Nagyon unom már Majkát, meg a dala körüli hisztit. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem. A dalt nem az alapján "ítélem meg", hogy szerintem milyen ember az énekes.
Én sem ismerem Majkát.
Te írtad egy korábbi (itteni) kommentedben, hogy nem tudod, ki Majka. Ezért írtam a 117. posztban, hogy mivel nem tudod, ki ő, talán nem érted a szám üzenetét.
Más ismerni valakit, és teljesen más tudni, hogy ki ő.
Ismerni sokkal mélyebb dolog. Igazán még azok sem biztosan ismerik őt, akikkel személyes kontaktja van.
Neked ez a véleményed erről a számról, másnak/másoknak teljesen más.
Írod:"Ha én itt vagy akárhol leírnám azt a szót, ami az elején van, ki lenne törölve és jogosan." - nem tudom, hogy hol élsz.
Az biztos, hogy elférnek egymás mellett a különböző vélemények. Ez vonatkozik minden más fórumra is.
Jól gondolom,hogy Te nem Magyarországon élsz?
Egy tökéletesen kivitelezett ütős kritika!
Ami egyes média szereplők szájából ömlik(car) ,ahhoz képest ez a dalszöveg cizellált.
Tehát te az alapján ítéled meg a dalt, hogy milyen ember szerinted az énekes.Én nem és nem is tértem ki erre. Ez engem nem érdekel, nem fogok kutatni sem utána. Maradjunk a dalnál, mert erről szól a kérdés.
Olyan szó vagy szavak vannak benne, amelyek trágárnak minősülnek. Mivel most elolvastam a dalszöveget is, szerintem sértő megcélzott csoportokra. Nem helyezném előtérbe azt, tetszik nekem vagy sem amit üzenni akar. Ez egy kulturálaltan, obszcén és semmitmondó klipp. A pénzszerzés a fő téma. A gyerekekre például károsak az ilyen anyagok. Ha én itt vagy akárhol leírnám azt a szót, ami az elején van, ki lenne törölve és jogosan. És panaszkodunk ugye, hogy a gyerekek rossz felé haladnak. Ki mutasson nekik példát, ha ilyen a média és ezt megengedik? Ha valaki nagyot akar alkotni, tegye meg a tehetésge által és ne úgy, hogy botrányt generál. Ha valami fehér és befesti feketére önmagát, mocskos lesz, hiába lehet tehetsége.
Bocs, nem megkérdőjelezve az értelmi képességeidet, félre ne érts!
Azt írtad egy korábbi hozzászólásodban, hogy nem tudod, ki Majka. Nem vagyok biztos abban, hogy érted ennek a számnak az üzenetét.
De én sem utaltam egy szóval sem arra, hogy te azt mondtad, hogy baj, hogy felpörgött a fórummá vált vallomás.
Mindegy. Semmi jelentősége a vallomás szempontjából.
Igen. Hadd pörögjön! Van legalább annyi létjogosultsága, mint sok - számomra - értéktelen töltelék fórumnak.
Ami fontos: sikerült megőrizni a politikamentességet. Ez külön értékelendő.
A trágár szavak sajnos már a médiából zúdulnak ránk.
Magukat keresztény,hívő emberek szájából (is )ömlik a köcsög és erősebb jelző.
Akkor a rap műfaj is használhatja, igaz nem építő, de erre felé halad a világ.
Jaj, hát az más.
Ott mindent mulatósra vesznek, azt is ami nem az.🤣
Sose szerettem a mulatóst,
De szeretem Demjènt, Charliet.
A Bikinit,meg még sok jó zenét.
Imádom Edit Piaf dalait.
De a mostaniak közül nem igazán akad , Majkát azért csípem.
Szerintem, ezt írtam én is;)
Rengetegen azt gondolják, hogy a te korosztályod a mulatóst szereti. Pedig, pont ez a korosztály az, akik nagy része már nem.
Na, csak hogy tisztán lássuk a dolgokat.
72 éves vagyok.
Illés, Metró, Qmega.
Ezen nőttem fel.
Szinte minden dalukat
tudom.
De, ez nem zárja ki a Tankcsapdát, akiktől szinten van pár dal, amit szeretek.
De, vannak még többen is,de arra most nem térnék ki.
A jó zenét szeretem, legyen az bármilyen banda.
Egy dolgot utálok, a mulatóst, azzal a világból kilétét kergetni.
Közben leírták a címét, így meghallgattam.
Rövid leszek: annyit ér, mint a trágár szó az elején. Egy nagy rakás SZEMÉT.
Egy szóval sem mondtam, hogy baj, ha felpörgött. Hadd pörögjön. Nekem tetszik Majka új száma és tetszettek a korábbi társadalomkritikus dalai is. Ahogy az is, ahogy kritizálta (jogosan) a pandémia kezelését.
A vallomást viszont hazugnak érzem. Ennyit írtam, nem többet.
Na, gondoltam én is meghallgatom már ezt a számot, ha ekkora port kavart.
Én szeretem Majkát, ez a száma is jó lett, és nagyon beszédes.
Nem tudom, hogy csurranhat, cseppenhet neki ebből. Nem értek hozzá. Gondolom, ha kint YT-on, akkor a nézettség miatt leesik neki valami, vagy ha valaki megveszi a lemezét, ha még lehet ilyet csinálni.
Magas díjakat nem fog kapni, az biztos, de jól el van ezek nélkül is, nem úgy mint Nagy Feró és társai. Nem, nem sajnálok tőle semmit, mindig azt mondtam, hogy megérdemli, ahogy a pici nyugdíját is, de azért ő átkerült nálam egy másik helyre, a viselkedése miatt. Neki biztos, hogy csurran, cseppen valami;)
Miért nem gondoltad?
Piroska pont annyi idős, hogy rocker lehessen, még a igaziak közül;)
A férjem fiatalabb Piroskánál, de nálam idősebb 11 évvel és ő is egy igazi rocker, ami nem a külsőségekről szól, hanem a zenei ízléséről.
Én is jobban szeretem a rock zenét, mint mást. A mulatóst utáljuk.
Tankcsapda fan voltam, egészen a Partizán interjúig.
Ha továbbra is szeretni akarod őket meg ne nézd azt az interjút. Én is bánom. Sok-sok évig csak Tankcsapdából állt a futós tracklistem.
Majkát nem csípem, egyáltalán nem. Nyilván ettől ő még tök jól elvan és elvitathatatlan hogy honnan hova jutott önerőből.
Csurran, cseppen.... hááát ha már szídni kell akkor én Krúbi fan vagyok. Az a gyerek egy zseni.
De Majkának sokkal szélesebb az elérése, szóval van mit köszönni hogy megszületett ez a szám. Nyilván csurran-cseppen is Majkának belőle, de megérdemli.
További ajánlott fórumok:
- Mit reagáltok arra, ha a gyerek nem hagyja abba a hisztit (már 1 órája)?
- Szerintetek nagyon alacsony a TSH egy hét alatt 1 körülire?
- Ma este, a hold körüli karikát valaki le tudná fotózni? Nagyon szép!!
- Egy 35X40 cm-es tepsihez hány tojásból süssem a piskótát hogy ne legyen nagyon vastag , csak olyan 3 cm körüli?
- 50 feletti, duci, és magas vérnyomásos tagok.Van valami ötletetek, ami természetes, és nagyon jó vérnyomás csökkentésre?(180 körüli)
- Mi lehet a baj? Édesanyámnak nagyon fáj a tüdeje és a lapocka körüli része. Lehet tüdő és mellhártya gyulladás, ha más panasza nincs?