Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Pontosabban 80%.
,,80 százalékát egy összegben ki kell fizetni. A kifizetés további feltétele, hogy az álláskeresési járadékban részesült személy a járadék megszüntetésétől a kérelem benyújtásának napjáig folyamatosan munkaviszonyban álljon. A munkaviszony fennállását a munkaadó igazolja. A kérelmet az álláskeresési járadék folyósítási idejének lejártát követő 30 napon belül kell benyújtani, a juttatást a kérelem benyújtásától számított két hónapon belül kell kifizetni.A törvény tehát csak és kizárólag munkaviszony, ráadásul legalább napi 4 órás munkaviszony, létesítése esetén teszi lehetővé az egyösszegű kifizetést, és ez nem is automatikus, hanem kérelemre történik. Egyéb jogviszony (pl. egyéni vállalkozás) létesítése esetén ez a lehetőség nem biztosított.Felhívjuk a figyelmet, hogy még munkaviszony létesítése esetén sem jár az egyösszegű kifizetés abban az esetben.."
Üdvözlöm!
Még semmi!🙁
Sziasztok!
Most lesz az első postai kifizetésem. Tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni? Csütörtökön várható? Hamarabb nem? Köszönöm válaszotok
Sziasztok.
Komárom-Esztergom?
Köszi
Akkor már a kártyán lesz vagy akkor utalják el.
Bocsi de ebbe még új vagyok
Szabolcs megye álláskeresői?
Ma lesz?
Valaki kapott már kártyán?
Szia.Szuper.
Itt még semmi nálam.
Sziasztok Szabolcs megye
Gyerekek segítsetek mar nekem mert én ehhez nem értek .Most kap a párom először álláskeresőit.Egységesen utalják azt is mint a szociálist és akkor amikor a szociálist?
Mert hallottam több féle variációt.
Mégpedig hogy nem mindenkinek egyszerre utalnak meg hasonlók.
Kartyára kértük azt ha mindenkinek egyszerre jön akkor ma elvileg meg kell kapni ugye?
Szia.
Szerintem meg kell kapd ami jár attól hogy nem mentél vissza...de jobb lenne telefonálnál nekik és kérnél új időpontot.
Szia nemtudom azt mondtak bennt Kedd kartyan Csutortokon postai ut
Meglatjuk
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?