Műtétem miatt le kell vennem a kabbala karkötőmet!! (beszélgetés)
Te tényleg azt hiszed létezik átok és rontás?
Ugye azt tudjuk, hogy léteznek baktériumok és vírusok, mert bizonyítottan okoznak ezek a kis dögök akár halált is.
Sepsis!
Tudod hány halotti bizonyítványba írják ezt be a boncolás után?
Tudod hányan szenvednek kórházi fertőzés miatt? A tesóm 9 féle bacit kapott meg a kórházba. A többieknek kutya bajuk nem volt a saját kis bacijuktól, de a tesómnak majdnem amputálták a lábát. 2 évig mozgásképtelen volt.
Persze, sokkal veszélyesebb az átok és a rontás! Tényleg hordjad azt a koszos vackot, az aztán mindentől megvéd réged, bár a műtéttől vajon miért nem védett meg?
Aztán szórd szét a bacikat, amik rajtad vannak, hátha elkapja egy olyan, aki akár túl sem éli. Tudom, majd megvonod a vállad, csuriba teszed a kezed, magad mögé köpsz ötször, iszol egy békanyálteát, és minden oké lesz újra körülötted.
De tudd, hogy vannak, akik nem hisztek az ostobaságokba és az ilyenek életével játszol.
Egyébként, minek neked a műtét? Hiszel a dokikban? Nem valami vajákoshoz kellene menned?
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen ❤️
Úgy lesz! :)
Minden rendben lesz! Hiszem, hogy neked is van egy őrangyalod!
Érdemes megkérdezni, de ha nem, akkor újra köttesd fel azzal, aki legutóbb feltette. :)
Jövő héten és belgyógyászati problémával. :)
Hátha lesz valami rokonlélek és kitalálunk valamit. :)
A gyerekeimnek is van. :)
Én sok dologban hiszek.Például az őrangyalokban. :)
Mivel műtenek és mikor?
Abban is simán hiszek, hogy van nekik készleten egy hosszabb, műtős gumikesztyű, amit a te kezedre is ráhúzhatnak. Teljesen lefedi a fonalat, és nem fog senkit megfertőzni!
Fórumnyitó, ne hagyd magad! Javasold, hogy tekerjék be valami steril anyaggal, vagy fertőtlenítsék le valamivel.
Kérdezz rá, hogy így megcsinálják-e. Közöld, hogy ha levágják, feljelented a kórházat.
Legfeljebb nem műtenek meg.
Mindezt úgy írom, hogy nincs semmilyen kabalám, de megértem, ha valakinek van, és ragaszkodik hozzá.
"Bevinnél a műtőbe egy olyan tárgyat, ami valószínűleg tele van az évek során összegyűlt hámsejtek millióival és a legjobb táptalaja a baciknak de majd a hited megvéd a fertőzésektől is?"
Ez az!
És nem beszélve arról, hogy ebbe a műtőbe utána visznek másokat is és jól átadja majd nekik....
Attól, hogy ti nem hisztek valamiben, az ne jelentse már azt, hogy a másiktól is el kell venni! Vegyetek vissza egy kicsit!
Értenetek sem kell hozzá, sőt megérteni sem! Ha mégis érdekel, akkor ezt a kérdést szebben is meg lehetne fogalmazni!
Mitől véd meg egy vacak koszos madzag???
Nem értem, mire jók ezek a kamu lelki kapaszkodók. Az orvosod többet ér.