Nagy étvágyú férfiak (beszélgetés)
Az a lényeg!Abból érzed ,hogy vagy,hogy érzel,hogy megmutathatod önmagad,úgy ahogy vagy,hogy lásson is a másik,ne csak a szép oldalad,hanem az egészet,hát nem?:)))
Ebből derül ki a valódi bizalom a másik iránt,hogy nem félünk akár vihart kavarni,hogy önmagunk lehessünk,vagy nem?:))
Elfelejtened nem kell! Csak kezeld annak, ami! Egy gyönyörű emlék, életed egy fontos találkozása, amely lezárult.
Lezárult?
De miért?Nem fér a fejembe,bár megértem ,persze.
De miért jó a folyamatos langyi meleg ,ha lehet forró is a nyár???:)))
Már megint jót kérdeztél?
Minden jól működik és szép.
Azért nem tudom elfeledni azt a lányt akit egyszer nagyon szerettem. Ezt ne várja el tőlem senki. Mondhatnám , hogy elfelejtettem de akkor hazudnék. Már nem vagyok szerelmes Enikőbe.
Na ezt most nem egészen értem:))
Számomra az ilyen dolgok izgalmasak és jók arra,hogy az ember elgondolkodjon sokmindenen.
Miért érzed kibabrálásnak,hisz azóta minden sokkal jobban működik ,nem?
Gondoltam ,hogy így lesz.
Ha két ember szereti egymást ,akkor ,akkor is szereti ,ha az egyik hibázik,vagy bánatot okoz a másiknak.
Én úgy gondolom,hogy csak akkor válóok egy ilyen,ha valamelyik részről elmúlt a szerelem,vagy a szeretet a másik iránt,mert megbocsálytani csak az tud,aki szeret.
A féltékenység nagyon rossz tanácsadó.
Én is követtem el hülyeségeket meg fogok is.
Az elhidegülés egyik oka az volt, hogy a feleségem nem akart velem utazni Tunéziába.Nem akart velem kertesházba költözni.Nem örült az általam vásárolt ajándékoknak (drágálta,stb.). Mindegy nem akarom felsorolni azokat az okokta amiért én is más irányba haladtam.
Ne húzd fel magad,no!:))))
Bocsánat,meggondolatlan voltam.
Most mit vártál, hogy azonnal gyereket csinálok?
Szerintem most minden jól működik a kapcsolatunkban. Szeretjük egymást és sokat szexelünk.Megbeszéltünk mindent ami érinti a kettönk kapcsolatát.
Hát az a gáz,hogy így az egész ,egy nagy "nesze semmi ,fogd meg jól"!
Tudod ha azt írtad volna ,hogy összejöttetek a feleségeddel és most minden szuper,megbeszéltetek mindent,fellángoltak a régi érzések és újra olyan mint rég,szerelem ,szex ,meg minden,akkor azt írom oké.
De mi van most?
Semmi nem változott,te még mindig azon meditálsz ,talán ,ha egy kicsit több időd lett volna ,még mindig nem zártál le semmit,sőt,ebből az derül ki,hogy meg sem próbáltad,csak hagyod magad sodorni az árral.
Feleség elköltözik,jó,feleség visszajön,jó.....neked mindenhogy jó?:)))
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért olyan nagyok a férfiak elvárásai?