Műköröm otthon? Pedikűr háznál? (beszélgetés)
Titeket meg azért, hogy takarítsátok :D
mi erre tartunk titeket pasikat:DDD
Ketten lakunk egy 200 négyzetméteres házban. Minek költözzek el elmondanád? Így sincs kihasználva a lakás. Bírom mikor ilyen szöveggel jönnek nők, hogy "még mindig a szüleiddel laksz?" Nőknek aztán marha nehéz elköltözni otthonról, elég nekik csak egy olyan palit fogni, aki már felépített egy lakást. A fészekrakás nem a nők dolga nemigaz?:) Nézzük már meg, hány nő épít fel önerőből egy kérót?
Ezt megis honna tudod, hogy minket hanyan neznek meg? Te nagyon unatkozhatsz kis apuci fiacskaja! Aki meg 30 evesen a szuleivel lakik, az nekem ne osszon eszt parkapcsolatni temaban.
Az én tapasztalataim szerint is a pasik sokkal jobban szeretik a természetességet, mint a műdolgokat. Például sok pasi értetlenkedik a műmellen, olyan is akinek a felesége, párja megcsináltatta :S
Az én emberem sem bírja a műkörmöt, műszájat, póthajat, az erősebb sminktől már leveri a víz; erre szokta mondani, hogy ezek a fényre csúnyuló nők :S
nem feltétlen anyagi elitet értettem, inkább IQ-elit kategóriát inkább, ez nem mindig vonza a vagyont is, bár gyakran egybeesik
Tudom, hogy mennyit keresnek, mert az egyik történetesen rokonom......
Aktakukacok, de FÉRFIAK!
Nyilván mindenki a saját szakmájában a legjobb (remélhetőleg), más szakmákhoz pedig nem igen ért. De ez így van rendjén!
Az IQ nem szakmafüggő, én úgy gondolom...... Általános inteligencia!
Az előbb írta timycat, hogy ő igen elit körben dolgozott, ahol a nőkön semmi mű nem volt. Hát pont erről beszéltem tegnap. Ilyen körben már nem az a fontos, hogy azzal villogjunk a másik előtt, hogy nekem ilyenem van meg olyanom. Ez a csóró emberek szokása, valamivel fel tudjanak vágni, mert mással sajnos nem tudnak. Így próbálják a figyelmet magukra felhívni.
Az elit körben mozgó hölgyeknek teljesen más dolgok a fontosak, és mint mondtam, akinek a külsőség a fontos, annak a belsője elég sivár.
Maximálisan egyetértek. De próbáld meggyőzni az itt fórumozó hölgyeket. Itt vagyok én mint férfi, elmondom a véleményem erről a mű dologról, aztán egymást próbálják meggyőzni, hogy ez csak egy férfi véleménye. És a legnagyobb hibájuk az, hogy egy nő egy másik nő véleményére ad inkább, mint férfiéra. Közben meg észre sem veszik, hogy pont emiatt nem néz rájuk senki, mert túl sok a csicsás cucc rajtuk.
Nehogy azt hidd, hogy ha valaki bankba dolgozik, az lapátolja haza a pénzt. Többet keres mint az átlag, az biztos, de igencsak alul fizetettek más országokhoz képest, mint kollegáik. Az ilyenekre egyszerűen csak azt tudom mondani, hogy aktakukacok, nem férfiak. Az iq-t meg hagyjuk, mert lehet ő meg ahhoz hülye amihez én értek.
Most, ülök egy fotelban nézem a forma-1 időedzést, és közben Hoxázok:)
Persze, mert ebben a szférában már nem azzal villognak, hogy nekem ilyenem meg olyanom van. Sőt, németországban se látni ennyi csinált szépséget. De minél szegényebb egy ország, ott annál jobban villognak az emberek.
Soraidból azt olvasom ki, hogy sajnos nem jól építették meg azt az 1 árva körmödet. Ezért rossz a tapasztalatod. Lehet, hogyha másik körmöshöz mentél volna, aki esztétikus, szép, hordható körmöt rak, akkor most más lenne a véleményed a műkörömről. És nem az jutna eszedbe, hogy "karvaly karom".....
