Nagyon közel vagyok az ötvenhez, de nagyon sokan harmincnak... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mire gondolsz?
Milyen a korosok szeme körüli rész?
És ,ilyen az orr és ajak barázda?
Az 53 eves baratnom, aki legalabb 10 eve nem menstrual meg megy abortuszra jovok heten.
Sok minden nem az, aminek latszik.
Az anyukam meg az apukam sem okyanok, mint voltak. Akkor sem, ha elottem allnak
A tesoim meg tinikent, vagy kotozkodo huszonevesnek maradtak meg a fejemben.
Az ilyesmite en is azt gondolom, hogy vak.
De en pl. Vak vagyok a Macskammal. Igzabol, ha jol megnezem, tenyleg kevesebb lett a hajam, tobb lett a ranca, a borostsja szurkebb... De amikor ranezek, nekem olyan, amilyen 5-6 eve volt.
Fú,én sem vagyok ráncos ( és egy tízessel több mint te)
Viszont ma olyan stresszes voltam ,hogy kb .80 évesnek nézek ki.
Hát ezt én is így gondoltam, amíg nagyon kövér voltam. De azért megnézve az akkori képeimet, amikor voltam 38 éves és 200 kg, meg a mostanit, amikor 50 vagyok, és 95 kg, még a nevetőráncokkal együtt is fiatalabbnak nézek ki, mint akkor. Nyilván nem harmincnak, de 5-7 évet kép alapján lehet lefelé javítani.
És amúgy van aki baromi szerencsés, mert tényleg nincsenek ráncai. Van egy ismerősöm, mindenféle flinces-flancos kencét használ, baromi csinos, harmincas, de egyszerűen a szemei körül már most ezer ránc van. Szerintem amúgy ez a szexepilje, nekem kifejezetten tetszik, őt azért zavarja. Főleg, mert random, idegen emberek osztogatnak neki szépségtanácsokat :D
A fórumindító pedig örüljön az adottságainak, mert az elégedettség is pozitívan hat a kinézetre szerintem :)
Felületesen néznek!?
Nálam is előfordul az ilyen. Az, hogy nincs ráncunk, nem jelenti azt, hogy 20 évvel fiatalabbnak nézzenek.
A tekintetünkön, kezeinket simán látszik a korunk.
Egy nagyon régi volt kollégám jött hozzánk dolgozni és találkoztunk is személyesen. Legalább 15 éve nem találkoztunk. Azt mondta, hogy semmit nem változtam;)
Én erre azt szoktam mondani/gondolni, hogy nem tudom eldönteni, hogy már akkor is nyanyának néztem e ki vagy most nézek ki fiatalabbnak a koromnál.;)
Szuper, gratulálok. Maradj továbbra is testben, lélekben fiatal.
🌺☘🌺
További ajánlott fórumok:
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Már nagyon ki vagyok, mit csináljak?