Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy nekem március 15én lehárt a 90napom viszont nem mentem vissza 16-án, ma várhatom az utalást? A fennmaradó 15napomra?
Még nem.
Multhónapban 11 óra körül érkezett
Jóreggelt
Sziasztokk
Tolna megye?😊
Lehet csak holnap lessz kártyán nem?😊
Ha volt időpontot és nem mentél jelentkezni, akkor mivel kapsz ellátást, így gondolom, hogy fel függesztették a folyósítását, be kellett volna menned személyesen egy későbbi időpontban és akkor lehet, hogy nem szankcionáltak volna.
1-2 nap késés még lehet,hogy belefér, de 2 hét már egész biztosan, hogy nem.
Amikor megkaptad a regisztráláskor a határozatot, akkor azon biztosan rajta van, hogy mi van olyan esetben, ha nem jelensz meg az adott időpontban.
Mindenképpen személyesen menj be a és majd az ügyintéző megmondja, hogy mi a teendő ilyenkor.
Sziasztok! Ki kapott bács megyébe!
Meg lenne egy kérdésem 2hete be kellet volna mennem de nem bírtam betegség miatt! Akkor én már ne is számitsak a pénzre?
De pénteken viszont írtam nekik e-mailt!
Sziasztok! A nevelőapám most kapta meg.
(Bács megye, Takarékbank)
Szép napot.
Édesapám eht egészségkárosodásit kap,ma utaltak neki 11 ora fele.
Szolnok megye.
Igazad van....én sem értem az ilyen embereket amugy...így van sajnos van akinek ez a kis pénz az összes bevétele...
Bármikor kerülhet bárki olyan helyzetbe hogy munkanélkülire kelljen mennie.
Nem szép ilyennel szórakozni.
Én is kapom jelenleg még ...Jövő héttől új munkám van...azért is írtam le ne várják ma mert sajnos van akinek 1 nap is számít annyira nincs pénze.
Hála égnek nekem van tartalékom de sajnos sok embernek nincs.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?