Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Persze.
Ha lesz munkahelye ,legalább 3hónapot ledolgozik.
A cég kitölti ,hivatalos pecséttel ellátja.
Leadjátok a munkaügyi központba, és kb 1 hónap múlva utalnak.
Szia!
Elképesztő! Tényleg felháborító!Én is érdeklődtem telefonon,nekem is össze-vissza beszéltek.Ma délelött írtam az mo.hu-n keresztűl,hátha arra értelmesebb választ kapok,mert azt fel kell dolgozzák...
Kíváncsi leszek mi lesz a reakció ...
Sziasztok!
Vicc az egész... Múlt héten beszéltem ügyintézővel, hogy ugyan mikor várható már az álláskeresési, mert sem októberben, sem november elején nem kaptam meg az ígéreteik ellenére... Akkor technikai okokra hivatkozott, mára ígérte az utalást... Természetesen sehol semmi... Felháborító 😡
Sziasztok!
Budapesten kapott már vki hóközit postai kifizetéssel?
Pápa környéke 17. én hóközi utalás
Banki és postai is
Sjnos nemtudom mikor utalják, a munkaügyiben azt mondták hogy tegnap számfejtették és 1hét mire megjön.
Ezért érdekelne, hogy átlagosan kb mikor szokták utalni?
Szia. Igen létezik sajnos szintén október elején fogatták el . Mai napig nem jött utalás ! Most telefonáltam azt mondták minden rendbe a papírokkal nem értik mért nem jött 10 perc beszélgetés stb.. Majd annyit mondott ne agodjak mert jogosult vagyok és majd 15 én lesz egy hó közi elszámolás és akkor biztos utalnak ! De jó, addig csak éhen halunk .
.""",
O.o
Sziasztok! Az létezik, hogy még mindig nem kaptam meg az álláskeresésit? Október elején kérelmeztem a fennmaradó összeg kifizetését, el is fogadták. Akkor az ügyintéző azt mondta, hogy még októberben hóközivel meg is kapom. Természetesen ez nem történt meg, nem is vártam mást ettől a csodálatos magyar rendszertől. De azóta sincs semmi...
Hol lehet ennek utánakérdezni... Ja, az emailre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel az adott foglalkoztatási osztályon, amelyiknél intéztem 😏
Sziasztok!
Október 3.-tól kapom a munkanélkülit,2 napja kaptam meg a határozatot,és ma jött meg az utalás... Budapest,Erste bank
Párom október 11-én regisztrált álláskeresőként online. 14-én ment be a hivatalba személyesen. Elindították a dolgokat, és most november 4-én, pénteken hívták, hogy sikerült megállapítani a járadék összegét, hétfőn azaz 7-én (ma) kellett bemennie. A határozatán 3-i dátummal szerepel a megállapítás időpontja, a határozat kiadása.
Az ügyintéző azt mondta neki, hogy szamfejtik es hóközivel utalják.
Mindez Budapest X. Kerület, és bankszámlára utalás lesz (unicredit)
A kérdésem, hogy valaki ezek alapján tudna e egy megközelítőleg pontos időpontot mondani, hogy ezesetben a hóközi utalás mikorra várható. Köszönöm
Itt még az utcát is elkerüli xD
Még átutazòban sem ment el az utcában ma xD
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?