Nagyon hamar megunom diéta alatt a salátákat és a zöldségeket. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Eh vatloztasran ontwtekwt.
Vannak sutve Jo alapanyagok
Előbb-utóbb mindent meg lehet unni.
Én sem tudnék csak zöldeken élni. Vannak, akik állítják, hogy egy adag salátával is jóllaknak. Elhiszem, de nálam ez nem működik.
Szeretem a zöldségeket. Olyan sok salátafélét lehet készíteni; készítek is. De nekem hús is kell, mellé a saláta. Az már döfi.
Ketogén diétát próbáld ki.
Zöldség helyett bogyós gyümölcsök (málna, eper) mértékkel.
Fogyassz alacsony szénhidrát, magas zsír, közepes fehérje tartalmú ételeket. Ezek lehetnek például húsok, halak, tojás, sajt, vaj, olajos magvak.
Én is ezt vallom. Bár a HKO szerint a zöldségek emésztése párolva megkönnyíti a gyomor és a lép munkáját is. A vitaminveszteség párolásnál minimális, ha a levét is elfogyasztjuk, ásványianyag tartalma az összes megmarad nekünk.
Én a salátaféléket többnyire öntet nélkül eszem.
A mai reggelink: Fiamnak bundáskenyér, nekem fekete bab kence, az asztal közepén egy nagy tál friss saláta levél, rajta retek és zöldhagyma.
Majd amikor Semmit🚫 nem tudsz enni, olyan beteg🤢 leszel (mondjuk a stressztől⚡⚡), akkor majd gondolkozol🧠👈!
Saláták... NYAMI!! 🥗🥗🥗😋
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Írjunk gyümölcsöket, zöldségeket szóláncban
- Jön a nyár és jönnek a gyümölcsök és persze a zöldségek. Mit szerettek?
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?