Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Nagyon hamar megunom diéta alatt a salátákat és a zöldségeket. fórum

Nagyon hamar megunom diéta alatt a salátákat és a zöldségeket. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

máj. 12. 06:05
Egyszer régen én is ilyen diétába fogtam. Olyan "idegbeteg" lettem tőle egy idő után, hogy a férjem könyörgött, hogy egyek végre valami normális dolgot, mert nem bírja tovább az idegállapotom. :)
máj. 9. 07:49
Nem csak zöldségevésből áll a diéta. De ha csak azt ehetsz, azokat is sokféleképpen készítheted. Sütve, főve, párolva, chipsnek, rántva, szendvics krémnek, szószok, rakottan,ragunak, pörköltnek, turmixolva, saláta öntenek, tepsiben sütve, sütemény alapanyagként stb.
15. Karmol (válaszként erre: 14. - Karmol)
máj. 9. 04:00
Nem kell mindig ceirke mwll, sajtot is lehet tenni
14. Karmol
máj. 9. 03:59

Eh vatloztasran ontwtekwt.

Vannak sutve Jo alapanyagok

13. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 9. 03:57
En uszas elott csak tesztat eszek. Es utana 1 oran keresztul uszok. Nem vagyok gyors, se profi, de helyre teaI a hatam.
máj. 8. 21:19
Imádom őket, nekem a csirkemell a nehéz 🙈
máj. 8. 15:59
Utálom a saláta vackokat
máj. 8. 14:30

Előbb-utóbb mindent meg lehet unni.

Én sem tudnék csak zöldeken élni. Vannak, akik állítják, hogy egy adag salátával is jóllaknak. Elhiszem, de nálam ez nem működik.

Szeretem a zöldségeket. Olyan sok salátafélét lehet készíteni; készítek is. De nekem hús is kell, mellé a saláta. Az már döfi.

máj. 8. 09:18

Ketogén diétát próbáld ki.

Zöldség helyett bogyós gyümölcsök (málna, eper) mértékkel.

Fogyassz alacsony szénhidrát, magas zsír, közepes fehérje tartalmú ételeket. Ezek lehetnek például húsok, halak, tojás, sajt, vaj, olajos magvak.

8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Globus)
máj. 8. 08:58

Én is ezt vallom. Bár a HKO szerint a zöldségek emésztése párolva megkönnyíti a gyomor és a lép munkáját is. A vitaminveszteség párolásnál minimális, ha a levét is elfogyasztjuk, ásványianyag tartalma az összes megmarad nekünk.

Én a salátaféléket többnyire öntet nélkül eszem.

A mai reggelink: Fiamnak bundáskenyér, nekem fekete bab kence, az asztal közepén egy nagy tál friss saláta levél, rajta retek és zöldhagyma.

7. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 07:29
Változatosan készítsd el, és ne csak zöldséget egyél, azért mást is. Nem tudom milyen diétát tartasz, de egyikben sem muszáj mindent megtagadni. Arányokon van hangsúly. Már azzal, hogy megemelted a zöldséget, nagy lépést tettél. Legjobb nyersen, de főzheted-sütheted is.
máj. 8. 06:53
A kertben most sok zöldhagyma, saláta és retek van.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 06:52
Egyik módja annak hogy ne und meg, hogy nem diétázol, hanem természetszerűen beiktatod az étrendebe. Ez lehet akár agy életmódváltás része.
máj. 8. 06:38
Már most nekiállnék salátát csinálni, és éjjel-nappal...🥗🥗🥗😋
máj. 8. 06:34

Majd amikor Semmit🚫 nem tudsz enni, olyan beteg🤢 leszel (mondjuk a stressztől⚡⚡), akkor majd gondolkozol🧠👈!

Saláták... NYAMI!! 🥗🥗🥗😋

máj. 8. 01:56
csak ezeket ehetsz?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook