9338a7669)
2009. márc. 20. 11:37

Hééééé, nekem mér' nem sugdolózol??? :)))

Rámférne...

52. MelisUK (válaszként erre: 46. - Helenhadsell)
2009. márc. 20. 11:36

Én is ettem kilószámra a gyümölcsöt, a 13 kiló plusszomra föl is jött még 2 1-2 héten belül. Most is az átlag emberhez véve sok gyümölcsöt eszem, még több zöldséget, de odafigyelek, hogy mit. Főleg almát és körtét eszem, nagyon ritkán banánt. Dinnyeszezonban rengeteg dinnyét - úgy kitisztítja a szervezetet, hogy nem lesz beteg az ember, nem fog büdösre izzadni, stb.

Nem azt mondtam, hogy ki kell tiltani a gyümölcsöket, hanem hogy oda kell figyelni, hogy hogyan fogyasztjuk. Pl késő délután már nem fogok egy banánt benyomni, mert akkor már nem szabad. De délelőtt simán jöhet. Délután is lehet gyümölcsöt enni, de akkor már meg kell válogatni, hogy mit. Pl köszméte, szeder, áfonya, kiwi, grapefruit, alma, körte, áfonya, som jöhet, de nem túl későn délután.

51. m.gery (válaszként erre: 44. - 021ff75d72)
2009. márc. 20. 11:20
Szia! Én egy cikket szúrtam be erről a naplóm 135. bejegyzésében. Olvasd el, nagyon érdekes.
50. a9338a7669 (válaszként erre: 47. - 2577cdcc12)
2009. márc. 20. 11:18

Nem kaptál még hülyét tőlünk... :DD Edzett vagy ilyen téren is :)

Én is betettem a kedvencek közé, hátha így jobban megy a fogyás :DD (Ladynek is megsúgom majd :) )

49. csera
2009. márc. 20. 11:15

A lényeg, hogy jól érezzük magunkat!

Most megyek főzni, csak majd győzzelek visszaolvasni benneteket :)

2009. márc. 20. 11:13

sziasztok,epp en is bejeloltem kedvencnek ezt a forumot...

tetszik a hozzaszolasotok, erdekes olvani, sok tapasztalat..stb...jo tippek...

mi kell meg? :D

irany a fogyas: DDD

47. 2577cdcc12 (válaszként erre: 38. - Csera)
2009. márc. 20. 11:09
Beraktam a kedvencekbe :o) Azt hiszem jókat fogok szórakozni :DDDD
46. helenhadsell (válaszként erre: 6. - MelisUK)
2009. márc. 20. 11:07
én kiloszamra eszem a gyumolcsot, nehogy mar ki akarjatok tiltani az étkezésbol, tisztitja a szervezetet, tele van vitaminnal, nem szabad kaloriat szamolni, ezt mar sok ève mondja minden normalis dietologus.
45. erikpipi (válaszként erre: 35. - 2577cdcc12)
2009. márc. 20. 11:06

Én épp gyümölccsel fogytam. Megrendeltem az ebédet, és mellette kopasz barackot ettem, igaz a jó keményet szeretem, amiben kevés a cukor, és több a rost. Napi 2 kilót is elfogyasztottam belőle. Na így ment le 2 éve az a 22 kiló fél év alatt.

A mesterséges édesítőt nem bírja a gyomrom.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook