Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Ma utalják, holnap rajta lesz a számlán.
sziasztok!Az álláskeresési járadéknál is jóvá ír a bank 4 órán belül?
Szia! Igen az reális, mert az utalástól számítva 4-5 munkanap. De ugye most belecsúszik a hétége, így gondolom hétfőtől számolja a posta.
Sziasztok.en 8.at tudok azt mondta a postasunk.(somogy megye)
Szia! Férjem ma volt a munkaügyi központba (Pest megye),és ott azt mondták,hogy elsején utalnak és 2.-án levehető lesz a számláról.Reméljük így is lesz. :)
Beregisztrálnak, majd mielőtt kezdesz bemész kijelentkezni és kifizetik a fennmaradó járadék 80 %-át.
Mondjuk nem említeném, hogy lesz másik munkahelyed.
Itt vannak az utalási időpontok 2018-ban
[link]
Sziasztok ma voltam jelentkezni ,ma járt le munkanélküli megkérdeztem mikorra várható januári postán 8.- körül
a neten az van fent,hogy elsején utalnak,szerintetek ez valós?
Köszönöm a válaszod. Úgy sem hogy én még kapom az álláskeresési járadékot?
Nem kell. 15 napot dolgozhatsz egy hónapban így. Én is így dolgozom.
Sziasztok. Napi bejelentős munkát kapnék most pár napig be kell jelentsem a hivatalba? Szerintetek?
Gondolom februárt akartál ìrni. Febr.10 ig biztos megkapod.
Sziasztok en januar 19.en regisztraltam a munkanelkuliben mert megszunt a munkahelyem decemberben kb mikor kapom meg az ellatast Vaci vagyok?
Sziasztok a januári ellátást kom-esztergom megyében febr.7-én utalják.Tegnap mondták a munkanélküli hivatalba.Egyösszegüt akkor kapom meg.
Én úgy regisztráltam a munkanélküli hivatalban hogy nem kaptam papírokat. Bementem a nyugdíjbiztosítási igazgatóságra 10. Munkanapon belül ide adták és a munkaügyi visszamenőlegesen regisztrált.
Nem mivel a papirjaimat hiányoznak. A nyugdíjbiztosítási igazgatóság kiadja de az kb 10 munkanap.
Sziasztok! Egy kis segítsègre lenne szüksègem. Múlt héten csütörtökön dolgoztam utoljára előző munkahelyemen. Az új helyen kb 3 hét mire kezdek, mivel meg kell várnom az előző helyről a papírokat ès csak akkor állnak neki papírozni. A munkaügyibe szeretnék beregisztrálni a pénz miatt, mivel a kieső idő azèrt hiányozni fog. Szerdára kaptam időpontot a munkanélkülibe az ügyintézőhöz. Csütörtökön kell vinnem a papírjaim az új helyre. Fix időre el tudok mennni munkanélkülire? Vagy ilyenkor mi van? Nem igazán vagyok képbe a dolgokkal, amióta kikerültem suliból folyamatosan dolgozom. Köszönöm a válaszokat.
Szia Doni52. Elarulod az eletkorod? Tud segíteni az ismerosod nekem is regisztrálni munkanélküliként? Voltam egy holgynel pár hete nagyon lenezo volt velem a XV.ker ben. Nekem a bruttó bérem 180.000Ft. Írjátok privát emailt.
Minél magasabb a bruttó fizetés
Nekem 220 ezer volt a bruttó arra kapok 98 ezer munkanélküli segélyt.
Mikor kuldik a hatarozatot postai uton? Mibol tevodik ossze a jaradek osszege? Mikor datumilag konkretan jaradek osszeget havonta?
Az álláskeresési járadékra való jogosultság feltétele, hogy a munkavállaló az igényléstől visszamenőlegesen az elmúlt három évben minimum 360 napot dolgozzon. A jogosultsági időbe az az időtartam is beleszámít, melyet egyéni vagy társas vállalkozásban töltött, vagy mely során a közfoglalkoztatásban dolgozott.Személyi okmányok
TAJ kártya
Adókártya
Iskolai bizonyítványok
Előző munkahelyéről kapott igazolások
Sziasztok !
Vki lakik a XVII. kerületbe? Mi a menete es dokumentumok elvitele es milyen fontos papirokat v hatarozatot ad azonnal a munkaugyi kozpont?
Mikor utalas a jaradekot?
Varom hozzaszolast.
:(
Én a félhavi decemberit várom,de hiába... szerintem már egyszerre fog jönni a januárival.
Lányok! Most melyik utalást kell várni? A decembert megkaptam még karácsony előtt. A januar az majd február elejen érkezik nem? 🤔
Sajna én hiába várom.... d
Komárom-Esztergom rajta a számlán
Szabolcs megye MKB semmi :(
Fejér megye, OTP, rajta van a számlán.
További ajánlott fórumok: