Mivel lehet a tetoválást kenni? (tudásbázis)
Nekem ez pl nagyon tetszik :)
A mostaniakat nekem is egy művész csinálta, hát van különbség a javára.
Egy főnix rajtam is elférne :)
Szerintem az ilyen minta színesben mutat igazán jól, mégpedig a fekete kontúr nélküli változat.
Nekem van egy mézmadaram és egy halkirálynőm, a szabadság és a beteljesült kívánságok jelképeként, és mert a fiam és a lányom tűz és víz, pedig ikrek :)
És ami kb 2 hét múlva készül az egy alma lesz a kedvenc idézetemmel.
Én csak azokat nem csípem akik ettől érzik magukat nagyfiúnak/nagylánynak. Később ők szokták megbánni és rinyálni.
Személy szerint az elsőnél csak nem voltam elég bátor hogy azt a mintát válasszam ami igazán tetszett, mert akkor túl nagynak ítéltem.
Neked milyen lesz ha szabad tudni? :)
Az meg a másik fele igen :)
Nekem most 3 van (egy 10 éves amit szívesen eltüntetnék :S egy 7 éves amit 1 hete ütettem át mert csúnyán megkopott és egy két hetes :) ) és még tervezek egyet :)
És közel sem divatból, hanem számomra jelentéssel bíró minták. A divat tetoválásokat nem csípem.
és egy évezredes hagyomány szintű dolog egy rakás törzsnél ahol a rákot hírből sem ismerik :)
én is tervezem hogy lesz, meg is van a téma, a minta megalkotója még kérdéses meg a stíílus meg az hogy színes vagy fekete-fehér :)
nem szeretem ha valaki elítéli a másikat emiatt.. ha úgy vesszük pl egy amcsi kitérne a hitéből ha ott egy csecsemő fülét akarnád átszúratni fülbevaló miatt. itt meg szokás.. :)
Gondolom a szokásos rizsa amivel minden tetováltat ijesztgetnek... ráncos leszel csúnya lesz, rákos lehetsz tőle stb stb.
Mintha annyira értene hozzá...
auu, értem, hát.. nem egyszerű... :S
a fekete nadálytőnek kérdezz utána.. az ugye akár fekélyes sebek kezelésére is jó ergo hámosító gyulladáscsökkentő, növényi alapú. bár nem tudom hogy a színére milyen hatással lenne a műnek így nem mondom tutira. de kifogytam az ötletekből :)
A mondat fele lemaradt :D
Szóval most is van egy friss, 4 napos.
A sima popsikenőcsök meg tönkretennék a színét az újnak... :(
Aki csinálta még nem találkozott olyannal aki allergiás lett volna mindenre amivel tetoválást szoktak kezelni :)
Van két hetem a következőig alternatívát találni, vagy vállalom újra hogy begyullad a bőröm...
:)
Sajna én ilyen hülye dolgokra bizonyulok allergiásnak :)
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- A rendőröknek lehet tetoválásuk?
- Szerintetek mivel egészíthetném még ki a tetoválásomat?
- Fenistilen kívül mivel lehet még kenni a szúnyogcsípést? Hatalmasra dagadt a kislányom kezein, és lábain. 1, 5 éves.
- Hol lehet szép tetoválásokat nézni a neten?Nem színesre gondolok:)
- Kinek milyen lábápoló krém vált be? Amivel akár mindennap lehet kenni.