Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem egy nagy segítség kellene, hátha itt tud valaki valamit mondani...én is a napokban várom az álláskeresésit, tegnap kaptam egy értesítőt a munkaügyiből, de nem a pénz, csak egy levél jött...viszont a levélben azt írják, kimerítettem az álláskeresési ellátás keretét (eddig nincs is baj, mert 10.29-ig járt), de a levél másik része arról szól, hogy "mivel a megadott álláskeresési ellátásának megszüntetésével összefüggő jelentkezési időpontban nem jelent meg, mellékelve megküldjük az áll. ker. ellátásának megszűnését igazoló iratokat."A jelentkezés ideje 11.02. volt és írják, hogy ha együtt akarok továbbra is működni, 5 napon belül jelentkezzek náluk, különben 60 napig nem lehetek regisztrálva...amúgy megnéztem az álláskeresési könyvet és ott 11.12. van beírva, nem 02.!
A kérdésem az lenne, szerintetek ettől függetlenül az összeget megkapom vagy most azt is megvonták, mert nem jelentem meg?Hétfőn mindenképp bemegyek intézkedni, de addig is nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni és esetleg megnyugtatni, mert a pénzt nagyon várom!Előre is köszönöm, ha valaki reagál! :)
Sziasztok!
Én októberben 7-én kaptam meg, postán kértem, nem utalva. Ebben a hónapban még nem kaptam meg, ma sem hozta a postás. Érdi vagyok.
Nálatok mizu?
Teljesen igazad van.
De mondok egy durvább példát.
1. Magyarországon élünk.
2. Fejér Megyében lakom.
Ha történetesen éppen Nógrád megyében töltenék 4 hetet és "közben" lennék munkanélküli, az ottani (és semelyik más megyei kirendeltségen) NEM intézhetném el a munkanélküli regisztrációt....
ESZMÉLETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Esztergomban vagy környékén vitte már a postás?
Sziasztok!
Győrben esetleg valaki már megkapta? Remélem 10.-ig megjön! Nagyon Kellene !!
Sziasztok!
Sajnos SZÉKESFEHÉRVÁR Erste még semmi....
Nagyon jó lenne, ha utalnák már....
Esetleg fehérváron megkapta már valaki?
KÖSZI a Válaszokat!!!
Szia!
57 napig kapsz brutto 1855 Forintot naponta, amiből lejön 26% (TB stb.) levonás.
Ha letelik az 57 nap és még mindig nem találtál melót, utána még 45 napig "jár a TB" vagyis az EÜ. ellátás. Ha előbb találsz munkát, akkor kifizetik egyben a teljes 57 napra járó díjadat.
Szia.Ma kaptam meg a határozatot!
Nos azért nem mondták meg mert mire befejezték volna délidő volt és szünet...igy mondták hogy postán kiküldik a Határozatot!
57 napig: 1855ft-ot számolt el.
Azt is irja hogy 92754 ft. De pontosan nem tudom mit is jelent ez.
Figyi, előtted pontosan ugyan ezt a kérdést tettem fel.
Ha okt. 19-én regisztráltál, az októberi részt megkapod november elején.
A határozatot nem értem miért postán kapod meg.
Az ügyintézőnek el kellett mondania Neked, hogy naponta mennyi pénz illet meg és mennyi ideig.
Abból ki tudod számolni az októberre eső részt.
Jó lenne 4 v. 5-én már rajta lenne a számlán egyébként......
sokan az írták, hogy 5.-ig megjön. De mások 9 v. 10-e környékére írták?
Most melyik az igazi?
Mikor fogják utalni NOVEMBERBEN?
szia rtuszendi!!!
Mit értesz az alatt, hogy "törthavi"?
Mikor regisztráltál?
Tudja valaki, hogy SZÉKESFEHÉRVÁRON a következő hónapban mikor utalják az álláskeresési járadékot (munkanélküli segélyt)???
Most regisztráltak, 86 napot kaptam, napi 3500 forintot, vagyis a maximumot.
Ez a minimálbér, Ez jár nekem 86 napig.
Szóval marad a kérdés: Melyik napon szoktak utalni?
Vajon meg fogom kapni az októberi "tört" rész november "akárhányadikán"?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?