Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Nem csodálom, hogy fáradt vagy, Te mindíg ezer felé rohansz, "szanadidődben" dekorokat gyártasz, kertészgetsz stb...stb...
Egyébként az aluszékonyság nálam nem igazán volt jelen, pedig a kávét is egyik napról a másikra kellett letenni. Inkább csak az éjszakai pisilések miatt voltam fáradtam, meg a kevesebb energia éreztette hatását, de nem volt az a hűde nagy álmosság. (legalább ez, bár elcserélném :)
Lelkem rendben.Megkönnyebbültem.Már nem éreztem jól magam ott.A férjem hugát én vittem oda dolgozni kb fél éve(2személyes kis üzlet),ezalatt ismertem meg jobban.Csalódtam benne.Teljesen a fejemre nőtt(ez nagyrészt az én hibám).Azt lett belőle,hogy szinte kitúrt onnan..Most ő veszi át az üzletet vállalkozásban..
Legyen benne sok öröme:)
:S
Én úgy tudom, 10-12. héten kell ezt megcsinálni, pénteken leszek 12 hetes (mármint 11-én), de multkor valami 3 napot mondott a dokim, amivel fiatalabbnak gondolja, és ezért így tettük az időpontot.
Szia!
Ez nagy lépés! Lelked?
Szia:)
Az ásítozás rám is jellemző,ne izgulj:) én a tavaszi fáradtságnak tudom be.Most voltunk a VOLT munkahelyemen,elhoztuk a maradék cuccaimat is végre:))
Na tessék! Kicsit nem jövök és mindjárt tracspartit rendeztek......
Főzök ezerrel, közben pedig sasolom a gyerkőcöt, kint van az udvaron.
A 10-e nálunk is nagy nap lesz:-)))))
18-án megyünk genetikai vizsgálatra, anyai vérvizsgálat+4D fel az Istenhegyi útra.
Amíg nem jelentkeztem be nem volt semmi gond, azóta én is fosok, mióta tudom mikor megyünk.
10-én megyek nyakiredőre, be vagyok tojva...
Te mikor mész?
Örülök, hogy minden ok!
Képzeld Szamó, egy nagyon bölcs dologra jöttem rá ezidő alatt: NINCS olyan dolog, aminek nincs szaga :( Mindennek van...
Remélem, hamarosan vége a rosszulléteknek, de mindenképp kitartok! :) Már öblítőt sem használunk. Meg csak nagyon sensitive dolgokat, amiben a lehető legkevesebb parfümanyag van.
Biztosan fény derül rá, hogy miért ilyen nehéz, és talán csak egy pici segítség kell, és finishbe értek!!
Sziasztok!
Persze, minden rendben! vagyis remélem!
A kávé illatát én sem bírom :) meg még pár dologét, de nem olyan vészes, mint Nálad!
Megy a drukk mindenkinek az elkövetkezendő 2 hétben! Hajrá, hajrá! :)
Halihó!
Köszi a drukkot, ránk fér:-))))
Az igazság az, hogy én már reménykedni sem merek.....Megvárom a vizsgálatok eredményét, remélem fény derül a sötét foltokra......Mert ha nem, akkor egyszerűen az lehet, hogy a testem nem akar babát......Remélem az előbbi lesz.....
Próbálj elkerülni minden "szagos" dolgot. Meglátod nemsokára enyhülnek ezek a rossz dolgok és élvezheted pocakosságod minden másodpercét, öleléssel együtt!
Szia Nikice!
Köszi,én is jókat hallottam róla!
Jól vagy(tok)?Nem birod a kávé szagát?Nálunk szerencsére még kávéfőző sincs,mert én nem kávézok,a férjem meg nagyon ritkán,de azt is a haverjánál:)
Sziasztok Lányok!
Szobafogságomat töltöm, a párom kávét főz, szal vagy fél óráig biztosan ki sem tudok menni.
Edina, Szamó, nagyon drukkolok a jövőheti akciókhoz! Orsa, neked is hogy hassanak a cseppek, már hallottam róla más fórumokon is!
Mindent bele Lányok!!!
Maci, remélem, minden rendben veletek!
Pussz
Sziasztok!
Szép hétvégét mindenkinek!!!!
Hétvégén itthon leszünk, úgyhogy szinte állandóan gép közelben leszek. Néha benézek, hátha itt vagytok!
Hát Szamó,nem hiszem..a 14.napi uh-n nem volt nagy petesejtem,így elég nehéz lenne..
Kedden nekem is meglesz e Gynex cseppem,és azt mindenképp elkezdem szedni,akár lesz mensi,akár nem.Hátha segít..:)
Na jóccaka,majd holnap benézek:)
Szióka!
Itt vagyok:-))))
Üdv Norycica! Kérdésed lenne? Csak bátran! Kicsit sem baj, hogy itt vagy! Sőt.....
Orsi! Biztos, hogy meg fog jönni? Nem lehetsz pocakos?
Akciódús lesz a jövő hét:-))))))
Szia!
Látom idetaláltál:)
Szamó és Edina biztos segít majd neked a kérdésedben,csak nem tudom mikor érnek ide..:)
Húú csajok!Akkor izgi lesz a jövőhetetek:))) meg az utánna következő 2hét is..Tényleg hajrá!!
Én még mindig a mensimet várom!Kivételesen:)
Szia!
Akkor egyszerre érünk!!!!! HAJRÁ!!! HAJRÁ!!!!
Szió
Peteérésem csak jövöhéten szedra-csütörtök környékén lesz:) Hétfőn megyek uh-ra, megnézzük mizus odabent?! puszi mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!