Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Moksa elixír fórum

Moksa elixír (beszélgetés)

148. 4fabd36e36 (válaszként erre: 147. - Akarok)
2011. ápr. 11. 14:55
Én most kezdtem a negyedik üveget pánikra.Az első 1-2 hétben picit felerősítette a tüneteket,de ne ijedj meg. Én javaslom,hogy szedd,mert jó!:)
147. akarok
2011. ápr. 6. 13:35

Azt szeretném tőletek kérdezni a moksa elixírrel kapcsolatban ,hogy minden pánikbetegnél aki idáig szedte ,elő jöttek a pánikrohamok illetve a tünetek?

Én most rendeltem egy üveggel és amit a fórumokon olvastam ,nagyon félek neki kezdeni ,de muszáj,mert mindig nyomott a közérzetem ,és hátha megszűnik.

Ha valaki használta pánikbetegségre kérlek segítsetek.

Üdv

146. BioCica
2011. márc. 30. 14:31

Sziasztok!

Két kérdésem van a tapasztaltabbakhoz: 1. lehet-e 2x15 cseppet csepegtetni a 3*10 helyett? 2. lehet-e 2 dl folyadékkal bevenni?

Köszönöm a segítséget!

Üdv.

Eszter

145. Olgi1977 (válaszként erre: 141. - B.Annamária)
2011. márc. 22. 00:34
Nálunk épp most jött ki a hatása, legalábbis szereintem (4-5 hónapja szedik a lányaim) Részletek a naplómban
144. micimacko72 (válaszként erre: 143. - Ebigel)
2011. márc. 20. 18:48

Szia!

írtam privit

143. ebigel
2011. márc. 20. 12:37
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Szeretném kérdezni,hogy mennyivel olcsóbb a moksa,ha valaki terjeszti is ill.több embernek vásárolna?Kösz
142. Mucmuc987 (válaszként erre: 140. - BioCica)
2011. márc. 13. 06:23
Érdemes elosztani a napi 20 cseppet. Pl. reggel felkeléskor 10 csepp 1 dl vízben, aztán ebéd előtt megint 10 csepp. 10 perc, de inkább negyed óra kell a felszívódáshoz, utána már lehet inni akár kávét is vagy fogat mosni is lehet, nem kell ragaszkodni a homeopátiás fogkrémhez. Az elixír homeopátiás jellegű, magas hígítású, a homeopátia szabályai csak részben vonatkoznak rá.
2011. márc. 12. 07:39
Próbálta valaki? Tapasztalatokat várok Köszi
140. BioCica
2011. márc. 11. 14:17

Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem azokhoz, akik már gyakorlottabbk. Agyalapi mirigy megnagyobbodás miatt most már 2*10 cseppet szedek és kérdésként felmerült bennem, hogy reggel is bevehetem-e 20 csepp formájában, vagy fontos a 2*10 cseppet tartani? Továbbá az is kérdés, hogy kávét ihatok-e a csepp bevételétől számított 20 perc elteltével? A reggeli fogmosás történhet mentolos fogkrémmel is, ha letelt a 20 perc, vagy inkább homeopátis fogkrémmel mossak fogat?

Köszönöm a válaszokat!

Üdv.

Eszter

139. Mucmuc987 (válaszként erre: 138. - Pappkriszta)
2011. márc. 10. 08:49
Allergiára is jó a Moksa. Kitartóan kell szedni, minimum fél évig, de ha nem múlik, tovább is. Úgy tudom, napi 10 csepp elég allergiára.
2011. márc. 9. 12:52

Sziasztok!

Én most akarom elkezdeni a moksát és olvasgattam a hozzászólásaitokat. A kérdésem az volna, hogy ha koffein-allergiám van (1 kávétól is kézremegés, fejfájás, erős szívdobogás tüneteim vannak) akkor szedhetem?

Válaszotokat előre is köszönöm.

137. Faringo
2011. febr. 15. 12:27

Kedves Fórumozók!

Engedjétek meg, hogy leírjam, illetve megosszam veletek gondolataimat, kételyeimet, dilemmáimat, tapasztalataimat a MOKSA ELIXÍRREL kapcsolatban.

Előre bocsátom, hogy teljes mellszélességgel híve vagyok az alternatív orvoslásnak. Nem tartozom a szkeptikusok nagy táborához, inkább sajnálom Őket.

Mindemellett sajnos rá kellett jönnöm, hogy a Moksa szedése előzetes konzultáció nélkül – avatott hozzáértő „GYÓGYÍTÓ” megkérdezése nélkül – bizony vakmerő felelőtlenségre vall.

A saját esetemet hozom fel példaként. Az Agykontroll elvégzése közben a nagytiszteletű Domján tanár Úrtól hallottam először az Elixírről. Feltétel nélkül bízva szavaiban ott és akkor eldöntöttem, hogy kipróbálom a szert.

Az elixír szedését követő harmadik naptól kezdve olyan nagymértékű közérzetromlást, hányingert,

fejfájást, szédülést tapasztaltam, ami komolyan megijesztett. Próbáltam keresni az okokat. Akkor akadtam a fórumotokra, ami nagyon sokat segített a következő napok átvészelésében.

Igen ám, de a szédülésem csak fokozódott, így nem volt más választásom, mint abbahagyni a szer szedését.

Az elixír szedésének abbahagyását követően közel még egy hétig tapasztaltam a kínzó tüneteket.

Kedves Fórumozók! Bizonyára van magyarázat a tünetek jelentkezésére. Avatott hozzáértő rövid időn belül megoldaná a talányt. És én hallgatnék is rá! Csak az a baj, hogy ezt a beszélgetést elmulasztottam a szer szedését megelőzően.

A fórumot olvasva nagy örömmel tölt el, hogy az elixírt szedők közel 98 százalékánál javulás, jobbulás tapasztalható.

De kérlek benneteket, van közöttünk olyan is, akinek a szer csak hosszas kellemetlen hetek átvészelése után hat. Tájékoztassátok azokat, hogy estlegesen mi várhat rájuk a kúra szedése kezdetén.

Nem várok választ a bejegyzésemre. Köszönöm, hogy meghallgattatok.

„Történjék az, ami mindenki számára a legjobb!”

136. littlepearl (válaszként erre: 134. - Encek)
2011. febr. 1. 21:42
Kedves Encek! A moksa elixír elvben, vagyis a feltalálók szerint anatómiai elváltozásokat nem tud gyógyítani, ilyen pl.: a szürkehályog is. A tapasztalat pedig mutatta, hogy mégis. Én mindenesetre megpróbálnám. Napi 10 cseppet belsőleg. És a szembe is, mégpedig egy műkönnybe belecseppenteni 3 cseppet, és úgy csepegtetni. A C-vitamin tartalma miatt csíphet egy ici-picit. A herpes zoster egyébként elég alattomos, kiújulhat. Ennek hátterében lelki probléma állhat. És ennek oldása mindenféleképpen szükséges lenne.
135. Mucmuc987 (válaszként erre: 134. - Encek)
2011. jan. 29. 15:58

Szia!

Azt mondják a hozzáértők, hogy a betegségeink nagy százaléka lelki eredetű. Hogy mi okozhatta Nálad ezt a problémát, nem lehet tudni, de a Moksa esetében nem is kell tudni, hisz a szer maga keresi meg a testben a negatív információt, amit kijavít. Hogy Nálad mennyi idő kell ehhez, nem tudom, mindenesetre én a helyedben megpróbálnám. Azt hallottam, hogy 5-6 üveg elfogyasztása után kezdi igazán kifejteni a hatását, persze tovább is érdemes szedni, amíg panaszmentes nem leszel. Hogy testi szinten a szemedben tud-e változtatni, nem lehet tudni. Márkus doktorhoz kellene fordulni ez ügyben, lehet, hogy neki már volt hasonló jellegű tapasztalata, visszajelzése Moksa szedőktől. Kívánom, hogy gyógyulj meg teljesen! Kitartás!

134. encek
2011. jan. 29. 12:59

Sziasztok:-)

Egy évvel ezelőtt a baloldalamat megtámadta egy bárányhimlő szerű herpesz. A bal szememre is ráment, az orvosok herpesz zoszter betegséget diagnosztizáltak a szememen. Rengeteget kínlódom vele, több helyen voltam, sehol nem tudtak segíteni, a létező összes szemcseppet felírták már. Szerintem. Végül egy szemész professzor közölte ez a betegség gyógyíthatatlan, tanuljak meg vele élni. Én próbálok, rendszeresen szugerálom magam:-)) Olyan érzés, mintha terhemre lenne a szemem, ha huzamosabb ideig kell egyenesen néznem, akkor fáj is. A vírus állítólag tönkretette a könnycsatornámat is és van egy heg a szaruhártyámon. Ez így leírva elég szörnyű, amúgy, ha valaki nem tudja, nem veszi észre ezt a sok problémát, pedig még a bal szemhéjam is lejjebb van mint a jobb, mert kicsit megvastagodtak az izomszövetek. Na nem úgy mint Quasimodónak, de engem zavar.

A kérdésem, azokhoz, akik értenek ehhez az elixírhez, hogy érdemes e megvenni az én esetemben?? Jelzem , nem adtam fel, ez is azt mutatja, hogy kutatom a lehetőségeket.

133. micimacko72 (válaszként erre: 132. - 4fabd36e36)
2011. jan. 27. 08:38

én szerintem igen, hisz ez nem ""méreg"", természetes és jó dolog :-)

gondolom nem fogja bántani a tea :-)

2011. jan. 26. 20:13
Sziasztok.Méregtelenítő gyógyteát készülök inni.Az idő alatt is szedhetem a Moksát?
131. micimacko72 (válaszként erre: 130. - Ebigel)
2011. jan. 25. 23:00

Szia!

0-100 évig szedhető :-)

130. ebigel
2011. jan. 25. 20:48

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki?Az anyukám cukorbeteg és már nem fiatal(76).Ő is szedhetné?

129. DorkaMoncsi (válaszként erre: 128. - Micimacko72)
2011. jan. 25. 18:42

Szia!:)

Épp tegnap voltam a reflexológusnál, aki ajánlotta a cseppet, mondtam ezt neki is, ő is a hallással hozta össze, hogyha majd elmúlik, akkor jobban meghallok, és "meghallok" dolgokat.

Én nem adom fel, kivárom. :)

128. micimacko72 (válaszként erre: 127. - DorkaMoncsi)
2011. jan. 25. 15:47

Szia!

Ne add fel! a fülfájás lelki oka: ha nem akarsz valamit hallani, nem akarsz tudni valamiről, valakiről.

Az egyik oldal a női a másik pedig a féri.

De mivel Neked mindkettő fáj, tehát kapcsolódik nőhöz és férfihez egyaránt..........

2011. jan. 25. 14:42
Én lassan 2 hete szedem (félelmeim ellenére elkezdtem mégis, első héten napi 5 cseppel, utána 10), nyugodtabbnak érzem magam, meg annyi van, hogy hol az egyik fülem fáj, hol a másik. Most hogy ez ettől van, vagy sem, azt nem tudom, de így még sosem fájt, hogy egyik órában jobb fül, másikban bal, utána órákig semmi, aztán újra... Fura.
126. ebigel (válaszként erre: 122. - Fentegro)
2011. jan. 21. 18:14
Szia!Nagyon jó ezt olvasni,és bátorságot ad.Nekem eddig(5)napig nem volt semmi tünetem csak annyi ,a közérzetem jobb volt,de most egy kicsit megvagyok fázva és tegnap már volt egy kis kellemetlenségem miután bevettem.De azért nem hagyom abba bízom a segítségében.
125. 4fabd36e36 (válaszként erre: 124. - Micimacko72)
2011. jan. 21. 16:48
Köszi a biztatást,igyekszem.:)
124. micimacko72 (válaszként erre: 123. - 4fabd36e36)
2011. jan. 21. 15:16

Szia!

Ne add fel! Lehet nem 3 hónap alatt szedted össze lelkileg ezeket a tüneteket, így türelem és kitartás kell, de meglátod a hatás biztos nem marad el.

De nem mindíg ott hat ám a szer, ahonnét mi akarjuk. Ő észreveszi mi a legfontosabb, amit helyre kell állítani s bizony ott kezdi. Én is fogyi segítségre kezdtem el szedni, de a vérnyomásom teszi rendbe :-)

Ne add fel!

2011. jan. 21. 12:16
Sziasztok,én is nagyon bíztam a moksában,de kezdem feladni. Már 3 hónapja szedem és napi 10 cseppel,de nem veszek észre semmi javulást.Pánikbetegségre és babaproject miatt kezdtem el szedni.
122. Fentegro (válaszként erre: 121. - Ebigel)
2011. jan. 21. 10:41

Szia!

Lisztérzékeny vagyok, csontritkulásom is lett emiatt, valamint kb 10 éve fáj a hátam. Lelkileg pedig nagyon megvisel minden csalódás stb, lassú az érzelmi emésztőrendszerem, én így fogalmaznék. Azóta a testi problémákban nincs változás, ellenben amin korábban mondjuk hónapokig rágódtam, most max 1 hétig visel meg erősebben. nyilván a gondok meg nem oldódtak, de sokkal kiegyensúlyozottabban viselem. Pozitívabban látom a dolgokat, és hamarabb túlteszem magam a lelkileg megterhelő történéseken is. Ellenben nekem a kezdetektől minden éjjel vannak rémálmaim. Nem olyan vészesek, hogy ne tudnék tőle aludni, de sokszor emlékszem rájuk és ez a kora reggeleimre azért rányomja a bélyegét, de a lelki kiegyensúlyozottabbság akkora pozitívum, hogy pár rémálmot cserébe simán elviselek.

121. ebigel (válaszként erre: 120. - Fentegro)
2011. jan. 20. 17:18
Szia!Köszi a segítséget és a biztatást!Megkérdezhetem miért kezdted el szedni és mit vettél észre?
120. Fentegro (válaszként erre: 119. - Ebigel)
2011. jan. 20. 13:14

Szia!

Bennem fel sem merült, hogy bármi bajom lehetne a moksa és oltás egyidejű alkalmazásától... augusztusban kezdtem szedni, dec. elején megkaptam a kombinált influenza oltást. Az égvilágon semmi bajom nem lett tőle. Remélhetőleg neked sem lesz.

119. ebigel
2011. jan. 19. 20:41
Sziasztok!Tudna nekem valaki tanácsot adni?5 napja szedem a Moksát és a családom ,miatt be kellene oltatnom magam,de nem tudom nem lesz-e valami bajom?Várom válaszotokat illetve tapasztalataitokat.Köszi!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook