Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek? (beszélgetés)
igen ez a konkrét hő, egyébként 38,3 volt neki a popsijában. Azóta, hogy hatott ismét jó a kedve, dumál, ivott is egy kicsit, meg evett. Remélem az este jobb lesz, mint a tegnapi! :)
Köszi az aggódást! :)
Okoskodni nem akarok, de ugye ez a konkrét hő?
Nem tudom "hol" méred...?...-de ugye levonod amit kell?
Az sem jó, ha nagyon visszaszorítjuk a hőt.
Próbáltál poharat-csőröst-cumisüveget-kanalat?
Láza már nem volt?
Persze a pár korty is tökéletes, ügyesek vagytok.
Örülök, hogy jól tűri. Andrisom sem esett kétségbe.
Akkor ma csak szopizás volt a szilárdon kivül, itatni nem tudtad?
Szia!
Sajnos nem, így holnap dokinénivel randizunk! Köszönjük a jókívánságot, rajta vagyunk a témán! :D Szerencsére a foga, most alábbhagyta, az legalább nem fáj neki! :)
Dédi látogató jól telt?
Nem keveredtetek ugye semmilyen demonstráció közelébe?
Amíg távol vagy én írok! :)
Szívom neki folyamatosan, nem örül neki, de ez van, nem kívánságműsor! :) Még csak c-vitamint adtam neki (2x 10 cseppet), ez lett volna a megelőzés, de két takonypóc uncsitesó mellett nem lehet mit tenni, fertőznek (én is tőlük lettem beteg, egyenesút vezetett idáig)! Hétfőn tanácsadásra kellett volna mennünk, de inkább elviszem délelőtt rendelésre, megvizsgáltatom alaposan, a dokinéni majd mondja, hogy mit szedjünk. A sinupretet a kis "bacifészkek" szedték, most a 3. unokatesónál van a maradék és ő issza. Egyelőre folyik neki szépen kifele, meg úgy nézem, hogy nem gyulladt, gennyes. Köhög is, meg tüsszög is, de ezt lehet hogy csak a váladék ahogy vándorol neki, az iritálja neki. Reménykedem! Most alszik, nem kínzom az altatással, engedem, hogy cicizzen, legalább a folyadékpótlás megvan neki. Pohárból úgyse akar inni, legalább innen megy egy kicsi! :)
Ja, bocsi! Nektek egyébként jó étvágyat! :D
Nálunk estére sütőtök lesz a menü, ha felébred most, akkor meg alma-körte koktél! :) Ezt szereti, meg televan minden földi jóval! Legalább ez is vitamin! Hátha segít!
Megyek én is vasalok egy kicsit amíg alszik! Majd még visszanézek! :D
Remélem jobban lesz kicsi fiad. Türelem.
Andrisomnak 1 héten tudtam rengeteget szívni, inkább kifelé-mint befelé menjen.
Kicsit lelépek, reklamál a lelkem éhes, hozom a fincsi zabpelyhes gyümölcsöt.
Majd még benézek...
Sajnálom, akkor megvan a tegnapi nyűgösség oka.
Szívjad sokat, ez a legjobb terápia. Köhög -tüsszög is?Kisfiam Andris 4 napja jött ki belőle, Sinupret cseppeket szedett, ez nagyon jó. Gyógynövény alapú nyákoldó. Folyadék most a lényeg.
Jó reggelt egyébként! :D
Az éjszaka nem telt valami fényesen; az este nem a fürdés mi8att volt főként nyűgi, hanem mert 38 fokos láza volt a szentemnek. :( Most láztalan, de az orra folyik folyamatosan, 5 óra óta csak szívom neki egyfolytában és nem akar elfogyni! :( Hétfőn megyünk a dokinénihez!
Szia Kohi!
A fogunk nemsoká áttöri az ínyecskénket, már nagyon fehérlik! :D Tomi még a sétákat végig szokta aludni, kivéve, ha az uncsitesók belemelegednek a játékba, mert akkor a kiabálásokra felébred, és az mindig nagyon érdekes, hogy ők mit játszanak! :D
Kellemes "dédizést " kívánok.
Nálunk egyenlőre nem igazán süt még a nap, csak próbálkozik, pedig kéne metszeni menni a kertbe és kapirgálni egy keveset.
Szép jó reggelt MINDENKINEK.
remélem hasonló klassz idő lesz mint tegnap.
Kisfiam nagyon jól aludt éjjel, túl vagyunk a reggelin.
JÓL ALUDTATOK?
Biztosan érezte az időváltozást. Foggal hogy álltok?
Mi is kinn voltunk 12-17-ig udvar-kert-szomszéd kert.
Mi is fürdünk ,nemsokára, úgy látom 8 körül, mert bealudt. Kint nem aludt, minden nagyon érdekelte, ill. először hintáztunk.
Szép estét,
remélem mindenki azért volt távolt, mert kihasználta a gyönyörű időjárást..??...
Mi maximálisan.
Lehetséges hogy nem álmos kellőképpen(?), ha sír , és nem alszik bele. Szerintem tedd vissza a játékokat a járókába,akár álomba is játszhatja magát,vagy csak simán játszik. NEM KÖTELEZŐ ALUDNI, csak játszogasson magába egy kicsit időnként.
A főzit természetesen kanállal kapja (szerintem egyébként meg sem enné :D ), az ivással vannak még gondjaink, de azok a csőröspohárnak köszönhetően talán rendeződnek.
Akkor tegyem vissza a játékokat? Végül is úgy sem alszik, max. leköti magát:D.
Szerencsés vagy a tejeddel. Viszont az tényleg nehezebb sokkal, hogy nem megy csak a cici. Főzit kanállal adod? Én mindent ami nem tápszer kanállal adom, az is kissé jobban lefárassza, mint a cumisüveg, ill. nálad a cici( TALÁN).
Egyébként a járókából nem pakolom ki a játékokat, azt az ágyára írtam,hátha az segítene( ha nincs járóka )akkor más környezet van az ágyban, ha nincsenek benne alvás időben a játékok.
Én csak annyit tettem, hogy amikor látom álmos és éppen kint van nálam, akkor járóka, kicsi nyikorgás, utána szép elhelyezkedik és alszik.
Egyébként visszaemlékszem 5 hó-s kora körül, kisfiam sem aludt nagyon sokat egyszerre, viszont szépen eljátszott a járókában , ha épp egy kis dolgom volt.
Szegényeim, mondom, nem véletlen férj és feleség! :D
Az altatás nagyon rosszul, mostmár ordít, de nem adom fel, hős vagyok! :)
Egészen jól érzem magam, a torkom nem fáj, az orrom tisztul, csak a köhögés, meg a hangom nem javult még semmit, de ne legyek türelmetlen. :D
Nálunk ez még nem volt téma!
Tomi még mindig szopik, bár 4 hónapos koraóta olyan 5-6 óra között 1x (délután) kap főzit, mert sajnos jelentősen megcsappant a tejem, és az én kisfiam semmit nem hajlandó meginni, ami nem a ciciből jön. Pedig próbálkoztunk fagyasztott tejjel, frissen lefejt tejjel, tápszerrel; így maradt a hozzátáplálás. Tegnapóta délelőtt, két szopi között 1x kap gyümölcsöt is. Minden más étkezés szopi. Ezzel el is lett kapatva, mert olvastam még a kórházban, hogy ha sír a gyerek először mindig arra gondoljunk, hogy éhes; na én hősiesen etettem, ha sírt, Tomi meg evett ha éhesvolt, ha nem. Így rászokott a cicin alvásra, de mivel csökken folyamatosan a tejcsi erről sürgősen le kell szokni! :D
További ajánlott fórumok:
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- 10 hónapos csak az anyukája kezében hajlandó elaludni, kiságyába téve ordít. Mit lehet tenni?
- 7 hónapos babám nem hajlandó elaludni egyedül, minden éjjel felkell 4-szer.Van valakinek jó tanácsa?
- Mitől lehet az, hogy kisfiam nem tud napközben elaludni? Hiába fáradt, egyszerűen nem alszik el (folyt. köv.)
- Segítsetek! 3 éves fiam csak akkor hajlandó elaludni, ha bent vagyok a szobájában. Hogy tudnám rászoktatni az egyedül alvásra?