Működhet házasság szex nélkül? (beszélgetés)
Ez így igaz. Tény és való, hogy olyan dolgokban hiszek amik ma már nem léteznek. De sajnos ilyen vagyok, ez vagyok én. Szerettem volna azt hinni, hogy egy társ több mint a micsodáink összeérintése, de ez van. Egyéni szocproblem. Meghalok a hitemért egyedül is ha kell, hiszen olyan dolgokra vágyom ami már nem létezik. Ahogy írtad Frédi vagyok. Annyi a különbség, hogy én nem adom el magamat azért, mert a 21. század birkaszelleme egy rám aggatott szerepjátékot kíván meg tőlem. Ezt az utat viszont magam választottam, és tudtam, hogy nem lesz egyszerű. Lelkem rajta.
Mint azt írtam, nem tudom, hogy milyen vagy. Ellenségesen meg azért állok a dologhoz, mert nem lenne vele bajom, ha nyíltan közölné velem, hogy mire is kellek. Sajnos ez ma már nem így van.
A szexet én is kívánom, mégsem farkalok meg mindenkit aki az utamba kerül. Valahol ez jelentené aszt, hogy embernek lenni. Nem pedig állatnak. Lényegében az én szememben ők a dinoszauruszok, hiszen ösztönből cselekszenek, nem pedig szívből, vagy lélekből, vagy hívja mindenki ahogyan akarja. Ha közli a partnerével, hogy mire kell, úgy nem bűn. Csak ez valahogy elfelejtődik.
Bocsi, soronként olvaslak, igen róluk beszéltem.
Így van ahogy mondod. Nem kell ezt nekem tovább ragoznom, látom érted te ezt magadtól is.
Sokkal több női vezetőre lenne szüksége a társadalmunknak,mert akkor sokkal jobb világban élhetnénk.
Erőszakmentes világban.
akkor bizonyára magadra ismersz, ha azt érzed, h neked címzem a sorokat.
az egyetlen, ami problémát okoz, h ilyen ellenségesen állsz hozzá azokhoz az emberekhez, akik másként vélekednek a dologról, mint te. és nem magamról beszélek, mert ha olyan aktív szexuális életet élnék, akkor nem fórumoznék reggeltől estig.
azzal van gond, h te olcsónak tartasz egy nőt azért, mert kívánja a szexet. van mindenki életében olyan időszak, h épp nincs párja, szerelme. az mit csináljon? nem hiszem, h bűnt követ el azzal, ha talál magának valakit, akivel jól megvannak, csak szexelnek. EGY embert, nem százat, nem idegent, nem bárkit. neked mindig van párod? csak szerelemből fekszel le valakivel? valahogy kétlem. kevés az olyan férfi. de ha mégis, javadra váljon. ha viszont azokat a nőket ítéled el, akik fűvel-fával összefekszenek, a te dolgod. én nem róluk beszéltem. de ne felejtsd el, h azokkal a nőkkel is fű-fa-bokor lefekszik, tehát megtalálja zsák a foltját.