Munka nélkül huszonévesen... (beszélgetés)
Lányok, egy jó tipp: a napokban zajlik a Profession Virtuális Állásbörze, csak regisztrálni kell, aztán lehet online válogatni a cégek, munkalehetőségek közül! Ja, és mielőtt megkapnám: nem csak diplomásokat keresnek!
Hajrá!
Jajj, hát ezen most jót mosolyogtam :D
De egyébként az én párom is kb. "ilyen". Képes betérni a játék részlegbe és akkor nézegetni, hogy "ez milyen jó!!" Én meg..: menjünk már! De a kedvenc, mikor leáll a baba holmiknál :D és kérdezgeti, hogy megvan e az ihlet. Erre a legjobb válasz: estére meglesz, most meg haladjunk már! :D
Magamat is, de neki lesz meglepi...mert Ő lesz az aki addig nem is fog tudni róla. :D
Most már tényleg megyek.
Eléggé fájnak már a szemeim.
Jó éjt!
Akkor nem őt, saját magad leped meg végül is:D
De amúgy nagyon jó ötlet:)
:D
Tényleg az agyamra megy néha...
De ha nincs velem akkor meg az a baj, mert hiányzik a hülyesége.
Most pont azt találtam ki, hogy mivel nászútra majd csak júliusban megyünk...de nekem május 19.-én lesz a szülinapom: ezért 1 éjszakára elutazhatnánk itthon valahová.
Kértem árajánlatokat nagyon szép szállodáktól és most kivi vagyok, hogy vajon meg tudom-e oldani meglepinek. :)
Nem csak te, én sem:D
Néha totál ki tud készíteni a hülyeségeivel. Pont tegnap mondtam neki, hogy fogalmam nincs mit szeretek benne. Mert leginkább az összes tulajdonságát utálom:D
:)
De azért igyekszik valami odavágó részletet idézni.
Ez valami pasi dili, amit én nem értek! :D
+ filmekből idéz részleteket, baromságokat. Én néha amikor beszélek neki valamiről rám néz, tök komolyan és elkezdi nyomi a hülyeséget.
Érted?
Azt hiszed, hogy valami normális dolgot fog mondani és értelmesen beszélgetek...aztán kiderül, hogy mégse! :D
Jézus:D Ez nagyon nagy :D
Nekem énekelni nem szokott. Hál'istennek:D De más hülyeségeket igen:D
:D Azért ennyire nem...de vannak érdekes dolgai.
Pl. este amikor hazaér és elmegy letusolni énekel a fürdőszobában, de nagyon hangosan.
De mivel társasházban lakunk, ezt mások is hallják: lent, fönt egyaránt. :D
Ez ismerős:D
Ma olyan intersaprba voltunk ami nagyon nagy, és vannak konyhai termékek is, fehérneműk, és gyerek holmik is. Én nekiálltam nézelődni, hogy mit vegyek a bnőmnek, mivel nemsokára szülni fog, és ajándékba valami baba holmit adok majd. Erre a drága legózott. Kibontotta a csomagolásból a 3-6 éveseknek való legót és ő azzal játszott fél óráig:D És amikor rászóltam, hogy fejezd már be és menjünk akkor azt mondta, hogy még nézelődjek, mert még nem nézte meg a többit. Na ez szted?:)
9 év van köztünk. :)
De nem tűnik föl, sokkal gyerekesebb mint én! :D
Hát igen, van jó pár hónap március és november között. De már több, mint a semmi:D
Amúgy mennyi idős a barátod?
További ajánlott fórumok:
- Gyermeket vállalni munka nélkül.
- 3 gyermekkel egyedül, munka nélkül. Tűrnétek még pár évet, vagy elválnátok?
- Segítsetek! Az történt ma, hogy megfogtam magam hazajöttem munkából egy szó nélkül. Egyszerűen nem lehet bírni az ottani dolgokat!
- Munka nélkül kezdeni 2012-t!
- Megszüntethetik a munkaviszonyomat GYED miatti fizetés nélküli szabi alatt?
- Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább?