Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy a férjem a fennmaradó 80%át ami bent maradt neki kértük. Múlthét szerdán adtunk le minden papírt de a hölgy semmit nem mondott hogy mikor utalják.Megkapjuk mi is hó elején vagy ne várjuk?
Sziasztok
Szabolcs megye vlki?
Elméletileg ma kéne számlán legyen!
Így van!
Ráadásul nálunk pl. most kezdte a kislányom az első osztályt...beiskoláztatás,étkeztetési díj...stb...
Jobban kellene,mint máskor! 😥
Sok álláskereső gyermekes szülő van munka nélkül,utalhattak volna időben...!!!
Szivesen!
Elvileg délután is érkezhet.
Szia!
Az elmúlt hónapokban,a hónap első munkanapján utaltak,a 2. munkanapon számlán volt.
Nem értem én sem,hogy most miért nincs még.
Az ügyintézők azt mondják,hogy 10.-éig van kifizetés...
Sziasztok!
Fura, nekem is mar rajta szokott lenni ... nekem aug vegen jart le es azt mondta az ugyintezo hogy az utolsot is ugyanakkor kapom mint az elozoket ... 2an mindig megerkezett.. most semmi ..
Bp.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?