Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? fórum

Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)

2078. Szamó (válaszként erre: 2077. - T.Orsa)
2008. ápr. 10. 12:36

Köszi!

Igyekeznek meggyógyulni...remélem....

Május 8-ra kaptunk új időpontot. Kicsit messze van, de majd eltelik. Így repülnek a hónapok.....Észre se veszzük és megint eltelik egy év......

2077. T.Orsa
2008. ápr. 10. 11:30

Szia!!

Húúú,akkor jobbulást nektek!!!

Sajnálom,hogy elmaradt a vizsgálat,így lehet jön még egy nehéz hónap..:-(

Kisebb megszakításokkal,de itt leszek.

2076. Szamó
2008. ápr. 10. 09:29

Sziasztok!

Lesz ma valaki? Hogy vagytok?

Gyerkőcöm szerencsére jobban van, kifelé mászik... Sajna kiderült, hogy vérszegény. Minden reggel vasat kell szednie, alméletileg fél évig.

Tegnap óta párom is nagyon beteg. Magas láza volt (ma már nincs), fáj mindene. Így a katonavizit is elmaradt:-(((((

Én még tartom a frontot, csak a torkom fáj picit.

2075. T.Orsa
2008. ápr. 9. 19:26
Sehol senki?
2074. Szamó (válaszként erre: 2073. - 16e8707293)
2008. ápr. 8. 16:31
Akkor reméljük csak átmeneti rosszullét és nem valami csúnya nyavalya......
2008. ápr. 8. 15:14
Apácskám ma ment el dolgozni,holnap délben jön haza csak holnap este tudnánk összebújni. De én nem hiszem, hogy még egy peteérésem lenne, nem érzem úgy. Azt meg tudom különböztetni.
2072. T.Orsa
2008. ápr. 8. 14:22

Felénk van most hányós vírus..

Most én is beteg vagyok.Megfáztam,torkom is szépen bevan gyulladva.Kaptam antibiotikumot,de max holnapig szedem még,mert hétvégére várható peteérésem,és nahogy baj legyen,ha esetleg sikerülne megtermékenyíteni..

A clostitól tényleg lehet többszörös peteérés,hátha az..

Mert terhességnek még korai..

2071. Szamó (válaszként erre: 2070. - 16e8707293)
2008. ápr. 8. 11:16

hátha a clostitól lett mégegy....

Én már az UH-nak sem hiszek.....

2070. 16e8707293 (válaszként erre: 2069. - Szamó)
2008. ápr. 8. 11:10
igen szedtem. Nem hiszem, hogy peteérésem lenne, hisz már túl vagyunk rajta. Pénteken volt. És csak 1db tüszőm volt. remélem nem leszek beteg:(
2069. Szamó (válaszként erre: 2068. - 16e8707293)
2008. ápr. 8. 10:57

Szióka!

Remélem nem valami nyavalya kerülget.....

Nem lehet, hogy megint peteérésed van? Ritke, de lehet......Nem emlékszem pontosan, szedtél most clostit?

2008. ápr. 8. 10:32

csajok, én ritka szarul vagyok:(((

Hányingerem van, péntek óta!! De nem tudom mitől?! Attól még nem igazán lehet, ma lehetek olyan 4-5dpo-n. Fogalmam nincs mitől, meg olyan sok nyálkám van, bocsi!!!

2067. Szamó
2008. ápr. 8. 07:32

Halihó Mindenkinek!

Edina! Ez tök szuper! Mintha a mi történetünket olvasnám, Gergő is így kezdte. Azóta is imádja az ovit. Most, hogy kicsit jobban van már kezdi emlegetni az ovit, hiányoznak neki a barátai, az ottani játékok, a szerelme és az ovónénik....

Meglátod Viktória is szeret majd járni! Ha már elsőre így tetszett neki:-)))))) Hatalmas megkönnyebbülés ez egy anyának! Mennyivel rosszabb lenne, ha úgy járnátok oviba, mint Nikicéjék, sírdogálva. Biztosan szörnyű lehetett.....

Ma dél-1 óra körül megyünk a laborba az eredményért, aztán 2-re a háziorvoshoz. Időpontra megyünk, kíváncsi leszek így mennyit kell várni! Holnap ha minden jól megy, akkor Anyukámmal lesz Gergő, mert mindketten dolgozunk. Csütörtökön utazunk a vizsgálatra. Pénteken a párom marad itthon , de reméljük, hogy addigra már helyrejön a kicsi Manónk! Szombaton Pesten leszek. Zajlik az élet.

2066. T.Orsa
2008. ápr. 7. 18:28
szivesen:)
2065. 16e8707293 (válaszként erre: 2064. - T.Orsa)
2008. ápr. 7. 18:21
26. töltöttem március-21-én. Igen, párom is igy gondolta:) köszönöm Orsi
2064. T.Orsa
2008. ápr. 7. 18:07
Szarintem ugyanannyi,mintha rendesen dolgoztál volna.A szabi,az szabi.Miután betöltötted a 25.éved,már 21 nap jár,azelőtt pedig 20 nap.Attól függően,hogy mikor lettél 25 éves,vagy 41 vagy 42 nap jár 2évre.Szerintem..
2063. 16e8707293 (válaszként erre: 2062. - 16e8707293)
2008. ápr. 7. 17:29
nem tudjátok, hogy a 2év gyesre mennyi nap szabi jár??
2062. 16e8707293 (válaszként erre: 2061. - Nikice)
2008. ápr. 7. 17:28

Sziasztok

NAgyon jó volt az ovi:). Épp, hogy odaértünk már rohant is játszani Viktória, ovónéni mondta, hogy nyugodtan menjek ki és töltsem ki a papírokat!! Be néztem sokszor azért, de Viktória nagyon szépen el játszott a többi gyerekkel. Fél10-re mentünk délben kellett eljönnünk ,mert jött az ebéd a gyerekeknek. Na, ekkor jött a nagy sírás, hogy ő itt akar ebédelni, és aludni én nyugodtan menjek haza!!! Alig tudtunk eljönni, annyira sírt, hogy mért kell neki haza mennie. Legközelebb szerdán- és csütörtökön megyünk, de akkor már ott hagyhatom őt, pár órára, addig intézem majd a dolgaimat!!! Olyan büszke voltam rá, hogy szépen viselkedett, jól eljátszott. Haza felé mondogatta, hogy milyen jó ez a ovi, szeretni fog járni. Még most??!!

21-től meg mindennap megyünk majd oviba, akkor tölti a 3.

Úgy hogy jól telt a napunk:)

2061. Nikice
2008. ápr. 7. 15:00

Sziasztok!

Szamó sajnálom a tortúrát! :( Szegényke, az ember az összes vérét adná, csak a piciket ne kellene bökdösni. Mielőbbi jobbulást kívánok a kis hősödnek!

Edina, remélem minden ok volt ma, és Viktória haza sem akart jönni! (ez nagy könnyebbség lenne Neked!) Én két évig síró gyreket hagytam az oviban minden reggel, azt hittem, sose lesz vége. Mostanában is sokat panaszkodik, hogy "utálja az ovit", de mostmár az alvás miatt, persze, 6 és fél éves, ma íratta be az apa! :)

2060. T.Orsa
2008. ápr. 7. 14:50
upsz..az nem szalattam,hanem SZALADTAM:-))
2059. T.Orsa
2008. ápr. 7. 14:49

Szia!

Reméljük akkor nem komolyabb a baja,"csak" a torka van begyulladva,és azért lázas.

Én egész jól vagyok,voltam edzeni,aztán a bankba.Csak egy szimpla sms szolgáltatást szerettem volna tőlük,hogy tudjuk azt,hogy mikor és pontosan mennyi törlesztőrészletet von le tőlünk a bank.Hiába van közös számlánk,csak a férjem tudja ezt elintézni..

Aztán ahogy szallattam a buszra(éphogy elértem),szakadt az eső,a szél kifordította az esernyőmet,szépen eláztam.brrr..

Mosógépet bekapcsoltam,tettem fel pulykanyaklevest,vacsira kész is lesz:-))) kiváncsi leszek,h Pisti mit fog hozzá szólni:-))))

Akkor most őrzöd a fiacskádat,és nem dolgozol?

Tényleg!Edina,milyen volt az első ovis nap?

2058. Szamó
2008. ápr. 7. 13:02
Hogy vagytok Csajok?
2057. Szamó (válaszként erre: 2053. - 16e8707293)
2008. ápr. 7. 13:01
Ovi???????
2056. Szamó
2008. ápr. 7. 12:51

Sziasztok!

Most értünk haza a kórházból, meg a doki nénitől.

Túl vagyunk a vérvételen! Jobban viselte, mint gondoltam! Bár igaz, hogy reggel nem akart kikelni az ágyból, minden gond előjött: neki fáj a hasa, lába, ő álmos, pihenni szeretne.....Mindegy volt, csak a kórházba ne menjünk! Hősiesen viselte, pedig vártunk eleget:-(((( A gyerekosztályra kellett menni, így tudtuk, a háziorvos így mondta. Reggel 8 előtt értünk oda, vártunk, pont akkor volt dokiváltás. És vártunk. És vártunk. Megkérdeztem egy nővérkét, hogy hogyan működnek itt a dolgok, vérvételre jöttünk, mire közölte, hogy itt nem veszik le, csak annak, aki bent fekszik! Menjünk át a gyermek szakrendelőbe, majd ott! Szép! Alig voltam ideges....Megvártuk még a főorvos, de ő is csak megerősíteni tudta, séta át a másik szárnyba. Persze ott is vártunk. És vártunk. A gyerek étlen-szomjan! Végre beszólítottak. Sezerencsére nagyon rendesek voltak a nővérek, ügyesen megszúrták. Nem is nagyon sírt a drágám! 3 kémcsövet kellett telecsöpögtetni. Közben beszélgettek a gyerkőccel minden féléről, próbálták elterelni a figyelmét. Sikerült! A kézfejéből vették. Sajna nagyon sűrű a vére (lázas, alig eszik-iszik, reggel volt), így lassan teltek a kémcsövek. Ígértem neki ajándékot, ha jól viseli. Hát, megérdemelte! Az én kis hősöm!

Aztán hogy ne unatkozzunk elmentünk a háziorvoshoz, mert egyre csúnyábban köhög. Tele volt a rendelő! Vártunk. És vártunk. Még jó, hogy útközben vettem neki fornettit, meg egy itókát. Bár csak 2 szem sütit evett meg, de legalább evett! Nagy nehezen sorra kerültünk, megvizsgálta. Semmi extra. A torka picit piros, de nem vészes. Kaptunk gyógyszert. Holnap kell visszamenni a véreredménnyel. Szerintem a héten már nem megy oviba, inkább itthon pihen.

Most alszik. Az ebéd nem nagyon ment, de legalább egy kis levest bele tudtam erőltetni....

2055. T.Orsa (válaszként erre: 2054. - Szamó)
2008. ápr. 6. 21:40

Reméltem,hogy már jobban van,jobbbbbbulást neki!!!

A vérvételnék meg szorítok,hogy minden rendben legyen,főleg az eredménnyel kapcs-ban!

Jó éjt

2054. Szamó (válaszként erre: 2053. - 16e8707293)
2008. ápr. 6. 21:11

Szia!

Sok sikert! Majd írj, hogy milyen volt!

Mi reggel vérvételre visszük Gergőt....Már most félek. Még mindig nincs túl jól, még mindig lázas, most már csúnyán köhög is. Hogy ebből mi lesz?

2008. ápr. 6. 07:06

Jó reggelt:)

Holnap viszem először Viktóriát az oviba, kezdődik a beszoktatás:)

2052. T.Orsa (válaszként erre: 2051. - 16e8707293)
2008. ápr. 5. 10:21
Szerintem kevés pasi örül neki,ha megmondjuk,hogy mikor KELL szexelnie..:) ez náluk nem így működik sajna.
2051. 16e8707293 (válaszként erre: 2050. - Szamó)
2008. ápr. 5. 09:47

Remélem gyorsan helyre rázódtok mindketten.

Ismerős, mi is nagyon sokszor kerülünk mélypontra.

Igyekszünk mindig megbeszélni. Hol én, hol pedig ő biztat engem, hogy ne adjam fel, lesz még nekünk babánk. Néha nyafizik, hogy mindig én mondom meg mikor legyünk együtt peteérésemkor. Ő olyan pasi akinek nem nagyon lehet megmondani, hogy mikor ....

Néha belemegy, néha nem, na olyankor szoktak megsértődni:) Jól elkalandoztam:) Egyébként ma jön haza a párom, nem volt itthon péntek reggel óta, mert elhelyzték őt is Budapestre és ott 24 órázni kell neki.

2050. Szamó (válaszként erre: 2049. - 16e8707293)
2008. ápr. 5. 08:18

Szia!

Rátrafáltál....Lelki mélypont......

De úgy érzem már kifelé megyünk!

Ma már beszéltünk a csürtökről......

2049. 16e8707293 (válaszként erre: 2048. - Szamó)
2008. ápr. 5. 06:15

Peteérés megvolt, csak épp.....Na, mindegy, nem lesz most sem baba....Majd legközelebb!

Ezt ,hogy érted, nem tudtatok együtt lenni???

Egyébként mostanában nálunk is akadályba ütközik, Viktória állandóan átjönn a mi ágyunkba éjszaka:( Vagy már este altatás után ott köt ki nálunk, hát ilyenkor nem szoktam örülni. De azért meglehet oldani, mindent

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook