Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem, de Gergőcim beteg lett, nagyon magas láza van: 39,6!!! Tegnap egész éjjel félrebeszélt, felváltava őrködtünk felette. Ma már kicsit jobb, de még mindig lázas. Reggel elvittük a doki nénihez, megvizsgálta, semmit nem talált....Hétfőn vérvételre kell vinni, amitől nagyon félek! Egyszer már volt, de szörnyen viselte, ordított. Nem szívesen teszem ki megint ennek a kínzásnak, de ha muszály....
Peteérés megvolt, csak épp.....Na, mindegy, nem lesz most sem baba....Majd legközelebb!
Katonavizit csütörtökön lesz, de nem beszélünk róla. Én is remélem, hogy nem gondolta meg magát, majd kiderül.
Értem..Köszi a válaszod.Nekünk talán annyiból könnyebb lenne,hogy a Kaáli helyben van,nem kell utazgatnunk.Bár ahogy írtad,ez meg drágább..Na,tényleg ráérek még ezen agyalni.
Hogy vagytok csajok?
Nekem ma valamiért nagyon rossz napom van.Mindentől a plafonon vagyok:-)
Sziasztok
Szamó: Mizus veletek?? Lassan közeleg a spermavizsgálat!! Férjed remélem nem gondolta meg magát? Tényleg túl vagy már a peteérésen? Nekem tegnap megvolt!!! Most nem fájt annyira mint szokott, furcsáltam is.
Macifül: Nem semmi árak vannak!!
Igen, sajna nagyon drága dolog, főleg a Kaáli :(
Jó olvasni, hogy ilyen pozitív vagy! Másképp nem is megy. A babónak is fontos, ha már ott van bent, hogy pozitív gondolatok menjenek felé! :)
Igen, az első lombik sikerült. :)
Hű ez jóhír :)
Szerintem az a tüsző mostmár bármikor megrepedhet, olyan nagy! :)
Nyálkahártya meg a legjobb :) Nekem azt mondta a meddőségibe az aszisztens, hogy a 10-es a legjobb!
Legyetek sokat együtt, még repedés előtt is meg után is! Minden nagyon szépen alakul! Tökéletes körülmények a fogamzásra! :)
Nagyon drukkolok!!!!
Köszi! Piálás? Megyeget. Ma már a 2 liternél tartok, meglesz estig a 3 tuti! Méregetem :S
Ja-ja, holnap doki, már nagyon nagyon várom!
Bizony, szépen mindenki bebabásodik! Csak pozitívan! :)
Az igazság az, hogy most van peteérésem, de nem hiszem, hogy sikerülne....:-(((((
A sorrend tényleg mindegy, csak sikerüljön mindannyiunknak!
Neked előbb lesz peteérésed,mint nekem:-))
De a sorrend tökmindegy nekem :-))))))))))
Orsi! Te vagy a következő Edina után!
Aztán majd megkívánom én is és követlek titeket!
Szia!
Persze,nem adom fel,végülis még szólhatnak.Ha meg nem szólnak,az se nagy tragédia,majd lesz valami:-))
Jobbulást fiacskádnak!!!!
SZUPER!!!!!
Hajrá! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!
Tudod, te következel a sorban!!!
Tessék azonnal bebabásodni! Ez parancs!
Szia!
Köszi a drukkot!!!
Abból a szempontból már várom én is,hogy akkor közelebb leszünk pár lépéssel a babához..Viszont(ha jól tudom) nem olcsó dolog,hiába támogatja a TB a beültetést.A helyzet az,hogy így az építkezés közepén egyelőre nem engedhetjük meg magunknak,a házra se biztos,hogy elég lesz.
Tehát,ha nem hat a szuri,ebből csak jövőre lehet vmi.
Na,de kár ezen aggódnom még,optimista vagyok,sikerülni fog!:-)
Neked egyébként az első alkalommal sikerült is?
Sziasztok
itt vagyok, voltam dokinál reggel. Jó eredményeket mondott. A jobb oldalon van egy 24mm-es tüszőm. Nyálkahártya is szép vastag 10mm-es. Hát nem tudom majd megláttjuk sikerül-e
Köszike!
Hogy vagy? Pocikád?
Hogy állsz a piálással? Megy a napi 3-4 liter???
Holnap doki???
Sziasztok!
Szamó! Jobbulást a kicsidnek!
Edina! Mi újság? Várakozó álláspont?
Orsi! Hajrá, előre! Drukkolok, hogy ne kelljen menni a Kaáliba! Először engem is sokkolt, mikor küldött a doki meddőségibe, de aztán már vártam, hogy induljunk és megérte inkább odamenni!
Sziasztok!
Nem sokat tudok jönni a napokban, rengeteg a munkám.
Éjjel kicsi csemetém belázasodott, így még nehezebb beosztani a napomat.....
Párom szerintem nem izgul, legalábbis nem mondja, nem beszélünk róla. Majd szerán.....5 nap a karantén, úgyhogy pénteken akciózhatunk utóljára.
Orsi! Ne add fel, hátha még szólnak!
Szia!
Nekem az egyik (ex)kolléganőm szerezte,mert ő természetgyógyász,gyógyszertárban,gyógynövényboltban tudtommal nem lehet kapni.4950 Ft volt,30ml.
Gyógynövénykoncentrátum,én csupa jó dolgot hallottam róla.Ha bármi gond van a szervezetben(nőgyógyászati,hormonrendszeri,stb..),ez a szer renbeteszi az energiapályákat,vagy mi:-)
Állítólag a pco-n is segített több embernek.Szerintem ártani nem ártok vele,mert csupa gyógynövényből áll,semmi mesterséges anyag.
szamó
izgul már a párod, a vizsgálat miatt??
Nektek mennyi sextilalom napot kell tartani? Nekünk 6 napot kellett
Szia
Ez a csepp mire jó?? Hallottam már róla, de már régen:) És hol lehet be szerezni, gyógyszertárban? Ára mennyi? Lehet én is kipróbálnám.
Semmi..Legalább azért szólhattak volna,még ha nem is kellek. De mind1:-)
Ez érdekes,mert nálam szept-ben diagnosztizálták a pco-t,és egészen januárig nekem is időben megjött mindig.Ez az elmúlt 2 ciklus volt katasztrófa..Tök érdekes.
Szijjjja!
Lehet benne valami, régen nem volt UH sem, meg nem csináltak ennyi vérvételt sem... Nekem pont a legfőbb tünet hiányzik, napra pontos a mensim....
Köszi a szorítást!
Az önéletrajzos munkahelyről még semmi???
Szia!
Ma már jobban fogom fel ezt az intézetes dolgot,csak tegnap sokkolt picit..
Kérdeztem én is a dokitól,miért van ez,h ennyi embernél alakul ki a pco.Azt mondja,nem tudja.De régen az a felfogás volt,h "majd jön a baba,ha jönni akar",és nem vizsgáltatták ki magukat az emberek ilyen szinten,hanem beletörődtek,hogy nem jön össze nekik.
Tényleg szomorú egyébként..Én se hallottam még előtte erről a betegséről.Meg a legfőbb tünet "csak" a rendszertelen menstruáció.Ebből pedig nem betegségre gondolnak,hanem ráfogják a stresszes életvitelre,fogyókúrára..stb.
Katonavizit?tyűűűhaaa...Szorítok majd nagyon!!!!
A Gynex cseppnek förtelmes íze van csajok!!:-))) de elszánt vagyok,és nyelem a napi 3×5cseppemet:-))
Nem mentem munkanélkülire,most táppénzen vagyok 2hétig:-)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!