Munkanélküli segély-->jár-e? (tudásbázis)
Sziasztok!
A főiskola esti tagozat munkaviszonynak számít? Én fél évet dolgoztam pedagógusként és most szűnik meg a munkaviszonyom. Jár valamennyi munkanélküli segély ennyi időre? Valamint pályakezdő vagyok és arra esetleg nem jár? Köszönöm a segítséget előre is!
szia Ekidli. Álláskeresési annak jár akinek - az álláskeresővé válását megelőző négy éven belül legalább háromszázhatvanöt nap munkaviszonnyal rendelkezik + feltételekkel rendelkezik, és
- oktatási intézmény nappali tagozatán nem folytat tanulmányokat. hivatalosan nem a válasz, gondolom nyilatkozni kell hogy nem jár nappali képzésre.
A bolognai ez az új fajta oktatási rendszer, amiben a nappali tagozaton belül van költségtérítéses és államilag finanszírozott képzés is.
Egyébként majdnem 1,5 évet dolgozott a munkahelyén.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a barátom most vesztette el az állását, és a régi rendszerű (nem Bolognai) nappali egyetemre jár, de fizet fél évente kb. 60-70 ezret hogy tanulhasson.
Ebben az esetben jár neki a munkanélküli segély?
Remélem valaki tapasztaltabb ebben a témában mint mi, és tud segíteni.
Ha nem jár, esetleg van arra mód, hogy valahogy "eltitkolja", hogy egyetemre jár?
Köszönöm a segítségeket, csak eléggé el van keseredve...
További ajánlott fórumok:
- Munkaerő-kereslet avagy munkanélküliség
- Pályakezdő munkanélkülinek jár-e valamilyen segély?
- Meg tudná mondani valaki jár-e munkanélküli segély, ha elvesztem a munkám, de levelezős egyetemre járok?
- Több mint 2 év folyamatos munkaviszony után pár hónap munkanélküliség. Jár-e a GYED és mi alapján számítják?
- Ha próbaidö alatt felmondok, jár-e munkanélküli?
- 10 hetes terhes vagyok és munkanélküli, januárig kapom a munkanélkülit! Tud valaki segíteni, hogy a szülésig jár-e valami?