Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek? fórum

Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek? (beszélgetés)

137. Krisztina3 (válaszként erre: 135. - Hofferke)
2009. márc. 15. 18:33
Gyógyuljatok drágáim! még jó hogy van tejcsi az már gyógyszernek is jó.Te javulgatsz?
136. Krisztina3 (válaszként erre: 127. - Kohi)
2009. márc. 15. 18:31
Kellemes volt a látogatás a demonstráció minket messzire került.Olvastam nektek mozgalmas szabadtéri programotok volt.
135. hofferke (válaszként erre: 134. - Kohi)
2009. márc. 15. 18:25

igen ez a konkrét hő, egyébként 38,3 volt neki a popsijában. Azóta, hogy hatott ismét jó a kedve, dumál, ivott is egy kicsit, meg evett. Remélem az este jobb lesz, mint a tegnapi! :)

Köszi az aggódást! :)

134. kohi (válaszként erre: 133. - Hofferke)
2009. márc. 15. 17:28

Okoskodni nem akarok, de ugye ez a konkrét hő?

Nem tudom "hol" méred...?...-de ugye levonod amit kell?

Az sem jó, ha nagyon visszaszorítjuk a hőt.

133. hofferke (válaszként erre: 132. - Kohi)
2009. márc. 15. 17:21
Végigpróbáltam már mindent, de semmi eredmény. Az esteóta nem volt láz ...., eddig, most hirtelen 15 perc alatt felugrott 37,7-re, így kapott egy kúpot, nem szeretném ha feljebb menne neki. :( Remélem több nem is kell!
132. kohi (válaszként erre: 131. - Hofferke)
2009. márc. 15. 16:53

Próbáltál poharat-csőröst-cumisüveget-kanalat?

Láza már nem volt?

Persze a pár korty is tökéletes, ügyesek vagytok.

131. hofferke (válaszként erre: 130. - Kohi)
2009. márc. 15. 16:41
Próbálkozunk, de pár korty víznél többet nem sikerült "belediktálni", most még türelmetlenebb az ivásnál, mint egyébként, de azért kínálgatom állandóan, az is több a semminél!
130. kohi (válaszként erre: 129. - Hofferke)
2009. márc. 15. 16:37

Örülök, hogy jól tűri. Andrisom sem esett kétségbe.

Akkor ma csak szopizás volt a szilárdon kivül, itatni nem tudtad?

129. hofferke (válaszként erre: 126. - Kohi)
2009. márc. 15. 16:31
Egyszer aludt egy fél órát, aztán később kint a levegőn egy másfelet, most magyaráz a kis rekedt hangján a járókába. Na meg vizslatja az akváriumba a halakat! A kedve hálistennek jó, így azért egy fokkal könnyebb! :)
128. hofferke (válaszként erre: 125. - Krisztina3)
2009. márc. 15. 16:28

Szia!

Sajnos nem, így holnap dokinénivel randizunk! Köszönjük a jókívánságot, rajta vagyunk a témán! :D Szerencsére a foga, most alábbhagyta, az legalább nem fáj neki! :)

127. kohi (válaszként erre: 125. - Krisztina3)
2009. márc. 15. 15:53

Dédi látogató jól telt?

Nem keveredtetek ugye semmilyen demonstráció közelébe?

126. kohi (válaszként erre: 124. - Hofferke)
2009. márc. 15. 15:45
köszi jót ettünk, utána ki a kertbe, férjemmel metszés-égetés, kisfiúnk nevetgélt rajtunk.Igen, ha a környezetben beteg van, nem nehéz elkapni. Andrisom is tüsszögött rendesen ill. köhögött is. Fenistil cseppeket is írt a doki,ez nagyon jó volt, mert legalább tuti tudott aludni éjjel. Amikor 2 napig nem adtam, folyamatosan fenn volt a tüsszögés-köhögés miatt.Én is adtam napi 10 Cebion cseppet. Remélem egy kicsit tudott pihenni is ill. TE IS..???Nekünk antibiotikumból s kijutott, erős lerakódást hallott a doki a tüdeje felett.
125. Krisztina3 (válaszként erre: 124. - Hofferke)
2009. márc. 15. 15:18
Sziasztok!csak nem úszta meg a kicsi vejem,annyira sajnálom.Jobbulást nektek.Ráadásnak még a foga is bánthatja.
124. hofferke (válaszként erre: 123. - Kohi)
2009. márc. 15. 11:05

Amíg távol vagy én írok! :)

Szívom neki folyamatosan, nem örül neki, de ez van, nem kívánságműsor! :) Még csak c-vitamint adtam neki (2x 10 cseppet), ez lett volna a megelőzés, de két takonypóc uncsitesó mellett nem lehet mit tenni, fertőznek (én is tőlük lettem beteg, egyenesút vezetett idáig)! Hétfőn tanácsadásra kellett volna mennünk, de inkább elviszem délelőtt rendelésre, megvizsgáltatom alaposan, a dokinéni majd mondja, hogy mit szedjünk. A sinupretet a kis "bacifészkek" szedték, most a 3. unokatesónál van a maradék és ő issza. Egyelőre folyik neki szépen kifele, meg úgy nézem, hogy nem gyulladt, gennyes. Köhög is, meg tüsszög is, de ezt lehet hogy csak a váladék ahogy vándorol neki, az iritálja neki. Reménykedem! Most alszik, nem kínzom az altatással, engedem, hogy cicizzen, legalább a folyadékpótlás megvan neki. Pohárból úgyse akar inni, legalább innen megy egy kicsi! :)

Ja, bocsi! Nektek egyébként jó étvágyat! :D

Nálunk estére sütőtök lesz a menü, ha felébred most, akkor meg alma-körte koktél! :) Ezt szereti, meg televan minden földi jóval! Legalább ez is vitamin! Hátha segít!

Megyek én is vasalok egy kicsit amíg alszik! Majd még visszanézek! :D

123. kohi (válaszként erre: 121. - Hofferke)
2009. márc. 15. 10:42

Remélem jobban lesz kicsi fiad. Türelem.

Andrisomnak 1 héten tudtam rengeteget szívni, inkább kifelé-mint befelé menjen.

Kicsit lelépek, reklamál a lelkem éhes, hozom a fincsi zabpelyhes gyümölcsöt.

Majd még benézek...

122. kohi (válaszként erre: 121. - Hofferke)
2009. márc. 15. 10:37

Sajnálom, akkor megvan a tegnapi nyűgösség oka.

Szívjad sokat, ez a legjobb terápia. Köhög -tüsszög is?Kisfiam Andris 4 napja jött ki belőle, Sinupret cseppeket szedett, ez nagyon jó. Gyógynövény alapú nyákoldó. Folyadék most a lényeg.

121. hofferke (válaszként erre: 117. - Kohi)
2009. márc. 15. 10:32

Jó reggelt egyébként! :D

Az éjszaka nem telt valami fényesen; az este nem a fürdés mi8att volt főként nyűgi, hanem mert 38 fokos láza volt a szentemnek. :( Most láztalan, de az orra folyik folyamatosan, 5 óra óta csak szívom neki egyfolytában és nem akar elfogyni! :( Hétfőn megyünk a dokinénihez!

120. hofferke (válaszként erre: 116. - Kohi)
2009. márc. 15. 10:29

Szia Kohi!

A fogunk nemsoká áttöri az ínyecskénket, már nagyon fehérlik! :D Tomi még a sétákat végig szokta aludni, kivéve, ha az uncsitesók belemelegednek a játékba, mert akkor a kiabálásokra felébred, és az mindig nagyon érdekes, hogy ők mit játszanak! :D

119. kohi (válaszként erre: 118. - Krisztina3)
2009. márc. 15. 09:27

Kellemes "dédizést " kívánok.

Nálunk egyenlőre nem igazán süt még a nap, csak próbálkozik, pedig kéne metszeni menni a kertbe és kapirgálni egy keveset.

118. Krisztina3 (válaszként erre: 117. - Kohi)
2009. márc. 15. 08:48
Neked is kellemes napot!Nálunk süt a nap,készülünk a dédikhez látogatóba.Az éjszaka viszonylag jól telt.Reméljük most már marad a jó idő még a hangulatom is jobb.
117. kohi
2009. márc. 15. 07:42

Szép jó reggelt MINDENKINEK.

remélem hasonló klassz idő lesz mint tegnap.

Kisfiam nagyon jól aludt éjjel, túl vagyunk a reggelin.

JÓL ALUDTATOK?

116. kohi (válaszként erre: 115. - Hofferke)
2009. márc. 14. 19:12

Biztosan érezte az időváltozást. Foggal hogy álltok?

Mi is kinn voltunk 12-17-ig udvar-kert-szomszéd kert.

Mi is fürdünk ,nemsokára, úgy látom 8 körül, mert bealudt. Kint nem aludt, minden nagyon érdekelte, ill. először hintáztunk.

115. hofferke (válaszként erre: 114. - Kohi)
2009. márc. 14. 19:00
Tom egésznap nyűgi volt, de a 3 órás sétát aztán végig aludta! :D Most apát várjuk a fürcsihez, így már ezért nyűgi! De panaszkodnak mások is a gyerkőcre lehet, hogy front van?
114. kohi (válaszként erre: 113. - Hofferke)
2009. márc. 14. 18:31

Szép estét,

remélem mindenki azért volt távolt, mert kihasználta a gyönyörű időjárást..??...

Mi maximálisan.

Lehetséges hogy nem álmos kellőképpen(?), ha sír , és nem alszik bele. Szerintem tedd vissza a játékokat a járókába,akár álomba is játszhatja magát,vagy csak simán játszik. NEM KÖTELEZŐ ALUDNI, csak játszogasson magába egy kicsit időnként.

113. hofferke (válaszként erre: 111. - Kohi)
2009. márc. 14. 09:36
Az nem jön be, azt már próbáltam, olyan ordítás volt, hogy szerintem még Kínában is hallatszott! :D
112. hofferke (válaszként erre: 110. - Kohi)
2009. márc. 14. 09:35

A főzit természetesen kanállal kapja (szerintem egyébként meg sem enné :D ), az ivással vannak még gondjaink, de azok a csőröspohárnak köszönhetően talán rendeződnek.

Akkor tegyem vissza a játékokat? Végül is úgy sem alszik, max. leköti magát:D.

111. kohi
2009. márc. 14. 09:32
Nálunk az is bevált, ha 5-6 percre kimentem a szobából amikor kezdett nyűglődni.
110. kohi (válaszként erre: 108. - Hofferke)
2009. márc. 14. 09:30

Szerencsés vagy a tejeddel. Viszont az tényleg nehezebb sokkal, hogy nem megy csak a cici. Főzit kanállal adod? Én mindent ami nem tápszer kanállal adom, az is kissé jobban lefárassza, mint a cumisüveg, ill. nálad a cici( TALÁN).

Egyébként a járókából nem pakolom ki a játékokat, azt az ágyára írtam,hátha az segítene( ha nincs járóka )akkor más környezet van az ágyban, ha nincsenek benne alvás időben a játékok.

Én csak annyit tettem, hogy amikor látom álmos és éppen kint van nálam, akkor járóka, kicsi nyikorgás, utána szép elhelyezkedik és alszik.

Egyébként visszaemlékszem 5 hó-s kora körül, kisfiam sem aludt nagyon sokat egyszerre, viszont szépen eljátszott a járókában , ha épp egy kis dolgom volt.

109. hofferke (válaszként erre: 106. - Krisztina3)
2009. márc. 14. 09:29

Szegényeim, mondom, nem véletlen férj és feleség! :D

Az altatás nagyon rosszul, mostmár ordít, de nem adom fel, hős vagyok! :)

Egészen jól érzem magam, a torkom nem fáj, az orrom tisztul, csak a köhögés, meg a hangom nem javult még semmit, de ne legyek türelmetlen. :D

108. hofferke (válaszként erre: 103. - Kohi)
2009. márc. 14. 09:22

Nálunk ez még nem volt téma!

Tomi még mindig szopik, bár 4 hónapos koraóta olyan 5-6 óra között 1x (délután) kap főzit, mert sajnos jelentősen megcsappant a tejem, és az én kisfiam semmit nem hajlandó meginni, ami nem a ciciből jön. Pedig próbálkoztunk fagyasztott tejjel, frissen lefejt tejjel, tápszerrel; így maradt a hozzátáplálás. Tegnapóta délelőtt, két szopi között 1x kap gyümölcsöt is. Minden más étkezés szopi. Ezzel el is lett kapatva, mert olvastam még a kórházban, hogy ha sír a gyerek először mindig arra gondoljunk, hogy éhes; na én hősiesen etettem, ha sírt, Tomi meg evett ha éhesvolt, ha nem. Így rászokott a cicin alvásra, de mivel csökken folyamatosan a tejcsi erről sürgősen le kell szokni! :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook