Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
Nem úgy gondoltam. Logikus ha kimegy belőled a kaja idő elött, akkor éhes leszel, nem? Ha eszel, kb. 8 órát tart még végig megy rajtad és széklet lesz belőle. ha iszod a teát, akkor jóval hamarabb kiürül, és elöbb leszel éhes.
Én így értettem
Én 20 kg-ot szeretnék. De ez a tea arra nem jó. 70 kg vagyok, és szeretnék 50 kg lenni. Ahhoz hogy ennyit le tudjak fogyni teljes életmód változtatásra van szükség.... nem egy teára.
Amugy meg a ha sokat jár valaki wc-re éhesebb is lesz
Az íze iszonyú rossz. Nekem nem használt, folyamatos hasmenésem volt tőle. Nem fogytam tőle. Ráadásul hasgörcsöm volt állandóan.
Egyszóval sz.r
Sokan azt hiszik hogy megisszák a teát, hónapokig, akkor lemegy több 10 kg. És mellette nem kell diétázni. Az biztos hogy kitisztítja a bélrendszert, de ezen kívűl semmi hatása. Bioboltban, patikában lehet kapni. Az ára változó. 1800-2300 ft körül van. De tuti nem elég egy hónapra. Sokan azt csinálják hogy kevesebb teát főznek meg. De akkor mi értelme? Ha egyszer rá van írva hogy hogy kell használni, miért kell eltérni tőle? Ez elvileg egy kúra, akkor meg a javaslat szerint kellene használni, de úgy meg hasgörcsöt és hasmenést okoz, ha gyengére van főzve akkor meg annak csinál napi több székletet akinek székrekedése van, attól meg nem fog valaki lefogyni...
Valakinek , Csala Zsuzsán kívül segített már ez a tea a lefogyásban?...aki kóstolta: finom tea? Hol lehet kapni..patikákban?és mennyibe kerül?
NAH AKINEK SEGÍTETT, VAGY MÁR KÓSTOLTA, az hozzászolhatna:)
Lenne még egy kérdésem:
Rontja-e ez a tea a fogamzásgátló hatását? Fontos lenne!!!
Üdvözlök Mindenkit!
Én ma vettem ebből a fajta teából (2100 HUF), úgy gondoltam ma iszom belőle egy csészével, de mivel holnap randim lesz, a leírtakból ítélve, inkább ezt a dolgot péntekre teszem :D.
A bioboltban a néni :) azt mondta, hogy neki segített, és még éjszaka is jó mélyen tud aludni, egy másik hölgy pedig ugyancsak pozitív tapasztalatokkal tudott szolgálni. Az is benne van a pakliban, hogy túl pozitívan próbálok hozzáállni, mert már volt pár negatív tapasztalatom...
Tanácsaim: teljes kiőrlésű liszt és kenyér, zabkorpa (pl. rántott húsnál panírként szupi), édesítőszer, és némi mozgás (pilates!!!, aerobic, egy héten kb. 3szor 20-30 perc), IGYÁL SOKAT (ne cukrozott innivalónak csúfolt kotyvalékokat, abban is nézd meg, mik az összetevők).
Egyébként van valaki aki észrevett a bőrén javulást a tea hatásaként? Nekem elég csúnya az arcbőröm ahhoz képest (pattanás), hogy húsz éves múltam és szedek fogamzásgátlót...
Az illemhelyes dologgal kapcsolatban, eleinte egész nap kell ingázni a szoba és a wc között, vagy reggelente?
Sziasztok!
Gyakorló fogyókúrázó vagyok, aki eddig bármely módszerrel mx 5-6 kilót tudott fogyni. Gondolom ez a korom, és a hormonháztartásom miatt van.
Most legújabban ezt a teát kezdtem el (3 hete). Már nincsenek hasgörcseim, és nincs rám olyan brutális hatással. mint az első héten (akkor előfordult, hohy nem értem ki időben a fürdőszobába:(((). Sőt, legtöbbször már csak 1-szer kell WC-re mennem naponta. Ez mind szép és jó lenne, de sajnos mostmár az állandó súlyomhoz képest híztam 1 kilót. Pedig enni nem eszek többet (édességet már régóta nem), étvágyam sincs jobban, igaz, most tornázni több ok (többek közt bordatörés) miatt még nem tudok.
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Miben különbözik a Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea a többi fogyi teától?
- Mi a különbség a mályvatea és a most divatos Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea között?
- Ki ért hozzá? Egy teszt alkalmával a gyereknek el kellett varázsolni a családot és úgy lerajzolni. Ki tudná nekem elemezni?
- Csala Varázs