Mitől megy el mindig az internet? (tudásbázis)
Akkor hasonló a helyzetünk, én se értek hozzá annyira.
Vagy tényleg lehet valahol a kábel meg van törve, mint pl egy fülhallgatóban? Ilyen lehetséges?
Köszi a választ,érdekes ez is.
Csak elgondolkodtató, hogy ilyen esetben miért áll helyre a net, ha routerből kihúzom, majd visszadugom a kábeleket, s újrainditok.
Én előre befizettem, nincs is gondom
:)
Nem azért, mert valahol meg van szakadva vagy ki van lazulva a kábel? Nálunk is volt probléma, állandóan a routerre akarták fogni, hogy biztos azzal van a gond. Van egy rendszergazda ismerősünk, ő többször is ellenőrizte, majd azt mondta, hogy minden alkalommal hivatkozzunk rá, hogy megnézte, mert egyértelműen nem a router a hibás.
Amikor kijöttek, kiderült, hogy a falban a kábellel volt a gond és jéééééé, azóta no problemo.
Sziasztok.
Digis netünk van. TP WR741ND router. vista service pack 2.0 operációs rendszer.
Egyik szobában asztali gép, másik szobába laptop.
Nemrég a következő probláma lépett fel:
Bekapcsolom reggel a gépet, s nincs internet. Hátul kihúzom a routerből a kábeleket, visszadugom., újraindítom a gépet s akkor már van. Délután hazaérek ismét nincs, ha bekapcsolom.
Viszont van amikor magától is elmegy mikörzben használom, s ugyanezzel a módszerrel tudom megoldani.
Ha viszont kikapcsolom reggel a gépet, s napközben valaki a másik szobába laptopot akarja használni szintén nem jön be az internet ismét.
Mi lehet a gond?
További ajánlott fórumok:
- Mitől lassú az internet?
- Mitől lassú az internet?
- Ha a párom a géphez ül, elmegy az internet. Otthon is, a cégnél is. Mi lehet az oka?
- Üvegszálas internet: nem megy két helyen a net, hiába van routerem, mit tegyek?
- Mobilinternet probléma! Mitől lehet lassú az adatátviteli sebességem?
- Ztpad tabletet kaptam, de nem megy rajta az internet stick. Mi lehet a baja?