Műköröm otthon? Pedikűr háznál? (beszélgetés)
ne menj..;(((
végre te balfék:DDDDDDDDDDD
Bármily hihetetlen: a "körmözés" is az ókorban kezdődött! Csontból faragtak maguknak pótlást :)))
Az ókori Egyiptomban arannyal pótolták, hosszabbították a körmüket :)))
I.E. 3000-ben Kínában is színezték már a körmüket :))))
Na jó, nem sorolom végig a történelmet, nincs értelme. Régi szakma ez is! És szerencsére folyamatosan fejlődik!
A vendéglátóipar nagyon sokat jelent minden országnak turisztikai szempontból. Ráadásul a vendéglátóipar időszámításunk előtti szakma.
Majd meglátjátok, egyszer eljön az az idő, amikor a természetes szépség lesz a divat. Sőt az lesz a divat, ha valakin nincsenek már mű dolgok, mert már nagyon tömegcikké vált ez az egész. Csak nevetni tudok azokon a nőkön is akik kutyaháztető alakú szemöldököt tetováltat magának:D
Elit körökben már rég nem divat a műcuccok felrakása. Na mentem, további jó fortyogást:)
:))))
LIKE :))))
nekem is segítesz???
én még csak magamnak csinálom,de pár dolgot nem értek...
írhatok neked privit???
Engem csak a tudatlansága bosszant!
Egyébként szórakoztat ez az eszmecsere :))))
Kriszta! Azért kérdezz bátran!!!!! Szívesen segítek, bármiben!!!!!
HASZNOS!!!
Képzeld, több szülő hozta már hozzám a tini leánykáját, hogy csináljak valamit a körmeivel, mert tövig rágja őket és undorító, gusztustalan!
Csináltam nekik szép pici kis körmöcskéket, pótoltam a minuszosra rágott részeket. És láss csodát! Leszoktak a körömrágásról :))))
Tehát: HASZNOS!!!!!
Vagy amikor egy idős néni, bácsi úgy áll fel a székemből, hogy repülni lenne kedve, annyira megkönnyebbült a lába, miután megszabadítottam a benőtt körmétől, tyúkszemétől, bőrkeményedésétől!
Tehát: HASZNOS!!!!!
nem gondoltad volna,hogy idáig fajul a dolog?!..
szerintem ez az okostojás már csak azért jár ide,hogy bosszantson bennünket...
ne hagyjuk magunkat lányok:))
:DDD
Bocsika, de én sem tudom szó nélkül hagyni...........
Nézz utána a körmös versenyeknek. Mert ha hiszed, ha nem, azok is vannak ám! Magyar versenyek, olimpiák, világbajnokságok...... És az élen kik állnak??? Na kik????? MAGYAROK!!!!! Mert a magyar körmösök ügyesek!
Himi-humi.......
További ajánlott fórumok:
- Műköröm készítés otthon!
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Saját készítésű műköröm tanulható otthon?
- Ki hogyan oldotta meg, hogy amikor kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra járt, és pedikűr gyakorlatra kellett vinni csikót, ki mit vitt?
- Zselés műköröm gondok, aki otthon van a témában segítene?
- Milyen áron reális az otthoni műkörömoktatás?