Nagyon abnormális? (beszélgetés)
Ha a hitelt felvevő nem fizeti, bahajtják a kezesen!
A feleség kutyaszorítóban van. A férj és az a sokgyerekes anya egész életében pumpolni fogja: testileg, lelkileg, anyagilag, erkölcsileg.
Ez egy patthelyzet, amiből nem tud kimászni sem de jure és sem de facto!
És elkövetkezendő (hátralévő) idejében is azt kell tennie, amit a here férje diktál.
És itt most nem is arról van szó, "nagyon abnormális"-e, - hanem arról, hogy nincs élet-alternatívája, egy olyan zsákutcába hajszolták, ahonnan nincs menekvés, nincs kiút...
Undorodott tőled a férjed? És most nem?
Ez tényleg egy nagyon gázos pasi. Kíváncsi lennék rá, hogy ő a hibátlan mennyire lehet vajon undorító külsőre, mert ugye azt már tudjuk, hogy a jelleme gyomorforgató.
Neked?
Azt állítottad, hogy körülötted zsongnak a pasik olyan jó vagy, bezzeg a férjes nők mind itt élik ki vágyaikat, mert nem kapnak semmit a férjüktől csak fényezik magukat.
Most jól összezavartál!
És ha mégsem kamu, akkor ez a komment nagyon rosszul esik a kiírónak.
Legyünk jóhiszeműek. Ilyesmit nem talál ki valaki.
Még a könnyem is kicsordult...
Hallod, te nagyon kemény NŐ lehetsz, és nagyon jó ember. El se tudom képzelni, hogy bírod mindezt ép ésszel elviselni?
A kislány tényleg nem tehet semmiről, de a férjednek talán ennyi tragédia után nem kellett volna még meg is aláznia téged.
Szóval még el is tartod? Ehhez képest az ő nevére íratta a házat! És még meg is csalt!
Minél hamarabb szabadulsz meg tőle, annál jobb! Az eddig írtakat visszavonom, nem érdemel meg Téged!
Hát jó éjt Nektek, - késő van, kiszállok!
Holnap jövök, mert most már kíváncsi vagyok a miértre és hogyanra!
Pussszzz....
És ha az ő nevén van, miért Te fizeted? Miért nem Ő?
Ha közös vagyon, akkor a kettőtök nevén van, nem?!
Ha meg csak az övé, Te milyen címen laksz ott: családtag, haszonélvező, albérlő?
Nélküled nem írathatta a maga nevére, - itt valami nem kerek!
A házaspárok általában úgy építkeznek, hogy egyik a tulajdonos, másik a haszonélvező. A haszonélvező az erősebb jog, mert azt nem lehet kitenni, - viszont a tulajdonos be sem teheti a lábát a saját házába, ha a haszonélvező nem engedi.
Persze ebben az országban, ahol naponta hozzák és visszavonják, átvariálják a törvényeket, nem lehet tudni: érvényes-e.
Olvastam mindent..nagyom elszomorított..sajnálom szegényt..azt hiszem én is bekattannék..
főleg,hogy beleolvastam egy másik topicba..:( nem egészen értem..
Azért azt ne gondold, hogy itt a fórumon mindannyian tökéletesek vagyunk! :)
Mindenkiben biztos, hogy találni hibát! Csak nem ezt hangsúlyozzuk! Amit kifele sugárzol, azt fogják látni, a hegek meg másodlagosak!
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Vannak itt nagyon jó pasik? :)))
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Hatéves németjuhász kutyánknak mitől hullhat a szőre abnormálisan?