Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Jajj, igen, azt olvastam. Akkor most closti, meg tüszőrepi? Ha figyelnek rád, segyikből sem lehet baj! Én drukkolok!!!!
A rosszullétek maradtak, csak a lelkesedés most jobban kitart a csütörtöki uh miatt. De jó lenne már jóízűen enni, és utána azt benntartani.
Szia!
Nekem 17.napom van,de nincs sok esélyem a terhességre most se. 14.napon voltam uh-n,egyik petefészekbe semmi,másikba meg a sok kis tüsző.
Te hogy vagy?
rosszullétek?Hányinger?Szagok?:-)
Sziasztok Lányok!
Ki hányadik napon jár?
Edina, asszem neked kéne előbb nem megjönnie! Nagyon drukkolok!!!
Szamóca, kisfiad teljesen meggyógyult? Nálatok mikor lesz katonavizit?
Orsa, Neked is megy a drukkom. Hányadik napod van?
Maci, miken gondolkodsz?! Szülés? :) Hol van az még?
Persze, ezt nem lehet erre fogni, a korán születésre. De egyébként én nagyon félek tőle!
Sokat mondogatom neki, hogy amíg nincs legalább 3000 g és [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]50 cent[{[{[/A]}]}]i addig bent kell maradni :)
Igen, szerintem is minden rendben lesz!
Azt mesélte, hogy ő nagy baba a többiek között. Sok a 700 g-os pici :(
Egyedül az első nem tetszik, az olyan siratós, azt átugrottam.
Megismerik tényleg, mindenhol ezt olvasom, hallom. Kiváncsi vagyok majd a reakciókra. :)
Barátnőm kislány megsületett a 31 hétre és nagyon sír mindig az inkubátorban, de ha beszélni kezd hozzá akkor abbahagyja és figyel. Nyitogatja a szemecskéit :)
Semmi gond! Már túl vagyok rajta!
Most megyek főzni, de azért még leszek!
Sajnálom! Bocsi :(
Remélem hallgatod hamarosan :)
Mikor párom átmásolta ideadta, hogy hallgassam meg, jó lett-e. Hát, nem bírtam végig hallgatni, rögtön sírtam.... Eszembe jutottak a pocakos hónapok.......
De nemsokára én is hallgatom majd ezerrel!!!! Ezt veheted fenyegetésnek:-))))
Abban biztos lehetsz, hogy bepótoljuk!:-))))
Pihenjél sokat-sokat-sokat!!!! Most ez a dolgod!!!
Örülök, hogy tetszik a zene, én is imádtam! Rengeteget hallgattam. Mondjuk van rajta 1-2, ami annyira nem jött be, de a többi nagyon szuper. És mikor Gergő megszületett észrevehetően felismerte a zenéket!
Majd bepótoljátok, ha mindketten jól érzitek magatokat!
Köszi, pihenek. Nem sokmindent csináltam ma, de rögtön szúrt, feszített, fájt, így jöttem is befelé vissza az ágyba.
Netezek és közben a cd-t hallgatom amit kaptam Tőled. Tetszik :)
Majd átírom én is az enyémet Neked.
Köszi! Ja, betegen...... Pesten vettem párom egy cuki kis ajándékot, nagyon örült neki! Aztán nekem a fogam fájt, meg a torkom, ő meg alapvetően sz@rul volt....Szép! Pedig a gyerek sem volt itthon délelőttig (péntektől) és még csak ki sem tudtuk használni:-((((
Nálad mi a helyzet? Görcsök elmúltak? Pihikézel?
Értem, de azért még bármi lehet! Amíg nem jön a dög, addig...
Boldog házassági évfordulót! :)
Hogy telt?
Szia! Itt vagyok!
Azért nem lesz, mert nem tudtunk igazán sokat együtt lenni......
Nameg a méhszájam nagyon lent van, megjöttek a pattik, úgyhogy várom a vörös dögöt.....
Szia Szamó!
Itt vagy még?
Pihenj, igyál sokat és jobbulj!
Miért írod, hogy úgy sincs baba?
Mizujs Csajok?
Sehol senki?
Én most értem haza melóból. Elég vacakul érzem magam, voltam doki néninél, megvizsgált, valami hangszál melléüreg gyulladásom van, vagy micsoda.....Kaptam gyógyszert, de persze olyat, amit akkor is szedhetek, ha netán baba van. De most úgy sincs.....
Köszi :)
Szerintünk is, ha kutya akkor az legyen nagytestű, bár régen mikor gyerek voltam kicsi tacskónk volt, őt is imádtam.
Kaja az valóban sok, főzni szoktam neki. Farhát, rántott leves, abba szárazkenyér, anyum, mamám gyűjti a zsírokat, kenyereket, mindig van mit kapjon.
Ha nincs időnk főzni akkor meg konzerv. Na meg mindig van itthon egy kis száraztáp. A 15 kilósat szoktuk venni :) Szerencsére nem válogatós kutya.
Apum sem szereti a kutyákat, de így hogy nálunk van, így szereti. Kenel? Úgy sem tűrné meg? Vagy akkor meg mi értelme?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!