Napjainkról, életünkről, magunkról (beszélgetés)
Sziasztok!
zeni vagyok,és világgá megyek.Nem tudom,hogy hová,merre,csak el,valamerre.Elegem van ebből a rohanó életből.
láttam h ezt az oldalt 60 ember nézte meg és egyikse irt,,,,ez szomcsika:(
nah mind1
puszkaaa
Sziasztok!
Én most regisztráltam, mert tetszik a honlap.Túl sok mindent nemtudok erröl, ezért egyből megnéztem a fórumot mivel az közismert:)
Láttam hogy sok olyan témák vannak amik érdekesek, de mégis szólánc...meg hasonlo dolgokrol szolnak...szal nem az adott embrröl.
Ezért nyitottam egy új fórumot itt mindenki elmondhatja sikerélményeit, szomorú dolgait, problémáit, érzéseit, mindennapi vicces eseményeit stb....szal egy kis csevegős fórum lesz...kis csajos fórum.Persze más fórumokban is de itt is meglehet egymást ismerni, kérdezgetni, találkozni, beszélgetni(akár élőben akár telón akár msnen akár...akárhol:D)
SZal ha szeretnétek irjatok ide nyugodtan.
MIvel én vok ennek a fórumnak a megalapítója ezért bemutatkoznék röviden.
Debreceni lány vagyok, 15 éves. Eddig nem foglalkoztatott a diéta, igazábol nem ezért jöttem ide hanem hogy erősítsem az izmaimat....ezért szörföztem a neten és megtaláltam ezt az oldalt....egyébként örültem neki:)Érdekelnek más emberek lelki értelemben is.Szeretek emberekkel foglalkozni.
Ezért is nyitottam meg ezt a Fórumtémát.
Nah ennyit röviden;)
Írjatok tényleg....:)
pl Engem is érdekel h Hoxa csillababa,ngm,Moncha,Klarissza,Flamingó,Hobitka, hol lakik?
persze meg lehet nézni az adatlapjukat....de az olyan "távoli"....ezért inkább személyesen kérdezem meg:)
Írjatok;)
pusssszii
További ajánlott fórumok:
- Mennyit szabad magunkról kiadni a világhálón?
- Az óvónők állandóan kifaggatják a fiamat a családi életünkről
- Néha úgy rámjön, hogy egy csomó képet felpakoljak az iwiw-re magunkról, de utána mindig megbánom.. veled is szokott ilyen előfordulni?
- Miért nincsennek emlékeink a méhen belüli életünkről?
- Hogy lehet jó képet készíteni magunkról?
- Állásinterjún mit NEM tanácsos, illik mondani magunkról és az új, régi helyről (irodai munka)?