Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
ezt most überelhetném a bajszommal, de nem teszem ;)
holnap ugyanis gyantázni akarok...
Fille: merre laksz,ha szabad kérdeznem?
youlcsi: DDDDD, hát ez kész, nekem az lábamon/kezemen annyira nem,de az arcomon,ha nem kezelem konkrétan tényleg olyan pajeszom van,mint a cowboy filmekben,és az államon is szörnyű.
142 egész centi vagyok, 31 es lábbal :) szóval ennyire. 11 évesen álltam meg a növésben, 10 voltam mikor először megjött.
egyébként korababa voltam, akkor is nagyon kicsi voltam. a debreceni kórház kis csodája voltam állitólag hónapokig, h megmaradtam.
Igen, a hormonok miatt lehetnek depressziós tünetek, vagy a tesztoszteon miatt hirtelen harag, agresszió.
Egyébként ha nem probléma, mennyire felejtettél el megnőni? Én se vagyok éppen egy szőke hajú hosszú combú istennő, de nekem minden orvos a cigire fogta, pedig már 13 évesen kimutatták azt is, csak utólag kapcsol az ember,hogy már akkor voltak tünetek.
Egyébként meg valóban üdv a klubban. :)
pár van, 2,5 éve, vayis két nap múlva 2,5 éve :)
baba még nincs, majd szeretnénk, elehetőleg jövő nyári diploműámkor már vagy legyen pocaklakó vagy legalább menjen a project....
a depressziónak családi okai voltak, csak érdekelne h ráerősithetett e a problémám?
szőrösödés meg az államon meg a mellemen, hasamon.. én vagyok a szakállas nő :) persze csak egy-két szál, de nagyon idegesitő.
akkor "tipikus" tüneteid vannak... no para, vagyunk így mások is... csubakka-szindróma, meg hasonlók :)
család? párod?
baba?
másik fórumon van egy csajszi, aki durván depressziós volt egy időben... írásai alapján most sem OK, de egyértelműen javul :)
hát, 22 vagyok, és hát egészségügyileg csődnek érzem magam, de elgalább vénasszonnynak. nem 100%os még a dolog, m nincs meg minden eredmény, de 99%-re mondja a doki. van itt komoly hizás, szőrösödés, hülye ciklus, sok sok ciszta.
valózinüleg évek óta fennáll, csak senkinek nem jutott eszébe. eddig képtelen voltam fogyni, most megindult vmi, h elkezdtema diétt, bár ne ilyen szigorúan, a végleges eredményekig ez a megállapods a dokival.
ezenkivül elfelejtettem megnőni. ennek az okát még nem tudják a dokik. és most kicsit kétségbe vagyok esve ettől az egésztől,d e ha tényleg ez a gond, és nincs más, akkor majd feldolgozom, nem akkora tragédia.
kérdés, vki tapasztalt pcos mellett depressziót? elég erőset, szuicid hajlamokkal.. m mikor nagyon emgihztam pár hónap alatt, akkor annyira depressziós voltam h csoda h túléltem.
mesélj magadról!
hogy derült ki? milyen tüneteid vannak?
milyen vizsgálatokon vagy túl?
szedsz-e valamit? stb, stb...
Köszi
Akkor ma már nem veszek be belőle így estére, innestől kezdve reggelente fél szemet fogok szedni 3 hétig aztán végleg elhagyom.
Majd igyekszem tartani a diétát sokkal jobban mert bevallom most nagyon elszaladt velem a ló:(
hallgass a dokidra, bármit is mond!
ha nem úgy csinálod, ahogy mondja, és baj van (bármilyen jellegű is legyen), hogy mész vissza hozzá???
én pl kb 2-3 nappal a PÉ előtt hagytam abba a metet teljes kétségbeeséssel...
sziasztok
Lenne egy kérdésem, kismama vagyok és szedem a metformint már több mint 1,5 éve és most kellene elkezdeni csökkenteni, de még csak 6+2 hetes vagyok kicsit korainak tartom a csökkentést.
1x850 mg-ot szedek napi 2 fél szemre osztva. Ez már egy csökkentett adag, így szedem fél éve.
De most úgy kellene szednem, hogy napi fél szemet reggel vagyis napi 425 g-ot és ezt 3 hétig csinálni és elhagyni, szerintetek várjak még vagy csináljam amit az endokrinológusom mond?
megbízom benne de annyi rosszat hallani:(
Az inzulinom szépen rendben van, minden tökéletes:)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!