Moksa elixír (beszélgetés)
Azt szeretném tőletek kérdezni a moksa elixírrel kapcsolatban ,hogy minden pánikbetegnél aki idáig szedte ,elő jöttek a pánikrohamok illetve a tünetek?
Én most rendeltem egy üveggel és amit a fórumokon olvastam ,nagyon félek neki kezdeni ,de muszáj,mert mindig nyomott a közérzetem ,és hátha megszűnik.
Ha valaki használta pánikbetegségre kérlek segítsetek.
Üdv
Sziasztok!
Két kérdésem van a tapasztaltabbakhoz: 1. lehet-e 2x15 cseppet csepegtetni a 3*10 helyett? 2. lehet-e 2 dl folyadékkal bevenni?
Köszönöm a segítséget!
Üdv.
Eszter
Szia!
írtam privit
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem azokhoz, akik már gyakorlottabbk. Agyalapi mirigy megnagyobbodás miatt most már 2*10 cseppet szedek és kérdésként felmerült bennem, hogy reggel is bevehetem-e 20 csepp formájában, vagy fontos a 2*10 cseppet tartani? Továbbá az is kérdés, hogy kávét ihatok-e a csepp bevételétől számított 20 perc elteltével? A reggeli fogmosás történhet mentolos fogkrémmel is, ha letelt a 20 perc, vagy inkább homeopátis fogkrémmel mossak fogat?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.
Eszter
Sziasztok!
Én most akarom elkezdeni a moksát és olvasgattam a hozzászólásaitokat. A kérdésem az volna, hogy ha koffein-allergiám van (1 kávétól is kézremegés, fejfájás, erős szívdobogás tüneteim vannak) akkor szedhetem?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Kedves Fórumozók!
Engedjétek meg, hogy leírjam, illetve megosszam veletek gondolataimat, kételyeimet, dilemmáimat, tapasztalataimat a MOKSA ELIXÍRREL kapcsolatban.
Előre bocsátom, hogy teljes mellszélességgel híve vagyok az alternatív orvoslásnak. Nem tartozom a szkeptikusok nagy táborához, inkább sajnálom Őket.
Mindemellett sajnos rá kellett jönnöm, hogy a Moksa szedése előzetes konzultáció nélkül – avatott hozzáértő „GYÓGYÍTÓ” megkérdezése nélkül – bizony vakmerő felelőtlenségre vall.
A saját esetemet hozom fel példaként. Az Agykontroll elvégzése közben a nagytiszteletű Domján tanár Úrtól hallottam először az Elixírről. Feltétel nélkül bízva szavaiban ott és akkor eldöntöttem, hogy kipróbálom a szert.
Az elixír szedését követő harmadik naptól kezdve olyan nagymértékű közérzetromlást, hányingert,
fejfájást, szédülést tapasztaltam, ami komolyan megijesztett. Próbáltam keresni az okokat. Akkor akadtam a fórumotokra, ami nagyon sokat segített a következő napok átvészelésében.
Igen ám, de a szédülésem csak fokozódott, így nem volt más választásom, mint abbahagyni a szer szedését.
Az elixír szedésének abbahagyását követően közel még egy hétig tapasztaltam a kínzó tüneteket.
Kedves Fórumozók! Bizonyára van magyarázat a tünetek jelentkezésére. Avatott hozzáértő rövid időn belül megoldaná a talányt. És én hallgatnék is rá! Csak az a baj, hogy ezt a beszélgetést elmulasztottam a szer szedését megelőzően.
A fórumot olvasva nagy örömmel tölt el, hogy az elixírt szedők közel 98 százalékánál javulás, jobbulás tapasztalható.
De kérlek benneteket, van közöttünk olyan is, akinek a szer csak hosszas kellemetlen hetek átvészelése után hat. Tájékoztassátok azokat, hogy estlegesen mi várhat rájuk a kúra szedése kezdetén.
Nem várok választ a bejegyzésemre. Köszönöm, hogy meghallgattatok.
„Történjék az, ami mindenki számára a legjobb!”
Szia!
Azt mondják a hozzáértők, hogy a betegségeink nagy százaléka lelki eredetű. Hogy mi okozhatta Nálad ezt a problémát, nem lehet tudni, de a Moksa esetében nem is kell tudni, hisz a szer maga keresi meg a testben a negatív információt, amit kijavít. Hogy Nálad mennyi idő kell ehhez, nem tudom, mindenesetre én a helyedben megpróbálnám. Azt hallottam, hogy 5-6 üveg elfogyasztása után kezdi igazán kifejteni a hatását, persze tovább is érdemes szedni, amíg panaszmentes nem leszel. Hogy testi szinten a szemedben tud-e változtatni, nem lehet tudni. Márkus doktorhoz kellene fordulni ez ügyben, lehet, hogy neki már volt hasonló jellegű tapasztalata, visszajelzése Moksa szedőktől. Kívánom, hogy gyógyulj meg teljesen! Kitartás!
