Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!! (beszélgetés)
Sziasztok lányok! Na megvolt tegnap a torna a bnőmmel.Jól bírta bár nem volt neki annyira megterhelő mivel nagyon figyelte h mit mikor kell,majd ha belejön akkor nagyobb intenzítással tudja majd csinálni.Nekem jól esett :-D ma pihinapot tartok,az is jár a "kis"testemnek,aztán csüt péntek megint,szombaton takarítás (ott is szoktam bőven izzadni) és vasárnap megint jöhet :-D. Mondta a bnőm h látszik a csípőmön,combomon,hasamon,fenekemen h fogytam( azt mondta lapos a fenekem... ) na neeeeeeee :-D nem is igaz,ne is legyen lapos.Hát én is észreveszem h változok de jó lenne kicsit gyorsabban...(gyorsabban esetleg bógyókkal lehetne) de azt nem akarom,csak is magamnak akarom megköszönni,senki másnak.
TI hogy álltok?
Jó a Norbi fajta torna?
Lehet egyszer azt is ki kéne próbálni.
Én sem szeretek futni,nekem az otthoni torna vált be.
javasoft nem lennék a helyetekbe torna közben de csak úgy fog sercegni a zsír rólatok:)
A legjobb fogyási módszer a futás...
Én 24kg-ot fogytam mindenféle diéta nélkül úgy h rendszeresen futottam:)
Az jó kis izzadós torna lesz:)))
Mire fogtok??
Béres Alexandra és Réka volt.Válogatni szoktam őket,h ne váljon unalmassá és az izmok se szokják meg az állandóságot.
Reggel levittem a kutyát,és utána kezdtem.Most reggel jobb,mert délutánra nagyon meleg lesz már.
Sziasztok!
Én már tornáztam 1 órát,most reggelizek.
Hú jó meleg lesz a héten.
dettó...:)
mozgás...? tibetizek már 1 éve.
megnéztem a képeidet,nagyon csinos vagy,sztem nem kell fogyóznod egyáltalán.
A barátod is nagyon helyes...:)
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog!
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg