Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Most csaltak meg! fórum

Most csaltak meg! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
106. 274c9996b8 (válaszként erre: 102. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 16:07
Remeljuk hogy , minden megoldodok Neked epp ugy ahogy azt Te kivanod !
2009. febr. 6. 16:07
a nők meg gyerekszülés után megutálják a szexet, és szarul vezetnek.
104. 274c9996b8 (válaszként erre: 101. - Gabriellaxp)
2009. febr. 6. 16:06
kb igy van ez !
103. spinneli (válaszként erre: 101. - Gabriellaxp)
2009. febr. 6. 16:05
ez egy kishitű hülyeség.
2009. febr. 6. 16:04

Tudjátok, nem hittem volna,hogy ismeretlenül ennyi bátoritást és ennyi segitséget kapok Tőletek.Nagyon jó, hogy vannak még ilyen tipusú emberek körülöttünk.KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!

Elbúcsúzom lassan, de remélem jó érzésekkel vissza tudok majd térni ide Hozzátok.

Mindegyikőtöknek KÖSZÖNÖM!!!!!

101. Gabriellaxp (válaszként erre: 77. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 16:03

Hello!

Mindegy mit csinálsz, minden férfi megcsalja a kedvesét, csak az impotens, és aki nem kell senkinek, marad hű. Akiről álmodban sem gondolnád hogy csal. Az is megteszi. Ez a férfiakba van kódolva, és nem tehetünk semmit. Hiába gyönyörű a nő akivel él, hiába kap meg mindent otthon. Minden hiába, nekik változatosság kell.

2009. febr. 6. 15:56

Ha végleg elenged, akkor meg is érdemli, és én nyáron is azzal nyugtattam csak magam, hogy a sors úgyis megbosszulja a dolgokat! A párom is megkapta a magáét a dolgokért, és ahhoz képest, hogy nem 1 sírós típus (mert ugye kemény pasi vagyok...), többször is bőgött a történtek miatt!

És, ha elenged, akkor mégsem ő a nagy Ő számodra, akkor lesz még jobb!

Nem vagy még semmivel elkésve!

99. 816fca07b8 (válaszként erre: 77. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 15:56

szia!

látom azóta került fel ez-az..

van egy másik történetem is, ami happy end, ha nem is úgy ahogy most te szeretnéd. ez arra válasz h valaki felad e mindent a látszólag semmiért..

fiú és lány együtt 2ésfél éve. beszélgetnek családról esküvőről, bár fiú nem túl lelkes desodródik és nem ellenkezik.úg ygondolja csak a szokásos félsz.aztán új kolléganő jön. egymásra néznek és TUDJÁK! rá vártam egész életemben. láyn is érzi valami nem stimmel. nincs megcsalás, csak sok-sok sms,beszélgetés telefonon,egy-egy sokatmondó pillantás. így telik el 3 hónap. a fiú tipródik:biztosat a bizonytalanért?? de érzi: a másik az igazi. és lép. megmondja. lány kiborul. a fiú elmegy és azonnal a másikhoz költözik. mindjárt akar esküvőt gyereket. lány lassan rájön: dehát nekem óriási szerencsém van, hogy fiú most találkozott a másikkal! hiszen nekem hamar, fiatalon adatik meg h megtaláljam azt, akivel ha egymás szemébe nézünk én is TUDNI fogom, nem csak akarni, h ő az igazi!

és az élet őt igazolta. túllépett.kinyílt. és megtalálta. van szép ház, esküvő és jön a baba

98. a7a90ace89 (válaszként erre: 81. - Survivor3)
2009. febr. 6. 15:54
Így igaz. Egy kapcsolat létrejöttéhez és megromlásához is két ember kell. S ha a harmadik belép a képbe akkor a harmadik is ludas.
97. 5751758c32 (válaszként erre: 91. - 816fca07b8)
2009. febr. 6. 15:54
Nagyon köszönöm, ez aztán egyáltalán nem okoskodás.Mondasz valamit,talán igy kéne bevezetni, és ha ezt elutasitja, várni egy pár napot utána meg...
96. e584b61b26 (válaszként erre: 94. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 15:53
Szerintem kezdd úgy hogy ezt mond neki ,előbb hallgasson végig,mondd el h te kész tényként tudod ezeket nincs mit tagadni,a megfelelő intelligenciájú emberek ilyenkor már nem is akarják tagadni!Mondd el hogy hajlandó vagy fátylat borítani rá s kérd meg h tisztázzátok!Mindent meg lehet oldani és helyre lehet hozni szerintem,ha helyre akarjátok és ha szeretitek egymást!:)
95. 5751758c32 (válaszként erre: 90. - C1e9612cd3)
2009. febr. 6. 15:51
Köszönöm,hogy ezt igy megosztottad velem.Jó lenne tudni, mit mond arra, hacsak közölném, hogy akkor átengedem a "másiknak" a helyem.Azt tudja, hogy mennyire tisztességtelennek tartom az ilyen szituációt,kérdés végleg elengedne-e?
94. 5751758c32 (válaszként erre: 89. - E584b61b26)
2009. febr. 6. 15:47
Azt én is remélem, és azt is,hogy nem nagyon akarja letagadni, mert akkor már megint lőttek az őszinteségnek, és ez már sajnos előre vetitené az egész végét.
93. 274c9996b8 (válaszként erre: 87. - Pont)
2009. febr. 6. 15:44

Ertem ! Csak hogy , egy pasi(es 1-nö is !) csak duhös lessz attol ha , az orra ala dörgölik a "hibait!"

Es hat itt az a kerdes hogy , szeretjuk a pasit es megakarjuk tartani ! Tehat eltavolitjuk a boldogsagunkat bemocskolo, zavaro TENYT !

2009. febr. 6. 15:42
bocs, h ilyen hosszúra sikerült...
2009. febr. 6. 15:42

Szia Iccike!

egy barátnőm járt kissé hasonlóan: 3éve együtt élnek,a srác kcsit fiatalabb,lány 38, 2gyerek, közös ház. a fiú egy nap: elmegyek.ne kérdezd hová,el kell mennem,túl sok a gond,és gondolkodnom kell. és elment.2hónapra. nem mondta meg hol lakik-kinél??-mit csinál. de hívta:szeretlek. karácsonykor hazament 1 napra-másnap újra el. közben sokszor látták egy exével. egyszercsak hazament. egymásra borultak. megbeszélték.nőről szó se esett. azóta sem. és boldogok.

ezt csak azért írtam, h láss más történetet is.

nagyon nehéz a helyzeted, de talán nem reménytelen. egy okos asszony tudja mit akar és a szerint cselekszik. ha akarod őt, talán ne támadd le h mindent tudsz, hisz semmit nem tudsz igazán. lehet h "csak" egy flört. egyébként meg-szerintem-sokkal megalázóbban és lehet "csalni" mint egy futó viszony. ha érzed,és eddig nem kételkedtél abban h szeret,ha tudod, h valóban rád épít, ha biztos vagy magadban is h neked ő kell,akkor talán elég csak ha olyasmit mondasz neki pl, h mostanában úgy érzed valami megváltozott, nem tudod mi, de érzed, és szeretnéd tudni, h ő mit gondol erről. h úgy érzed, valami törés van kettőtök között és ez zavar téged.. talán valóban valami gondja van veled-bocsi ezzel nem bántani akarlak sem őt felmenteni!!!- csak nem tudja h mondja el,vagy h kezelje.

lehet h észbe kap:-ajjaj! lehet h sejt valamit! gyorsan leépítem a kis titkos életem, nehogy elveszítsem!

és ha így van,és visszaáll minden a régi kerékvágásba,tán jobb nem is fírtatni h mi volt.

kívánom h mindenképp happy end legyen..

persze most nem okoskodni akarok, csak segíteni próbálok.. :)

2009. febr. 6. 15:41

Az én párom nyáron lépett félre, sőt! Nemcsak félrelépett, hanem akkor 2 hónapra külön is váltunk. Életem legborzalmasabb nyara volt. 1 olyan "nő"vel tette meg, akit én fogadtam be, mert vidéki, fősuli mellett nyáron dolgozni szeretett volna, de nem volt hol laknia Pesten. Hetekig hazudoztak nekem, úgy, hogy még a munkahelyünk is 1 volt. (igaz nekem csak másodállás volt ez) Borzalmasan megalázó volt, és iszonyatosan éreztem magam. Főleg eleinte, amikor kezdett összeállni a dolog, hogy kivel van, és mióta tarthat a hátam mögött a dolog, és még hány kollegánk volt bevonva az egészbe, akik ha kellett falaztak nekik, stb. Aztán kezdett a lelkem megnyugodni, mert a páromat boldogtalannak láttam, folyamatosan kereste a társaságom, láttam rajta, hogy isten igazából, már erőteljesen viszakozna, csak a büszkesége az, ami visszatartja. Mindemellett azért persze iszonyatosan irritált, az, hogy ugyan fiatalabb, szebb, csinosabb a leányzó, viszont ismerem a stílusát, ami borzalmas! És a történtek előtt 1 hónappal még a párom is döbbenten közölte velem, hallva a leányzó megnyilvánulásait, hogy (idézem) mekkora paraszt... Aztán mégis az kellett.

A vége a sztorinak mégis az lett, hogy bőgve jött vissza hozzám.

Nem vagyok híve az ujrakezdéseknek, de én is szerettem, és úgy éreztem, hogy megtudok bocsájtani. Igaz, hónapokon keresztül küzdöttem magammal, mert azért nem volt nap, amikor ne jutott volna eszembe az egész, a bizalmatlanságról már ne is beszéljünk. Szó szerint megerőszakoltam magam, hogy ne meneküljek ki a kapcsolatból. De folyamatosan próbált bizonyítani, és mivel úgy éreztem, hogy Ő a nagyŐ, tőle szeretnék majd gyereket, vele tudom hosszútávon is elképzelni a jövőmet, vártam, és adtam időt! Most azt mondom, hogy megérte!

Ő is tudja, hisz ismer, hogy mégegy újrakezdés nálam már nincs. Így a játékszabályok ismeretében, ha mégegyszer menni akar, akkor az örökre kell, hogy szóljon.

Ha te tényleg azt érzed a pároddal kapcsolatban, hogy Ő az, akitől gyereket szertnél, vele akarsz megöregedni, stb., akkor én azt mondom, adj időt neki! Viszont, mindenképpen tudasd vele, hogy ismered a kialakult helyzetet. És tudja azt is, hogy mik a játékszabályok, akkor aszerint fog lépni. Kihasználni viszont, ne hagyd magad! Ne legyél "B" terv!

Én nagyon nem vagyok híve a másik telefonjában, e-mailjeiben való kotorászásnak, nem is teszem. Ennek ellenére, még büszke oroszlánként is ismét van bizalmam a páromhoz. Ha úgy érzed, neked is menni fog idővel a dolog, akkor adj esélyt magatoknak!

89. e584b61b26 (válaszként erre: 85. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 15:39
Remélem meg tudjátok beszélni,s ha meg is bosátasz csak akkor tedd ha öszintén meg tudsz mert nagy sebeket tud ejteni a szívben az a bizonyos "tüske"!!!
88. 274c9996b8 (válaszként erre: 81. - Survivor3)
2009. febr. 6. 15:39
Az ilyen esetben azt nezi az ember hogy , mi/ki a legfontossabb az ember szamara ? ! Tehat megakarod tartani a pasit !Annal az egyszeru oknal fogva hogy , SZERETED !( Ezert a nö/nök mellekessek a hatterben:)
87. Pont (válaszként erre: 83. - 274c9996b8)
2009. febr. 6. 15:37

Az egész arra lett volna hivatott,hogy amolyan olaszos módon ,elé vágjon a vacilálásának ,hogy igaz lehet-e,vagy sem.

Nem komolyan értettem a péppé verést,hanem úgy ,hogy ha valami csípi a csőrét,akkor essen neki és kérdezze meg!:)

86. survivor3 (válaszként erre: 84. - E584b61b26)
2009. febr. 6. 15:37
Nem Iccikére gondoltam.
85. 5751758c32 (válaszként erre: 78. - E584b61b26)
2009. febr. 6. 15:36

köszi,de sajnos 20-as.

Nem szeretném őt elvesziteni, de azt sem, hogy hülyét csináljon belőlem.Ha ez csak egy kaland "megbocsájtható" talán, igaz a tüske az ott bennt marad, nagyon belül.Ha viszont nem kalandnal néz ki, akkor még rosszabb a helyzet.

84. e584b61b26 (válaszként erre: 81. - Survivor3)
2009. febr. 6. 15:36
Nem biztos lehet h a férfi lett szerelmes,de attól még a "régit" szereti de hát az érzelmeknek nem tud parancsolni!Sokminden oka lehet nem kell egyböl ujjal mutogatni senkire szerintem!!!!!!!!!!
83. 274c9996b8 (válaszként erre: 80. - Pont)
2009. febr. 6. 15:35

Ertem , csak hogy , avval semmit nem er el....(

Azon kivul hogy , esetleg nyomorekka veri duheben ? !

82. survivor3 (válaszként erre: 66. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 15:35

Megerőssítem véleményedet!

Küldöd a számot, vagy nem?

81. survivor3 (válaszként erre: 79. - 274c9996b8)
2009. febr. 6. 15:33

A-Á!

Ahhoz nyitott karok kellenek!

A nő is hibás!

80. Pont (válaszként erre: 76. - 274c9996b8)
2009. febr. 6. 15:33
Én nem a szeretőkre gondoltam ,hanem a férj verésére:)
79. 274c9996b8 (válaszként erre: 77. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 15:32
Ha szereted , harcolnod KELL ! A ferfiak ostobak es sokszor belesodrodnak a nöi karokba....(
78. e584b61b26 (válaszként erre: 50. - 5751758c32)
2009. febr. 6. 15:31
annyit tudok segíteni h a sógornöm t-mobile nál dolgozik,ha 30 as szám megnézzük!De lehet h ez neked nem lesz jobb söt,még jobban örlödni fogsz!valahogyan tul kell lépni!Nekem is volt egy 7 éves kapcsolatom,mikor éreztem h van valakije,nem mondta mert nem akart megbántani de tovább álltam,iszonyuan fájt,sokat gondolok rá most is, de ahogy elköltöztem eltelt egy hónap,odaköltözött az új szerelme a másfél éves fiával eggyütt!Ez mégjobban fájt,de belegondoltam h nekünk nem ment!Hátha boldogok lesznek ök!Szal sírd ki magad s utána gondolkkozz el!!Többször is!Lehet h nem ér annyit hogy bosszantsd magad!Fel a fejjel!!
77. 5751758c32 (válaszként erre: 75. - 274c9996b8)
2009. febr. 6. 15:29

még nem, mert talán hétfőn tudom meg a nevét.

Lehet,hogy jobb lenne nem tudni,én már ebben sem vagyok biztos.

A nagy kérdés, hogy valaki felad-e egy több mint másfél éves intenziv kapcsolatot, egy három hetesárt?

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook