Nagy étvágyú férfiak (beszélgetés)
......ééééééés?
Ne kelljen már harapófogóval kihúzni mindent:)
Már hogy a fenébe ne.:)))
Mi történt azóta,hogy elmondtál mindent?:)
Nocsak!
Mesélj!:)
azt hittem felnőtt ember, aki nem pár fórumozó hatására irányítja az életét.
ha valaki télleg ilyen hülye én nem nagyon sajnálnám.
nem vagy te még kicsit új ahhoz itt, hogy ennyi mindent kimondj a hősszerelmes daliáról?
pláne, hogy egyszer sem beszéltél vele.
(persze kicsit paranoid vagyok, lehet hogy nem is vagy annyira új, csak újrahasznosított valaki, valamilyen fomrában)
Az orrom a helyén van, se lejjebb, se feljebb.
Miért magadból indulsz ki mindig? Minden nőnek meg kell csalnia a férjét? Nem találkoztál még olyannal, aki nem tette meg? Ez elég gáz!
Sok hühó semmiért.
Betyár ksipofám mi van veled?
Balhé volt?Hol ,mikor?Miért?
Hú már megint kimaradtam valami izgalomból!:)))
Szerintem mindenki kiengedte a gőzt.Különben is nem most kellett volna érkezned!
Olyan balhé volt itt nem rég, hogy én is csak néztem.
oLVASS VISSZA!
No de azt is bevallom, amit asszonykám tálal (legyen az bármi is) sokkal kedveseb a szívemnek, mint bármilyen éttermi csoda...
:)
ZIZICICC!
Betyárral kapcsolatban lenne hozzád néhány kérdésem.
Azt írta Betyár ,hogy veled külön i s levelezett?
Miről leveleztetek?
Találkoztál Vele?
Jó pasi?
Lefeküdnél egy ilyen tipusú férfivel?
Őszintén kérdezem:
Szerintem nem haragszik Betyár senkire, csak magára.Zizisiccet nem akartam megbántani.Szerintem felhúzta az orrát.Én csak azt kértem tőle, hogy legyen őszinte és vallja be ha megcsalta már a férjét.Egyébként semmi közöm hozzá.
BOCSI::::::
Nem is értem miért Őt bántod?
Azt hiszem Ő sokkal megértőbb volt,mint én.
Szerintem olvass vissza,mert azt hiszem én írtam azokat a dolgokat,amikre berágtál,nem Zizi.
Nem tudhatod, hallod-e:)
Már sok helyen ettem, de meg sem közelítették ezt :)
De te is bííííztoóóós nagyóón ügyes vagy:)
Még szép.
Szerintem Ő is "elfelejtette" szeretni a férjét,ebben biztos vagyok.
Nem hibás,nincs hibás itt,így alakult,kettőjük miatt alakult így,ezért együtt kell rendbehozniuk,ha még szeretik egymást.
De ez nem megy őszinteség nélkül,mert akkor minden marad a régiben és ennyi,mint a múltkor.
Maradt a vágyakozás és a tiltott szerelem.
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért olyan nagyok a férfiak elvárásai?