Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Nagyon szép a kutyutok! És tényleg egyfolytában mondta a magáét:-)))))
Én is nagyon szeretnék, de Apósom nem tűrné.....Na meg ha nagy testű, akkor győzzed kajával, meg takarítani utána, ha meg kicsi, akkor nem sokat ér, mint házőrző...Zsebpiszok meg nem kéne.....
Teljesen változó, hogy mivel kezdenek. Előfordulhat, hogy időzített együttlét (ami eddig is) vagy inszem (ez szerintem valószínűbb) Szerintem meg is lehet beszélni a dokival, hogy nem akarjátok tovább a clostit, csináljatok valamit.
Ha 10 hónappal ezelőttiek a leleteid akkor lehet, hogy újracsinálják, de ha friss akkor nem. Nem rég volt a hormonvizsgálatod, nem? Meg a párod is nem rég volt.
Nekünk mindent elfogadtak Budán, csak a párom ment, plusz mindkettőnknek volt nagy vérvétel, vércsoportmeghatározás, hiv, hepatitis, stb szűrés. De ez intézetfüggő is.
Örülök, hogy jól telt a hétvégéd!
Nem semmi, hogy most fájnak a fogaid, miután elvileg mindegyik jó... ki érti?
Lányok! Nyáron tényleg csinálhatnánk egy nagy talit :)
Akkor tanuljatok :)
Emléxem mi mikor kivittük csak a fűbe pisilt, máshova nem. Nagy dolgát végezni meg csak a kerítés mellett, jó messze tőlünk. Mai napig sosem teszi előttünk :) Szégyenlős???
Na meg sokáig nem merészkedett a kapuig, meg nem mert lemenni a kert végébe, na mostmár bejárná az egész várost, ha tehetné és be nem áll a szája, állandóan ugat valamit :)
Nagyon szeretjük, szoktam neki mondani, hogy: menj apához, ne nyálazz össze stb.
(jól kitértem, bocs)
Szia Edina!
Sajna (vagy nem sajna), ebben nincs tapasztalatom. Nekem a doki azt mondta, hogy ha eltelik 1 év és nincs semmi eltérés a leletekben, akkor inszemi! Az egy év már bőven eltelt.....Most már csak meg kéne lenni a katonavizitnek és a hormontükörnek és akkor léphetünk.
Annyira jó volt tegnap! Pesten voltam továbbképzésen, sokat tanultam, sok körmössel beszélgettem, tapasztalatot cseréltünk.
Ja, és persze jó volt találkozni Macifüllel!!!
Csajok! Csináljunk a nyáron egy fórumtalit!!! Olyan jó lenne mindenkivel személyesen is megismerkedni! Nem?
És az is kiderült, hogy Macival egyforma a keresztnevünk:-))))
Az intézettől én is tartok egy kicsit, bár sejtem, hogy alaptalan!
Nálunk ez a hónap elszállt..... Párom még mindig beteg, de szerencsére már jobban van.
Fel a fejjel csajok! Tegnap már láttam gólyát!!!
Bocsi, hogy csak most jöttem, de alig van erőm. Pihengettem délelőtt, elmentem a csemetémért a nagymamájához. Végre haza jött! Péntek óta nem láttam..... Le is vágott már egy jó nagy hisztit:-)))
Most nyírtam meg a fiúkat, kopasztás:-))))
Vasalni kéne, de semmi kedvem hozzá:-((((
Én, a nagy hős, megcsináltattam az összes fogamat, tökre örültem, most meg 2-3 is fáj! Nem tudom mit csináljak, mert a doki néni azt mondta, hogy ha fájni fog, akkor sajna ki kell őket húzni és akkor koronát rak. Annyira nem szeretném! (én leszek a királylány:-)))
Itt vagyok már, itt vagyok!
Puszika mindenkinek!
Nekem nyugodtan,bármikor bármit írhatsz!Nem vagyok egy sértődős fajta:-)
Ez a kutya tényleg olyan,mint egy gyerek.Tanuljuk a szobatisztaságot:-)) Már volt 2pisi a folyosóra:-))
Szamóóóóó!
Merre vagy?
Sziasztok!
Örülök, hogy nem bántottam meg egyikőtöket sem ezzel. Nagyon féltem, igazából eddig le sem mertem írni, mert nem tudhatom kit mivel bántok meg. Ez kényes dolog, ez az egész babaprojekt.
Edina, szerintem, ha mondod a dokidnak, hogy olvasgattál meddőségi centrumokról és nem szeretnél tovább próbálkozni a clostival, mivel nem nagyon lett eredmény, biztos ad beutalót. Hogy hova, az teljesen mindegy, csak írjon egy javaslatot. Kérd a véleményét és Te válaszd ki az intézményt. Mi van hozzátok közelebb?
Na meg előtte gondoljátok, beszéljétek át férjeddel is, hogy akkor nekiindultok-e.
Nem tudom mi lehet az oka, hogy nem jön össze. Könnyen lehet, hogy azt mondják próbálkozzatok még. Unokatesóméknak is mindenhol ezt mondták, mert nem találtak problémát, kivéve a pcost. (A BMC-ben nem) Tegnap született meg a kislányuk :)
Orsi, tényleg nem kér sokat a dokid. Jó lenne, ha sikerülne az injekcióval, amit adni fog. Ha meg intézet, akkor hajrá!
Mikor mi mentünk sejtelmünk sem volt mi lesz velünk, mit fognak ajánlani, nem gondoltuk volna, hogy lombik lesz. Aztán belecsöppentünk és most itt a pici a pocakban, nem bántuk meg.
A kutyushoz gratulálok! Olyan rég volt pici a mi kutyánk, emlékszem virrasztottam vele 3 éjszaka is, nem bírta a bentlétet, de hideg volt kint. 3 óránként járkáltam hozzá, mint egy kisbabához :)
Sziasztok!
Én örülök Macifül,ha megírod a véleményed!
Ezt az egy hónapot megpróbálom,hátha sikerül legalább a peteérés,aztán nálunk is intézet lesz.Ezzel nem szabad viccelni.Egyébként nem kér sok pénzt,nem azért csinálja.Minden alkalommal 2000Ft-ot kér,akár ultrahangoz,akár injekciót ad.Szerintem nem drága.
Edina reménykedj,hátha nem jön a vérzés.Elvégre bármi előfordulhat.
Elhoztuk ma a kutyusunkat,itt van most is velem,aztán remélem minél hamarabb költözhetünk,és megy az udvarra:-)
Szamó,mizu veled?
Sziasztok!
Mi voltunk katona viziten, szegény párom nagyon megszenvedte, emrt először vizsgálta a doki és utána kellett mintát csinálni, amiből az derült ki amit soha nem goldotunk volna. Nekünk nem lesz babánk, mivel egyáltalán nincs sperma az ondóváladékban.
Úgyhogy maradt 1% esélyünk a babára, ha netán a herebiopszia után a kivett mintában 1-2 sperimumot találnak. De ennek minimális az esélye, meg várjuk a genetikai vizsgálat eredményét, de valszeg pozitív lesz, de az még 2 hét mire megjön.
Manapság egyre több férfinek van y kormoszóma rendellenessége, ami csak ilyenkor serül ki, úgyhogy most erősen padlón vagyunk, de azért próbálom benne tartani a lelket, amikor nem lát, akkor magamban bőgök.
Szerdán még viszünk itthonról egy adag mintát, hogy tuti legyen a gond, és után biopszia.
szerintetek ha van peteérés, stabil tüsző érés mellett, és a petevezető is átjárható, apa katonái is jók, akkor mért nem jön össze a terhesség?????
Dokim minden hónapban eddig úgy fogadott, hogy megint nem esett teherbe?????? Annyira ciki már hónapról hónapra oda járkálni, gonolom ismerős a helyzet. De mi mást tudnák csinálni?!
Szia MAcifül
Dehogy haragszom, örülök mindig más véleményének.
Szerinted, ha kérnem, akkor adna beutalót? De melyik meddőségibe? Gondolom megvan adva minden kórháznak, ha van ilyen "eset" akkor hová küldjék az embert nem?? Lehet tényleg tovább kéne már lépnem. Rajtam nőgyógyász nem tud segíteni, csak tűszőt csinál. Kéne egy endrokrinológus:( De itt a megyénkben nincs, beszarás, az egész!!
Sziasztok!
Edina! Drukkolok, hogy ne kelljen több clostis hónapot sem csinálni! Ha pedig szeretnél valamelyik meddőségi központba menni, kérd a dokid, hogy írjon beutalót. én mindig amellett voltam, hogy nem jó az, ha sokáig kezelget a nőgyógyász. De ez csak az én véleményem. Tudok elég közelről így is sikert.
Orsi, sajnálom!
Küldj el a francba, de szerintem nem éri meg hogy kezelget, úgymond töm hormonokkal a dokid (gondolom jó pénzért) és a féjed most megy katonavizitre csak! Mi van ha ott van a probléma? NE legyen! és sikerüljön a következő akció!!!
Ne félj az intézettől! Nem gáz hely. Azért jöttek létre, hogy segítsenek. Az áruk ami elkeserítően sok, de talán jobban megéri, mert hamarabb van eredmény.
Ne haragudjatok Lányok, hogy ezt írtam, remélem nem lesz sértődés meg ilyenek.
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Jó reggelt
Orsi: Sajnálom, hogy nem javul a helyzet:( Nekem a clostibegy is nagyon erős, nem is tudom mi lenne ha szuriznom kéne magam. De a dokim inkább gyógyszer párti. De nagyon vigyázz mert a pcot nagyon roncsolja a tüszőérlelő szuri, meg sajnos a closti is, de ez talán nem annyira. Én, úgy vagyok vele hogy eltelt lassan 10 hónap baba nélkül, én "örülnék" ha a dokim elküldene vmi meddőségi központba. Ha most sem sikerült a baba, akkor már csak 1 clostis hónapom lesz. Már előre félek, hogy utána ismét kezdődik majd a maratoni ciklus, peteérés nélkül:( Akkor mi lesz? Megint 60-70 napos ciklusaim lesznek? Jó, azt mondják a clostinak van utóhatása ha már nem szeded de az is max 1-2 ciklus, talán?! Én nagyon félek, ha eddig gyógyszerrel nem sikeült 6ciklus alatt teherbeesnem, akkor gyógyszer nélkül, tuti nem fog össze jönni. Elkalandoztam egy kicsit, bocsi.
Csütörtökön jönne a piri, szerintem jönni fog.
Sziasztok!
Voltam dokinál,az egyik petefészkemben semmi,a másikban megint csak a 3mm-es tüszők..
A doki megkegyelmezett,mégse kell még az intézetbe menni.Megpróbálunk erősebb tüszőérlelő injekciót+clostit is.Kapott a férjem beutalót katonavizitre..Egész jól fogadta,még poénkodott is,h reméli lesz valami csini nővérke,aki segít neki:-))
Veletek mizu?
Ige, vissza megyek sajnos. Pedig útáltam/útálom a munkámat. Egy három műszakos beosztást kell elképzelni, ahol Cabrió, és Audi autó tetőket gyártanak meg hozzá kellékeket. Én voltam a Meós.
Most kismama műszakban mennék, ha ez nem megoldható akkor pápát intek:) Hétfőn kell mennem, egyeztetni hogy mikor fogok majd kezdeni. De remélem még májusban itthon lehetek:) Van egy csomó szabim, tudod amiről a multkor is beszéltünk. Gondolom nem akarják kifizetni, inkább kiadják
Szia!
Hát igen. A Tóth is gyakori vezetéknév,meg most a Lili is felkapott:-) mi szerintem adunk neki majd még egy keresztnevet,hogy picit egyedibb legyen:-))
Na,ezel még bőőőőven ráérek..
Veled mizu?Ha most se jött össze a picur,akkor visszamész a régi munkahelyedre?Vagy keresel valami mást?
Szia Szamó
Még van egy hét a piros-dögig:(
Szia Orsi.
Barátnőm kislányát is Tóth Lilinek hivják. Ő Viktória legeslegjobb barátnője:))))
Nekünk is nagyon tetszik!Ezt már az esküvőnk előtt letisztáztuk a férjemmel,hogy ha kislányunk lesz egyszer,akkor Lili lesz:-) egyszerű név,de mégis nagyon aranyos.Meg a Tóth Lili tök jól hangzik:-)))
Érdekes,mert fiú névvel nem vagyunk így,arra nincs ötletünk.Pedig kisfiúnak is nagyon örülnénk.
Lehet,hogy ez valami tudatalatti dolog..:-)))
Köszi a szorítást,nagyon aranyos vagy!!:-)
Van egy könyvem,Kismamák kézikönyve a címe.Már kb fél éve kiolvastam,és kihagytam a mesterséges megtermékenyítés című fejezetet,mert akkor úgy voltam vele,ez minket úgyse érint..Hát,most újra elővettem a könyvet,és most csak azt a részt elfogom olvasni.
Na megyek,mozgok picit,meg sétálok,olyan szép idő van:-)
Majd jövök!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!