Sziasztok:-)
Egy évvel ezelőtt a baloldalamat megtámadta egy bárányhimlő szerű herpesz. A bal szememre is ráment, az orvosok herpesz zoszter betegséget diagnosztizáltak a szememen. Rengeteget kínlódom vele, több helyen voltam, sehol nem tudtak segíteni, a létező összes szemcseppet felírták már. Szerintem. Végül egy szemész professzor közölte ez a betegség gyógyíthatatlan, tanuljak meg vele élni. Én próbálok, rendszeresen szugerálom magam:-)) Olyan érzés, mintha terhemre lenne a szemem, ha huzamosabb ideig kell egyenesen néznem, akkor fáj is. A vírus állítólag tönkretette a könnycsatornámat is és van egy heg a szaruhártyámon. Ez így leírva elég szörnyű, amúgy, ha valaki nem tudja, nem veszi észre ezt a sok problémát, pedig még a bal szemhéjam is lejjebb van mint a jobb, mert kicsit megvastagodtak az izomszövetek. Na nem úgy mint Quasimodónak, de engem zavar.
A kérdésem, azokhoz, akik értenek ehhez az elixírhez, hogy érdemes e megvenni az én esetemben?? Jelzem , nem adtam fel, ez is azt mutatja, hogy kutatom a lehetőségeket.
én szerintem igen, hisz ez nem ""méreg"", természetes és jó dolog :-)
gondolom nem fogja bántani a tea :-)
Szia!
0-100 évig szedhető :-)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?Az anyukám cukorbeteg és már nem fiatal(76).Ő is szedhetné?
Szia!:)
Épp tegnap voltam a reflexológusnál, aki ajánlotta a cseppet, mondtam ezt neki is, ő is a hallással hozta össze, hogyha majd elmúlik, akkor jobban meghallok, és "meghallok" dolgokat.
Én nem adom fel, kivárom. :)
Szia!
Ne add fel! a fülfájás lelki oka: ha nem akarsz valamit hallani, nem akarsz tudni valamiről, valakiről.
Az egyik oldal a női a másik pedig a féri.
De mivel Neked mindkettő fáj, tehát kapcsolódik nőhöz és férfihez egyaránt..........
Szia!
Ne add fel! Lehet nem 3 hónap alatt szedted össze lelkileg ezeket a tüneteket, így türelem és kitartás kell, de meglátod a hatás biztos nem marad el.
De nem mindíg ott hat ám a szer, ahonnét mi akarjuk. Ő észreveszi mi a legfontosabb, amit helyre kell állítani s bizony ott kezdi. Én is fogyi segítségre kezdtem el szedni, de a vérnyomásom teszi rendbe :-)
Ne add fel!
Szia!
Lisztérzékeny vagyok, csontritkulásom is lett emiatt, valamint kb 10 éve fáj a hátam. Lelkileg pedig nagyon megvisel minden csalódás stb, lassú az érzelmi emésztőrendszerem, én így fogalmaznék. Azóta a testi problémákban nincs változás, ellenben amin korábban mondjuk hónapokig rágódtam, most max 1 hétig visel meg erősebben. nyilván a gondok meg nem oldódtak, de sokkal kiegyensúlyozottabban viselem. Pozitívabban látom a dolgokat, és hamarabb túlteszem magam a lelkileg megterhelő történéseken is. Ellenben nekem a kezdetektől minden éjjel vannak rémálmaim. Nem olyan vészesek, hogy ne tudnék tőle aludni, de sokszor emlékszem rájuk és ez a kora reggeleimre azért rányomja a bélyegét, de a lelki kiegyensúlyozottabbság akkora pozitívum, hogy pár rémálmot cserébe simán elviselek.
Szia!
Bennem fel sem merült, hogy bármi bajom lehetne a moksa és oltás egyidejű alkalmazásától... augusztusban kezdtem szedni, dec. elején megkaptam a kombinált influenza oltást. Az égvilágon semmi bajom nem lett tőle. Remélhetőleg neked sem lesz.
További ajánlott fórumok:
- Ha létezne az örök fiatalság elixírje tuti meginnám.. 🤔🤔...
- Lehet adni 2, 5 éves gyereknek Naturland Elixirium thymi compositum FoNo VII. köptetőt?
- Porc kopásra, csípőizületi fájdalomra ajánlották a csiga elixírt, de nem tudom melyik az igazi, mert sokféle van! Tud valaki segíteni?
- Hány éves kortól lehet ezt a köptetőt szedni: Elixirium thymi compositum?
- Használt már valaki miksa elixírt?
- Az Essiac rákgyógyító elixírről, teáról van valakinek tapasztalata?