Nekem pl a termeszetes kormeim nagyon szepek, mindig azt hittek, hogy mukorom, megis mar 2 eve mukormot hordok, mert sokkal tobb lehetoseg van benne, mint ha megtartanam a termeszetes kormomet. En imadom azt, hogy barmit beepithetek, barmilyen hosszt es format eltudok erni a hangulatomnak megfeleloen. Most jelenleg egy kocka fracian van porcelanbol. Semmi nincs rafestve, vagy beleepitve. Nagyon termeszetes hatasu.
ez pont az "író" ujjam volt és engem zavart, olyan kis érzéketlen volt, meg szrintem sokat töltöttek rá vagy mit, mert hiába volt rövid mégis karomszerű volt, mindig mikor ránéztem egy karvaly karom ugrott be róla. Pedig nem vagyok ellene a hosszú körmöknek, az enyémek most is vagy 2 centisek
És milyen sokan vannak így :)
miért zavart? engem egyáltalán nem zavar, olyan mintha a sajátom lenne.
Sajnálatos, ami veled történt :(
De kérlek, azért, mert neked nem tetszett a műköröm ne alázd le! Másnak attól még lehet, hogy tetszik!
Kinek a pap, kinek a papné......
egyszer lecsaptam a jobb kezem mutatóujjáról a körmöt akkor egyetlen egyszer volt az egyik körmömön egy ilyen zselé szerű vacak vagy jó 3 hónapig, én majd megbolondultam tőle :S De muszáj volt, "tintanyalóként" nem mehettem emberek közé körömtelenül,de nagyon nem tetszett, pedig rövid volt, szintelen volt, de alig vártam, hogy újra megerősödjön a saját körmöm, azóta is gyengébb bár gondolom nem a műkaromtól, hanem hogy maga a körömház sérült :S
engem a természetes körmeimmel elküldenének a francba, ha komolyabb pozícióban szeretnék dolgozni. rövid a körömágyam, az ujjam végéig el sem ér a szabadszél, sőt meg se közelíti...ez nem szép, hiába tartom tisztán, stb...de még lakkozással sem néz ki jól, mert komolytalan. Engem ilyennek "áldott" meg a sors...örülök, hogy "feltalálták" a műkörmöt :-)
Bocsi, de félreértettél! Én itt nem a nőkről írtam, hanem a férfiakról!!!
Teljesen egyetértek veled! Igaz, körmös vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy minden vendégemnek műkörme van! Sőt! Ha valakinek olyan egészséges és szép körme van, mint neked, akkor inkább le szoktam beszélni arról, hogy műkörmöt rakjunk rá!!!
Szerintem nem csak az igényes, ami mű!
ezt nem mondta senki, hogy csak az az igényes ami mű, de sok műköröm igényes és szép, sőt természetes hatású...én sok mindent megtennék azért, hogy a természetes körmöm szép legyen, de jelen pillanatban kb. úgy néz ki, mint Frodónak a Gyűrűk urából...ezerszer szebb, ha van rajta műköröm, mindenkinek jobb :-D
az "elit" kör max anyagilag lehet elit; én tényleg igen magasan kvalifikált nőkkel dolgozom, dolgoztam egyiken sem volt se műköröm, se műhaj, se tetovált szemöldök, de szerintem még műmell se, és nem éppen az igénytelenségük miatt. Csak a természetesség szebb és jobban illik egy komolyabb pozícióba
"és mennyivel jobb ránézni egy ember kezére, ha szép, formás a körme. . ."
a természetes körmök is lehetnek gyönyörűek. Nekem természetes körmeim vannak, múltkor egy orvosi rendelőben a nővérke jegyezte meg, hogy ritkán látni ilyen gyönyörű körmöket, akkor miért csiszoltatnám le és takarnám el művackokkal? Ki kéne nőni abból, hogy csak az az igényes, ami mű.
Látszik, hogy megint általánosítassz!
Van több középkorú vendégem, akik voltak katonák!!!! Feleségük is van :))) Tehát nem "kötsögök"! Azt nem tudom, hogy mennyire "puha a pötsük", de azt tudom, hogy bankban dolgoznak, elit körökben mozognak. Fontos nekik, hogy a kezük szép, ápolt legyen!
Fúúúúj, de sz@r emberek, mi? Valószínűleg többször annyit keresnek, mint TE.......És az IQ-juk sem ott van, ahol a Tiéd :))))
látom nem értetted a kérdésemet...MOST mit csinálsz? mert múlt időt írtál
Azon belül felszolgálóként, kielégítő volt a válaszom???:)
megkerestem, azt írtad "vendéglátóiparban dolgozTAM", mást nem...és most?
bocsánat, nem volt időm végigolvasni ennyi hozzászólást
További ajánlott fórumok:
- Műköröm készítés otthon!
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Saját készítésű műköröm tanulható otthon?
- Ki hogyan oldotta meg, hogy amikor kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra járt, és pedikűr gyakorlatra kellett vinni csikót, ki mit vitt?
- Zselés műköröm gondok, aki otthon van a témában segítene?
- Milyen áron reális az otthoni műkörömoktatás?