Most csaltak meg! (beszélgetés)
Ezt a hozzaallast en nem neveznem negativitasnak ! A hozzaszolo realissan latja az eletet ! Valamire valo pasit igenis vadasznak a nök , es keves van amit nem tesznek meg azert hogy , meg ne kaparintsak !
Termeszetessen akad huseges pasi is , de ez keves.Az is igaz viszont hogy , sok pasinak eszebe sincs elhagyni a csaladjat , mert szereti öket ! Csak egyszeruen idönkent felre lep.
Uhh !
Már azt hittem beteg vagyok...
Én nem látom sötéten a világot ez van, csak ti még nem tudjátok.
Soha nem tudódott ki a kapcsolatomba, hogy csalnak.
De persze ez nem azt jelenti hogy nem is történhetett meg.
Az eszem megáll, ha valaki általánosít...
s az lenne a nagyobb baj, ha valaki ezt el is hinné...
Nem akartam senkit megbántani ezzel. De nyitott szemmel járok. Szexológusok is ezt hangoztatják.
A szomszédunkban egy öreg 72 éves tyatyárol is kiderült hogy csalja az asszonyt örömlányokhoz járt, hogy minek az ne kérdezzétek.:)
szia !
úgy látszik minden fórumba bekeveredik valaki aki megmondja, h igenis az élet szar, a pasik bunkók, jobb úgysem lesz, szokd meg a szenvedést és különben is: kapja be aki boldog! :)))
ezzel nem akarlak megbántani, csak sajnálom h rossz tapasztalataid vannak, és persze mindenki mondja el a véleményét, de ennyire nem szabad negatívnak lenni és azt másokra átnyomni.
a férfiak nem csak ilyenek. persze vannak ilyenek is és szomorú h téged ilyenekkel hozott össze a sors, de hidd el vannak csodálatos férfiak is, és kívánom h te is megtaláld hamar a te igazidat,és akkor majd nem látod-és láttatod ilyen sötéten a világot :)
:)
beszálltál a hogyan általánosítsunk együtt buliba?
sajnálom nem értek egyet, ezzel kb. az állat szintjére degradálod a férfiakat.
nem vitatom, hogy a megcsalás nagyon általános napjainkban, de amit írsz túlzás, és sértő a férfiakra nézve.
Nem kell foglalkozni az ürgével.
A nő úgyis megcsalja majd őt.
Mert a nők csalfák.
Ez aztán a biztatás!
Jók a kilátásai mindenkinek...
Jaj ne legyél ilyen naiv, mert kellemetlen meglepetések érhetnek. A férfiakat ismerni kell.
Te ezek szerint nem sokat tudsz róluk.