Munka nélkül huszonévesen... (beszélgetés)
Rám is, pedig nem ugyanaz a horoszkópunk. :)
Most mennem kell, mert nemrég értünk haza és nagyon kajásak vagyunk már! :)
De még jövök! :)
Az a kép amin egy korláton ülök, az a múlt héten készült. :)
Az egyik oldala vállig ér a másik csak majdnem, mert aszimmetrikus. :D
Én is sokáig így voltam vele, de ezzel igazán magamra találtam én jelenleg nem akarom megváltoztatni... Előtt volt, hogy 2-3 havonta más hajszínnel állítottam haza. :)
Nekem nagyon tetszik:) És melyik kép hasonlít a mostani hajadra?:) Milyen rövid? Hogy lesz megcsinálva az esküvőn?
Nekem olyan 1,5 éve szőke....már majdnem minden színű voltam:) De mostanság megint kedvet kaptam a barnához és játszok a gondolattal...:D Az ilyen szőkés barnához, nem a sötéthez...csak nem tom:S Kivagyok magamon, hogy 1-2 év után mindig megunom,de mivel már minden voltam, nem tudom most mire váltsak :D
Igen igen, arra hasonlít:D
Nekem volt elég sokáig tűzvörös melíros a hajam...aztán mikor kezdett már nagyon sok lenni, hogy alig maradt barna tincsem, akkor gondoltam egyet és befestettem barnára:D
Nem, a pirosas árnyalatokat nem kedvelem. :)
Ez inkább olyan Liptai Claudiás vörös volt! :D
Jah a legalsó a vörös?:)
Nekem vmi barnás árnyalatnak mutatta a gép :D
De az is jól áll.
Én vörös alatt ténylegesen vöröset értettem. A tűzvöröset :D
A vörösről is küldtem képet! :D
Szerintem is jobb, ha befelé áll. :)
Köszi a képet is...nagyon jól áll ez a barna haj :) Nem tudom milyen lennél vörösen...de ez nagyon tetszik :)
Amúgy az eljegyzéses képen az én hajam ne nézd...annyira nem tetszett:D A fodrász mániája volt, hogy kifelé akarja sütni...sztem sokkal jobban áll, ha befele van...de mind1:D Majd esküvőn az 50 centis póthajammal elütyködhet:DDD
Óóó...pedig reméltem, hogy jó hírekkel jössz majd.
Sebaj, a remény hal + utoljára! :)
Erre nem tudok mit mondani neked.
Ha nem tetszik, lépjél le...ha meg szereted a párod, akkor ezzel együtt elfogadod. Én is ezt tettem.
:) Ez nagyon cuki... :)
Most lépnem kell, mert hazaért a Kedves és ebédelünk.
Utána lesz egy kis kirándulás.
Este még felnézek...
Igen, mindig ha mérges vagyok rá, felemlegetem neki, hogy miért vártalak meg? Miért nem hittem azt, hogy kamuzol? Akkor most nem kéne szenvednem veled:DD
(Mert meg volt beszélve, hogy talizunk a Keletibe 6-kor, és nem jó vonatra szállt fel. 2 van: 1 gyors, meg egy lassú, és a lassúra szállt fel...és nem 1 óra volt az út, hanem 1,5. Így írt smst, hogy nem fog 6-ra odaérni, csak fél 7-re. De eszembe sem jutott, hogy kamuzna, meg átverne, stb. Tényleg vártam rá:) )
:D
Tök jó, ez nagyon tetszik. Van igazi kis közös storytok. :D
Mi iwiweztünk is, me3rt akkor még az volt a menő:D Meg msn... azért fél év alatt kiderült volna, ha nem azzal beszélek, akivel...
És igaz, hogy fél év alatt már annyi minden történt, hogy nem mondom, hogy szerelmesek voltunk, de már eléggé ragaszkodtunk egymáshoz, stb...de ha pl tényleg nem az lett volna, aki akkor meg betudtam volna egy chates hülyének:D és ennyi... Meg arra is csak idővel jöttem rá, hogy tényleg nem hazudott...kb 1-2 hétig azért figyeltem a dolgokat annak ellenére, hogy már hozzájuk költöztem :)
Ó, így már érthető... :)
De érdekes... Én nagyon féltem volna, hogy mi van akkor ha nem is azzal fogok talizni akiről képeket láttam.
További ajánlott fórumok:
- Gyermeket vállalni munka nélkül.
- 3 gyermekkel egyedül, munka nélkül. Tűrnétek még pár évet, vagy elválnátok?
- Segítsetek! Az történt ma, hogy megfogtam magam hazajöttem munkából egy szó nélkül. Egyszerűen nem lehet bírni az ottani dolgokat!
- Munka nélkül kezdeni 2012-t!
- Megszüntethetik a munkaviszonyomat GYED miatti fizetés nélküli szabi alatt?
- Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább?