Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Napjainkról, életünkről, magunkról fórum

Napjainkról, életünkről, magunkról (beszélgetés)

1 2
8. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 5. - ZEni)
2007. febr. 22. 15:18
Ha egyszer elindul az ember, nincs megallas, sehol sem nyer nyugalmat.(tapasztalat)
2007. febr. 22. 14:58
aham...amugy nekem is......szal...mindig sietek nincs egy nyugodt percem...de szentem 35 éves koromban még enyi se lesz mint most.......:(
6. enikö (válaszként erre: 5. - ZEni)
2007. febr. 12. 15:10
ne menj egyedül,várjál meg engemet is!!!!!!!!:))
5. ZEni
2007. febr. 12. 13:24

Sziasztok!

zeni vagyok,és világgá megyek.Nem tudom,hogy hová,merre,csak el,valamerre.Elegem van ebből a rohanó életből.

4. Flossybaba (válaszként erre: 3. - 0b099f6590)
2007. febr. 5. 10:23
nem ezért hoztam létre..hanem mivel akkor még kezdö voltam gondoltam csinálok vmit....de igaz, sok fórum van, lehet ott is dumcsizni....csak akkor még nem tudtaaaaaaaaaam....nah csókolom
3. 0b099f6590 (válaszként erre: 2. - Flossybaba)
2007. febr. 4. 19:34
Tematikus fórumok vannak ezen a honlapon. Bárhová nyugodtan becsatlakozhatsz. Felesleges uj fórumokat létrehozni, csak azért, hogy legyenek.
2007. febr. 4. 19:26

láttam h ezt az oldalt 60 ember nézte meg és egyikse irt,,,,ez szomcsika:(

nah mind1

puszkaaa

2007. jan. 28. 14:08

Sziasztok!

Én most regisztráltam, mert tetszik a honlap.Túl sok mindent nemtudok erröl, ezért egyből megnéztem a fórumot mivel az közismert:)

Láttam hogy sok olyan témák vannak amik érdekesek, de mégis szólánc...meg hasonlo dolgokrol szolnak...szal nem az adott embrröl.

Ezért nyitottam egy új fórumot itt mindenki elmondhatja sikerélményeit, szomorú dolgait, problémáit, érzéseit, mindennapi vicces eseményeit stb....szal egy kis csevegős fórum lesz...kis csajos fórum.Persze más fórumokban is de itt is meglehet egymást ismerni, kérdezgetni, találkozni, beszélgetni(akár élőben akár telón akár msnen akár...akárhol:D)

SZal ha szeretnétek irjatok ide nyugodtan.

MIvel én vok ennek a fórumnak a megalapítója ezért bemutatkoznék röviden.

Debreceni lány vagyok, 15 éves. Eddig nem foglalkoztatott a diéta, igazábol nem ezért jöttem ide hanem hogy erősítsem az izmaimat....ezért szörföztem a neten és megtaláltam ezt az oldalt....egyébként örültem neki:)Érdekelnek más emberek lelki értelemben is.Szeretek emberekkel foglalkozni.

Ezért is nyitottam meg ezt a Fórumtémát.

Nah ennyit röviden;)

Írjatok tényleg....:)

pl Engem is érdekel h Hoxa csillababa,ngm,Moncha,Klarissza,Flamingó,Hobitka, hol lakik?

persze meg lehet nézni az adatlapjukat....de az olyan "távoli"....ezért inkább személyesen kérdezem meg:)

Írjatok;)

pusssszii

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook