Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
igen megműtöttek.megnyitották mindkét petefészket és eltávolították az oda nem való dolokat.elég jól reagált a szervezetem a műtétre,ezt azért még az arcomba bökte a doki aki a missedet csinálta.ezért gyors doki váltás.belgyógyászként praktizált orvos aki most háziorvos felírhatja a metet?
persze referálok :)
Akkor lehet elmegyek hüvelyire is, bár szeptemberben voltam akkor ugye a nőgyógyász ráírta a papírra hogy sok apró ciszta (10+), de nem mondott semmit, hogy mit is kéne csinálni ezzel. Ha nem látom meg a TV-ben, hogy mi is a PCO (elkezdek gyanakodni)és mondjuk nem marad ki a menstruációm akkor nem történik semmi.
Te szegény operáltak? (bocsi ha már írtad, de már nem vagyok néha képben). Minek? Engem is annó, de tök felesleges, mert csak ezt érik el vele, hogy pár hónapig van peteérés, de nagy esélyel nem marad meg a baba, ha egyáltláan teherbe esik az ember. Míg ha egyből megfelelően kezelnének nem kéne műtét és jönne a baba is.
02.27-ei adás meg az előtte levő adásban is szó van az altesti dolgokról.
Én egy hüvelyi UH-t is csináltatnék.
a metet nem írták fel még.de jövőhét szerdán vagy még kedden meglátogatok egy dokit.és ő felírja.a műtét óta minden okésnak mondható,volt pé-m is,terhes is voltam 4,5 hetes de gyógyszer hiányába elvetéltem.ezekután beszéltem azzal a dokival akihez fogok menni és ő ír majd fel gyógyszert hogy minden rendben legyen most már,és a következő terhességem is sikeres legyen.
Majd írd meg a fejleményeket.
Érdemes hidd el.
Majd írd meg az eredményeket ha megvannak.
Telefonos ambulancia a cím és az echo tv-n van a műsor.
Vannak még hormonok amik hiányoznak, ami elvileg 2 hét múlva lesz meg, de a többi vizsgálat már megvan pajzsmirigy és hasi ultrahang stb. Úgy is terveztem hogy eleve felkészülten megyek, főleg ha tényleg ennyit kell várni, de asszem kivárom.
Hát nem, de megéri.
Nem tudom minen laborod meg van e már, de ha nem akkor érdemes lenne megcsináltatni addig ímyg bejutsz hozzá. Mindenképpen 6-án délelöttől hívd őket, hogy mielöbb legyen időpontod, mert nagyon hamar elfogy.
Most hívtam a mensmentis-t. Április 6-tól lesznek időpontok Dr. Tűű-höz, és akkor is majd csak júniusra lesz hozzá hely. Hát az nem most van.
Ehhez gratulálok.Szerencsére még van időm, de ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném, akkor én is hozzá fogok menni. Mondjuk holnap biztos minden kiderül, aztán vagy pofáraesés lesz, vagy nem.
Mondjuk úgy, hogy többen is.
Én mindent neki köszönhetek. Gyóygszert kaptam hamarabb is, de a diétáról egy doki sem beszélt, pláne nem állította be nekem és nem figyelték az inzulinom.
Sőt diétával kapcsolatban annyit mondtak, hoyg fogyjak, egyek rengeteg gyümit, ami mint azóta már tudom, csak ártott, mivel ir.-ekesnek nem szabad sok gyümit enni.
Ha nincs Tűű doki soha nem lettem volna terhes.
Nemtudom, pont ezért kérdezem. Én állami úton első körben hozzá kerültem (Major). Következő időpontom júniusban lenne hozzá, amit nyilvánvalóan nem szeretnék megvárni, nincs hova húzni ezzel az időt. Így marad a mensmentis. Kérek időpontot.
Ez így van, de az hogy neked már emelkedett már nem jó. Az első lépés, az amikor még alacsony a cukor és csak az inzulin szint magas, de nálad már a cukor is magasabb mint kéne. Még visszafordítható, de mielöbb kéne normális gyógyszer adag (talán a 2*850 már közel van hozzá) és nagyon komoly diéta.
Na ezt nem tudhatjuk biztosan, illetve sok az egy elég relatív fogalom.
Tűű doki sokkal jobb. Ha már más doki akkor inkább a Rencz Rita vagy a Nas doktornő. Majro dokiról több rosszat is hallottam.
De Tűű a legjobb érdemes várni rá.
Esetleg még próbáld ki a Sókrémet. Minden reggel a fürdőszobai tartózkodás alatt bekensz egy tampont vele, felhelyezed, majd a délelőtt folyamán kiveszed.Visszatáplálja az ásványi anyagokat meg hidratál. Tisztaság érzeted lesz tőle. Az atv-n van egy műsor ha nem másik adón Bíróné valamilyen Erzsébet tartja. Meg lehet nézni neten a műsorait. Ha minden igaz, akkor február első vasárnapján volt egy adása, aminek a legvégén mondja el ennek a krémnek a hatásait illetve használatát.. Én használom már másfél hete, de úgy jobb tőle a közérzetem.
Hát te tudod. De ő a legjobb orvos ebben. Még angliából is sokan járnak hozzá.
AVIVA-zott már valaki? Ezzel kapcsolatos tapasztalat? Én megpróbálok elmenni a hónap elején egy tanfolyamra. Ez egy olyan torna ami segít a meddőség, pco és egyéb más hormnális eredetű problémák kezelésében.
,,A vér normális cukorszintje éhomi állapotban 3,5-6,0 mmol/l és étkezés után 2 órával sem emelkedik 7,8 mmol/l fölé. A szénhidrát anyagcserezavar legenyhébb formája az emelkedett éhomi vércukor állapota, amikor a vércukor éhgyomorra 6,1-6,9 mmol/l és étkezés után 2 órával sem emelkedik 7,8 mmol/l fölé. A betegség következõ fokozata a csökkent cukortolerancia állapota, amikor az éhomi vércukor nem haladja meg a 7,0 mmol/l szintet, étkezés után 2 órával azonban 7,8-11,0 mmol/l-re emelkedik. Cukorbetegségrõl akkor beszélünk, ha az éhomi vércukorszint 7 mmol/l felett van és étkezés után 2 órával 11,0 mmol/l fölé emelkedik. "
Tűű doki mellett rendel a Dr. Major Judit. Róla vélemény?
A legvégső eset nekem a Tűű. És ebből nem enegedek.
Hát olvass utána, okozhat olyat, hogy nem szőrösödsz annyira, depresszió meg ilyeneket találhatsz. Mondjuk én inkább erre szavazok , ha a másik rossz a magas tesztoszteronszint lenne.
A tesztod nem alacsony, az pont jó.
Viszont neked is már a cukro id magas, ami azt jelenti, hogy kezd kimerülni a hasnyálmirigyed. És te már nem is vagy, hanem kezdődő cukor beteg valszeg. Neked i meilöbb Tűű dokit ajánlom, mielött nagyobb baj lesz.
Ne külföldi dokit keress fel, hanem Tűű dokit. Külföldről is hozzá járnak kezeltetni magukat. Mihamarabb jelentkezz be hozz. Beállítja a gyógyszereid, előírja a megfelelő diétát stb. Ő a legjobb ebben hidd el.
További ajánlott fórumok: