Most akkor mi van? Mikor volt/van pé.-m? (beszélgetés)
11. cukoj
2013. márc. 5. 13:28
A ciklus.hu-n rámegyek a diagrammomra és kimsolom alóla linket. Az utolsót meg úgy, hogy rákattintottam a linkre, és az új megnyitott oldalon másoltam ki a linket. De egyik sem jó itt:(
10. maju
2013. márc. 5. 13:20
hogyan próbálod betenni?
9. cukoj (válaszként erre: 8. - Cukoj)
2013. márc. 5. 13:18
Hülyét kapok...mindenhol működik, csak itt nem:(
7. cukoj
2013. márc. 5. 13:16
Szerinted 24.-én volt? És akkor az ovu tesztem miért 26. és 27. napon lett +???????
6. cukoj (válaszként erre: 5. - Cukoj)
2013. márc. 5. 13:13
így sem:(
4. cukoj
2013. márc. 5. 13:12
Hogyan tudnám berakni a linket? Sehogy sem nyílik meg!
3. maju
2013. márc. 5. 13:09
Szia, a tojcsis nyák egyértelmű jele a peteérésnek.Sajnos még mindig nem tudom megnyitni a linket.A leírtakből következtetve 24.én volt peteérés,mivel másnap már emelkedett.
1. cukoj
2013. márc. 5. 12:41
Szeretnénk második babát a férjemmel, de...
PCO-s vagyok, és a ciklusaim nagyon változóak. Mercformint is szedek.
Ebben a hónapban vettem ovu tesztet, ami folyamatosan negatív volt, majd a 26. és 27. napon + lett!!! Ma vagy is a 28. napon még mindig +nak fest, de már a T halványabb!
Ezen kívül a hőm már a 24. napon lement, majd emelkedni kezdett. A nyákom tojásfehérje volt 24. és 25. napon is, talán még egy kicsit a 26. napon is.
Érdekelne, hogy akkor most volt már pé-m, vagy sem? Illetve szerintetek mikor volt?
Itt a görbém!
További ajánlott fórumok:
- Nem értem őt... most akkor mit akar?!
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Most akkor mikor van anyák napja?
- Ha a válást most adtuk be közös megegyezés alapján, akkor kb mikorra tűzik ki az első tárgyalást?
- Ha most eladok egy lakást, akkor mikor és mennyi adót kell fizetnem utána? Számít az, hogy irodaként van bejegyezve?
- Most akkor mikor volt az ovum?