Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mondtam neki, hogy én már nem akarom ezt a kapcsolatot és... fórum

Mondtam neki, hogy én már nem akarom ezt a kapcsolatot és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Boch
tegnapelőtt 16:51
A nők nehezen döntenek komoly dolgokban.
10. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 19:32

Szerintem ez egy ovis játszma! Szóval még talonban vagy és lógsz a levegőben? …mint egy eltévedt luftballon, amelyiknek senki sem fogja a madzagját?!

…de nincs veszve semmi, a határozottság, mint minden képesség, tanulható!

9. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 19:18
Magadtól nem tudsz kilépni egy kapcsolatból? Na ne már...
8. kaktusz (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 16:42
Igen, a két féltől függ, de átadtad neki az irányítást, és ezzel vissza is él(het)! Ne csodálkozz ha direkt visszakozik hogy átvegye a kontrollt.
7. Violet18 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 13:12
Engem nem nagyon érdekelt mit akara másik ha nekem nem jó lépek ő meg dolgozza fel
jún. 12. 12:50
Rosszul értetted, elengedett, ahogyan írta is: "kérte, hogy majd azért írjam meg hogy alakulnak a dolgaim". Ez szerintem világos, benne van, hogy csak menj és még viszonylag udvarias is volt .
jún. 12. 11:20

Feltételezem,hogy a FI,,fiatalka.

Tegye mindenki a szívére a kezét,,és gondolja át (vagy ne),hogy a fiatalabb éveiben is ilyen világosan látta ,tette a dolgokat mint ahogy most leírja.

4. michelle.r (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 11:14
Vagyis, átadtad az irányítás a saját életed felett. Nem lenne egyszerűbb és jobb leülni, számot vetni hogy mit akarsz és akként cselekedni? Ha ő nem lép, meddig dagonyázol még? Életed végén jó lesz erre emlékezni?
jún. 12. 10:33

Bonyolúltabb ettől.

Nekem mindig könnyebb ki lépni,ha másikban is látom a határozottságot.

jún. 12. 10:24
Na várj, szóval te nem akarod, de csak akkor nem akarod, ha ő sem akarja? Ennyire nem függhetsz tőle, legyen benned méltóság emelt fővel tovább lépni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook