Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szép Napot 🤗
Valaki kapott ma már munkanélkülit? 🙂
Sziasztok!
Aki jár képzésre, most 06.11.én lesz utalás?
Sziasztok.
Munkanélkülit is holnap utalják?
Csak kedden lessz számlán? Megyénként itt nem tér el az utalási dátum? Köszönöm
Sziasztok.
Borsodban kapott már valaki számlán vagy akár postán hóközit?
Egyszerűen nem értem Pest megyében mi történik.
Hó elején lezárult a jogosultsági időszakom mivel nagyon gyorsan találtam munkát, azt a pár napot és a fennmaradó időszak 80%-os elszámolását hóközi kifizetéssel ígérték huszadika magasságában.
Ma sem jött semmi, 26-át írunk.
Miért nem lehet tartani azt amit ígértek vagy nem téves információt közölni a kedves ügyintézőnek?
Sziasztok,
Szolnok megye semmi..
Sziasztok !
Szabolcs megye postán most kaptam munkanélküli.
Szép napot nektek
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyében jött már valakinek hóközi utalás a napokban?
Sziasztok!
Postán kapott már valaki hóközit?
Szia! Ha elővennéd a papírokat, akkor az általad is aláírt kérelemben több helyen is megtalálható: "kötelezettséget vállalok arra, hogy a nyilatkozatban foglaltakkal kapcsolatos változást - melyek az álláskeresési ellátásra való jogosultságom feltételeit érintő lényeges tények, körülmények - a tudomásszerzéstől számított 15 napon belül az ellátást megállapító szervnek bejelentem"
Tehát ezek alapján az lett volna a korrekt, ha jelzel nekik, hogy május 1-től van munkaviszonyod és a maradék napokra kikéred a fennmaradó rész 80%-át (ez szintén le van írva a határozatban).
Azt viszont nem tudom, hogy ők látják-e a "rendszerükben", hogy időközben már van élő munkaviszonyod.... és ha látják, akkor ezt szankcionálják-e valahogy.....
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?