Mitől puffadhatok? (beszélgetés)
igen, de alapvetően nagyon sok ember szervezete eleve nem bírja a gabonát, ezért írtam több megoldási lehetőséget is: tej, stb.
Lehet, hogy nála pont a tej lesz a ludas pl.
fehér liszt,cukor?
n ezektől puffadtam.mióta elhagytam őket (szinte teljesen) semmi bajom.:-)
Azért ebben nem vagyok annyira biztos:-)
Pár hete én is így jártam, de hogy mi okozta, nem tudom. Én előtte ittam Mate teát, aminek az összetétele fahéjból, gyömbérdarabokból állt, kardamommal és vaníliával ízesítve. Olyan erős volt a fahéj benne, hogy még utólag rágondolni is borzasztó. Pedig, amikor megittam, nagyon jól esett. Lehet, hogy az epémet bántotta.
Szerintem a puffadás egyénfüggő, ki kell tapasztalni, hogy valóban mi okozhatja.
Milyen vércsoportod van?
Mert ez nagyban befolyáslja, hogy mitől puffadsz fel. Berillke által említett zabtól én pl. mindig felpuffadok, más gabonát viszont ehetek.
Valaki azt mondta, így kezdődik az öregedés...én azért ebben nem hiszek.
Dokinál voltál?
akkor szerintem hagyd el a gabonaféléket (max zab), hüvelyeseket és a tejet, tejtermékeket (max sajt)
és majd meglátod, hogy kutyabajod nem lesz!
Átérzem:( nekem már vagy egy hónapja fáj állandóan hol a hasam, hol a gyomrom. Voltam dokinál is, kaptam időpontot ultrahangra, de még két hét. Addig meg kínlódhatok.
Nem ettél valami puffasztó kaját? Én most diétázom, és sokkal jobb a helyzet.
További ajánlott fórumok:
- Te mitől félsz jelen pillanatban?
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Segitség! Lehetek terhes? Mitől késhet?
- Az L-thyroxintól puffadhat, vizesedhet az arc?