Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon unom már Majkát, meg a dala körüli hisztit. fórum

Nagyon unom már Majkát, meg a dala körüli hisztit. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4 5 6
jan. 23. 14:03
Azért nem írják róla, mert nem veri nagy dobra. Önzetlenül segít. Ez az igazi segítség.
jan. 23. 14:01
Sokan félreismerik. Majka a mi iskolánk volt diákja. Tavaly szeretett volna az iskola vásárolni egy drága sportszert és ő eljött és megvette nekünk. Sokat segít, pedig ezt nem írják le róla sehol.
121. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 119. - Ruslan)
jan. 23. 13:54

Nem. A dalt nem az alapján "ítélem meg", hogy szerintem milyen ember az énekes.

Én sem ismerem Majkát.

Te írtad egy korábbi (itteni) kommentedben, hogy nem tudod, ki Majka. Ezért írtam a 117. posztban, hogy mivel nem tudod, ki ő, talán nem érted a szám üzenetét.

Más ismerni valakit, és teljesen más tudni, hogy ki ő.

Ismerni sokkal mélyebb dolog. Igazán még azok sem biztosan ismerik őt, akikkel személyes kontaktja van.

Neked ez a véleményed erről a számról, másnak/másoknak teljesen más.

Írod:"Ha én itt vagy akárhol leírnám azt a szót, ami az elején van, ki lenne törölve és jogosan." - nem tudom, hogy hol élsz.

Az biztos, hogy elférnek egymás mellett a különböző vélemények. Ez vonatkozik minden más fórumra is.

120. tien (válaszként erre: 119. - Ruslan)
jan. 23. 12:51

Jól gondolom,hogy Te nem Magyarországon élsz?

Egy tökéletesen kivitelezett ütős kritika!

Ami egyes média szereplők szájából ömlik(car) ,ahhoz képest ez a dalszöveg cizellált.

119. Ruslan (válaszként erre: 117. - Smaragdzöld 🐉)
jan. 23. 12:23

Tehát te az alapján ítéled meg a dalt, hogy milyen ember szerinted az énekes.Én nem és nem is tértem ki erre. Ez engem nem érdekel, nem fogok kutatni sem utána. Maradjunk a dalnál, mert erről szól a kérdés.

Olyan szó vagy szavak vannak benne, amelyek trágárnak minősülnek. Mivel most elolvastam a dalszöveget is, szerintem sértő megcélzott csoportokra. Nem helyezném előtérbe azt, tetszik nekem vagy sem amit üzenni akar. Ez egy kulturálaltan, obszcén és semmitmondó klipp. A pénzszerzés a fő téma. A gyerekekre például károsak az ilyen anyagok. Ha én itt vagy akárhol leírnám azt a szót, ami az elején van, ki lenne törölve és jogosan. És panaszkodunk ugye, hogy a gyerekek rossz felé haladnak. Ki mutasson nekik példát, ha ilyen a média és ezt megengedik? Ha valaki nagyot akar alkotni, tegye meg a tehetésge által és ne úgy, hogy botrányt generál. Ha valami fehér és befesti feketére önmagát, mocskos lesz, hiába lehet tehetsége.

118. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 115. - Enissa)
jan. 23. 09:44
Igaz.
117. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 110. - Ruslan)
jan. 23. 09:43

Bocs, nem megkérdőjelezve az értelmi képességeidet, félre ne érts!

Azt írtad egy korábbi hozzászólásodban, hogy nem tudod, ki Majka. Nem vagyok biztos abban, hogy érted ennek a számnak az üzenetét.

116. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 103. - Oliva2023)
jan. 23. 09:31

De én sem utaltam egy szóval sem arra, hogy te azt mondtad, hogy baj, hogy felpörgött a fórummá vált vallomás.

Mindegy. Semmi jelentősége a vallomás szempontjából.

Igen. Hadd pörögjön! Van legalább annyi létjogosultsága, mint sok - számomra - értéktelen töltelék fórumnak.

Ami fontos: sikerült megőrizni a politikamentességet. Ez külön értékelendő.

115. Enissa (válaszként erre: 110. - Ruslan)
jan. 23. 08:58

A trágár szavak sajnos már a médiából zúdulnak ránk.

Magukat keresztény,hívő emberek szájából (is )ömlik a köcsög és erősebb jelző.

Akkor a rap műfaj is használhatja, igaz nem építő, de erre felé halad a világ.

114. Piroska52 (válaszként erre: 113. - Globus)
jan. 23. 08:20

Jaj, hát az más.

Ott mindent mulatósra vesznek, azt is ami nem az.🤣

113. globus (válaszként erre: 108. - Piroska52)
jan. 23. 08:17
Pedig egy jó lagziban csak mulatóst húznak, arra lehet igazan tombolni 😄
112. Piroska52 (válaszként erre: 111. - Channa*)
jan. 23. 08:16

Sose szerettem a mulatóst,

De szeretem Demjènt, Charliet.

A Bikinit,meg még sok jó zenét.

Imádom Edit Piaf dalait.

De a mostaniak közül nem igazán akad , Majkát azért csípem.

111. Channa* (válaszként erre: 108. - Piroska52)
jan. 23. 07:26

Szerintem, ezt írtam én is;)

Rengetegen azt gondolják, hogy a te korosztályod a mulatóst szereti. Pedig, pont ez a korosztály az, akik nagy része már nem.

110. Ruslan (válaszként erre: 109. - Oliva2023)
jan. 22. 22:51
Ne írd kijelentő mondatban szemét, mert ez relatív. Szerintem az. Az van, hogy nekem sem tetszik sok komment bárhol, amivel nem értek egyet. De nem véleményezem, mert mindenkinek joga van úgy megítélni valamit, ahogyan akarja. Reméled érted és azt is, hogy nekem a pénzgyűjtés nem életcél. Aki túl anyagias, annak mindig több és még több kell. A trágárság ugyanúgy része egy műnek, mivel benne van és ezért ugyanúgy lényeges. Ilyen emberek felőlem csinálhatnak akármit, én nem veszem komolyan, oda sem figyelek ezekre. Nekik az a lényeg, hogy foglalkozzanak velük és csinálják a botrányt.
109. Oliva2023 (válaszként erre: 104. - Ruslan)
jan. 22. 22:24
Arra utalsz, hogy van benne pár trágár szó? Nem a stílus a lényeg, hanem az, hogy milyen üzenetet hordoz a szöveg. Az viszont egyáltalán nem szemét.
108. Piroska52 (válaszként erre: 101. - Channa*)
jan. 22. 22:23

Na, csak hogy tisztán lássuk a dolgokat.

72 éves vagyok.

Illés, Metró, Qmega.

Ezen nőttem fel.

Szinte minden dalukat

tudom.

De, ez nem zárja ki a Tankcsapdát, akiktől szinten van pár dal, amit szeretek.

De, vannak még többen is,de arra most nem térnék ki.

A jó zenét szeretem, legyen az bármilyen banda.

Egy dolgot utálok, a mulatóst, azzal a világból kilétét kergetni.

107. Piroska52 (válaszként erre: 100. - Timycat)
jan. 22. 22:16
Csak egyik másik dalukat szeretem, annyira nem kísérem figyelemmel minden megmozdulásukat.
106. Ruslan (válaszként erre: 104. - Ruslan)
jan. 22. 22:15
Így már a legelején X lett :))
jan. 22. 22:14
Én celeb akarok lenni, de lehet hogy emiatt nem leszek, mert valaki mindig krtizálna. De amúgy igazad van, tényleg nincs ebbe ennyi, mint amekkora cirkusz van belőle.
104. Ruslan (válaszként erre: 98. - Ruslan)
jan. 22. 22:14

Közben leírták a címét, így meghallgattam.

Rövid leszek: annyit ér, mint a trágár szó az elején. Egy nagy rakás SZEMÉT.

103. Oliva2023 (válaszként erre: 68. - Smaragdzöld 🐉)
jan. 22. 22:11

Egy szóval sem mondtam, hogy baj, ha felpörgött. Hadd pörögjön. Nekem tetszik Majka új száma és tetszettek a korábbi társadalomkritikus dalai is. Ahogy az is, ahogy kritizálta (jogosan) a pandémia kezelését.

A vallomást viszont hazugnak érzem. Ennyit írtam, nem többet.

102. Channa*
jan. 22. 21:57

Na, gondoltam én is meghallgatom már ezt a számot, ha ekkora port kavart.

Én szeretem Majkát, ez a száma is jó lett, és nagyon beszédes.

Nem tudom, hogy csurranhat, cseppenhet neki ebből. Nem értek hozzá. Gondolom, ha kint YT-on, akkor a nézettség miatt leesik neki valami, vagy ha valaki megveszi a lemezét, ha még lehet ilyet csinálni.

Magas díjakat nem fog kapni, az biztos, de jól el van ezek nélkül is, nem úgy mint Nagy Feró és társai. Nem, nem sajnálok tőle semmit, mindig azt mondtam, hogy megérdemli, ahogy a pici nyugdíját is, de azért ő átkerült nálam egy másik helyre, a viselkedése miatt. Neki biztos, hogy csurran, cseppen valami;)

101. Channa* (válaszként erre: 95. - Gyöngy:))
jan. 22. 21:52

Miért nem gondoltad?

Piroska pont annyi idős, hogy rocker lehessen, még a igaziak közül;)

A férjem fiatalabb Piroskánál, de nálam idősebb 11 évvel és ő is egy igazi rocker, ami nem a külsőségekről szól, hanem a zenei ízléséről.

Én is jobban szeretem a rock zenét, mint mást. A mulatóst utáljuk.

100. timycat (válaszként erre: 94. - Piroska52)
jan. 22. 21:49

Tankcsapda fan voltam, egészen a Partizán interjúig.

Ha továbbra is szeretni akarod őket meg ne nézd azt az interjút. Én is bánom. Sok-sok évig csak Tankcsapdából állt a futós tracklistem.

jan. 22. 21:47

Majkát nem csípem, egyáltalán nem. Nyilván ettől ő még tök jól elvan és elvitathatatlan hogy honnan hova jutott önerőből.

Csurran, cseppen.... hááát ha már szídni kell akkor én Krúbi fan vagyok. Az a gyerek egy zseni.

De Majkának sokkal szélesebb az elérése, szóval van mit köszönni hogy megszületett ez a szám. Nyilván csurran-cseppen is Majkának belőle, de megérdemli.

98. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 20:46
Mi a címe? Azért kérdem, mert nem tudom ki ez a Majka.
97. Myra
jan. 22. 20:42
Én is, ki nem állhatom.
96. Piroska52 (válaszként erre: 95. - Gyöngy:))
jan. 22. 20:00
😂
95. gyöngy:) (válaszként erre: 94. - Piroska52)
jan. 22. 19:58
Ezt nem gondoltam volna:)
94. Piroska52 (válaszként erre: 93. - Piroska52)
jan. 22. 19:52
Ja, meg a ,,,Tankcsapdát,,,
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook