Most csaltak meg! (beszélgetés)
Háááát....
Ez is benne lenne a pakliban,meg inkább az, hogy ezek után mindig bennem lenne a bizalmatlanság
Igazad van, nem akarom a hidat felégetni magam mögött, mert eddig mindenhol,- főleg a cégnél és a családban - jött le teljesen egyértelműen, hogy rám épit sok mindent.
Azt tudom,hogy elkerülhetelen a "boritás" nyugodt hangon persze(én egyébként is ennek vagyok a hive) csak a helyzet nem tudom mikor lesz jó erre.Egy ilyet talán még én is meegbocsátanék, igaz utána mi lesz a BIZALOMMAL?
Jártam hasonló cipőben én is...értem miről beszélsz:(
De szerintem akkor is minél hamarabb meg kell beszélni a dolgokat,hisz Te is mondod,felnőtt emberek vagyunk,nem csitrik.Nekem sikerült anno,kívánom,hogy Neked is minden rendbe jöjjön.
Jó ez az oldal és köszönöm nektek a hozzászólásaitokat, segitett,hogy legalább valahol kitudtam ezt most beszélni magamból.
Nagyon tud fájni az ember lelke!!!
Csak tudod 40 évesek vagyunk, nem csitrik.
Gyerekről beszélgetünk,jövőröl.Tudtam, hogy sok barátnője volt, de eddig úgy nézett ki (és mondták is ) megváltozott, benőtt a feje lágya.
Eddig...
Férfiak , hmmm
biztos vele maradnék egy ideig. De másnak nem tanácsolnám:S
Fura dolog ez, de ha veled tervez , akkor szeret téged szerintem. Úgy látom ellentéteset írok az előző hozzászólásommal.
Igen talán tényleg nem kéne egy hetet várni még!
Vasárnap este, az asztal mellett méltó esti téma.
Csak tudjátok azt nem értem, hogy miért mondja, hogy szerelmem,miért csináljuk együtt a(z ő) házat
Miért hivott vissza?Miért iratkoztunk be 2 napja tánciskolába, miért beszél a jövőröl,miértm miért...????
Köszönöm!!Igazán 6-7 évet le is tudok tagadni.
Ezt is tanácsolták amit te mondasz,de mi van akkor ha pont ez erősiti meg őket( igaz azt sem tudom hogy milyen intenziv ez)
Ez nagyon durva...Voltam én is hasonló helyzetben előző kapcsolatomban, így tudom, mit életsz át.
Sokat fogsz sírni és rágódni az elkövetkező napokban-talán hónapokban, míg lépsz... Az már tényleg a körülmények és a személyiséged függvénye, hogy mit teszel! Tudod jól, hogy 2 választásod van, de előbb meg kell erősíteni magad. Nekem kellett legalább 5 hét kínlódás, mire elhagytam az illetőt, aki aztán földön kúszva akart visszajönni... Újrakezdés után én már nem tudtam megbízni benne, így végleg elhagytam, és azóta szép lassan begyógyult a seb.
Ja, és 40 évesen még nagggggyon fiatal vagy!!!
Elhamarkodni sem akarom a döntést, mert 3 hete elköltöztem Anyuéékhoz, egy kis összezörrenés után(kell neki idő, hogy gondolkozzon)akkor"kukázta össze".A második éjszaka volt a tegnapi, hogy hazudott ez miatt...
KIVAGYOK!!!
Tudjátok,ha meglenne a lakásom és nálam lakna könnyebb lenne,meg ha nem szeretném...
Imád a lánya(12 éves), a szülei, az enyémek is őt.Anyunak sokat segit a kemoterápia, hogy látja "rendbe jött az életem" valaki "megbecsül".
talán várok ezzel még,de valahol megalázó és lenéző, hogy ilyen hülyének gondol.
És hova menjek?
Mindenképpen tisztázni kéne a dolgokat.
Én nem tudnék így együtt élni senkivel...
Darcynak adok igazat,aki menni akar,menjen!